Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Έκθεση φωτογραφίας «Παράσταση δύο διαστάσεων» (video)

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Παράσταση δύο διαστάσεων» της φωτογραφικής ομάδας της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, με ποίηση του Πέτρου Σκυθιώτη. Σκοπός της έκθεσης είναι η δημιουργική ένωση εικόνας και λόγου. Κάθε φωτογραφία, από τις περισσότερες από 60, συνοδεύεται από ένα μικρό ποίημα. Οι φωτογραφίες χωρίζονται σε θεματικές: παρουσίαση της πόλης της Φλώρινας μέσα από τις τέσσερις εποχές, καθημερινές στιγμές ανθρώπων, φωτογραφίες δρόμου (street photography), τοπία.
Η επιμέλεια της έκθεσης είναι του Παναγιώτη Κεφαλά και συμμετέχουν ακόμα οι φοιτητές: Αχτύπη Κωνσταντίνα, Γεωργακοπούλου Ιωάννα, Δούκα Ελπίδα, Εμμανουηλίδου Ειρήνη, Ιασωνίδου Νικολέτα, Μαυρίδου Βασιλεία, Νέλλα Ιωάννα, Παγουλάτου Σωτηρία, Πάτακας Δημήτρης, Ρεπάκη Μαρία, Ρόγκου Φρόσω, Ρόμπη Μένια, Ρουμάνη Έλενα – Δήμητρα, Σκανίκα Μαρία, Σταθοπούλου Μαρία, Σωτηρίου Παναγιώτης, Φρασιόλα Στέλλα.
Η έκθεση θα λειτουργήσει έως τις 6 Ιουνίου στην «Οδό Ονείρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.