Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Τι γίνεται με το δρόμο Φλώρινα – Πρέσπες;

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, την Τετάρτη 21 Μαΐου, στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Ο κ. Δακής μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την κατασκευή της σήραγγας Κλεισούρας.
Εύλογα είναι τα ερωτήματα που γεννούνται από όλους τους Φλωρινιώτες. Από πού θα βρείτε κ. Δακή τα χρήματα για τη κατασκευή ενός τέτοιου έργου; Υπάρχουν τα κονδύλια στην επόμενη προγραμματική περίοδο;
Μήπως μπαίνει σε δεύτερη μοίρα ο δρόμος Φλώρινας - Πρέσπες; Είναι ή δεν είναι ανταγωνιστικοί οι δύο δρόμοι; Σε τι φάση βρίσκεται η μελέτη που είχε ολοκληρώσει ο Φλωρινιώτης Αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης;
Είναι ή δεν είναι προεκλογική περίοδος; Λίγη σοβαρότητα….

Αναγνώστης

7 σχόλια:

  1. και καλά εσύ πίστεψες τι είπε ο Δακής προεκλογικά΄Τόσους χειμώνες με δεκάδες επισκέψεις στο χιονοδρομικό, τόσα χρόνια με μία Πρέσπα που την θυμόσαστε μόνο όταν γίνοντε πανηγύρια τώρα? τ'ώρα προεκλογικά θυμήθηκες ότι πρέπει να γίνει νέος δρόμος για Βίγλα και Πρέσπα; τώρα ; τώρα θυμήθηκες τον δρόμο για την Πρέσπα αφού έκαναν ότι έκαναν οι της εταιρίας ανεμογεννητριών? Πόσους αιώνες έχεις να ανεβείς στην Βίγλα και στην Πρέσπα; Πού ήσουν όταν ο υπάρχον δρόμος είχε γίνει μία τεράστια τρύπα από τις εργασίες για τις ανεμογεννήτριες; ¨Όταν έκαμναν τον δρόμο Κλεινές - 16 που έβοσκες???? Από πότε έχεις να ανεβείς στην Βίγλα ή στην Πρέσπα ; από την εποχή της ΜΟΜΑ? άσε τώρα είναι πλέον αργά προεκλογικά καλά κρασά... ΥΓ Μας δουλεύετε ή αυτοδουλευόσαστε μεταξύ σας στην Φλώρινα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΛΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λάθος διατύπωσις.Με αυτούς που έκαναν και κάμνουν παρέλαση με αυτούς που τους ψήφιζαν επι χρόνια στην Φλώρινα η Φλώρινα κατάντησε η τελευταία τρύπα της φλογέρας Παίξτε το και αυτονομιστές να μην σας υπολογίζει - δεν σας υπολογίζει - κανένας ΚΟΡΟΙΔΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ..

      Διαγραφή
  3. Oταν ήταν η Εγνατία να περνά από Φλώρινα πρός Αλβανία τότε βουλευτής Μποντζίδης έλεγε τι τους θέλετε τους Αλβανούς να περνούν απο εδω ,ο Σημαιοφορίδης όμως τους ήθελε και η Εγνατία πρός Αλβανία έγινε μέσω Καστοριάς,περαστικά μας τώρα ας προσέχαμε ποιόν κάναμε βουλευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λεφτά αυτά κ Δακή ήταν για το δρόμο Φλώρινας Πρέσπας...τι έγινε και σλλάξατε γνώμη; Μήπως το χαμηλό ποσοστό της Εορδαίας. Οι Φλωρινιώτες δεν είναι βόδια ξέρουν να τιμωρούν όσους τους δουλεύουν. Αντε γεια..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.