Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο του Β. Στάιου

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ και συγχαίρω όλους εκείνους που συμμετείχαν σε αυτόν τον δύσκολο αλλά έντιμο αγώνα, όλους όσους πίστεψαν στην αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους συνυποψηφίους μου που με ΕΝΌΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ επεξεργαστήκαμε μια σειρά προτάσεων και θέσεων για τον Δήμο μας.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε αλλά σε καμία περίπτωση δεν με απογοητεύει. Θα είμαι παρών σε όλους τους αγώνες για το καλό της πόλης μας, για το καλό των συνδημοτών μου .
Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της νέας δημοτικής αρχής, δηλώνοντας αρωγός σε κάθε θετική προσπάθεια.

5 σχόλια:

  1. δύσκολο αλλά έντιμο αγώνα;;;;;
    Γιατί δε ρωτάς το Ρ@@@ να σου πει πόσο έντιμος ήταν.
    κ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΡΩΤΑ ΤΟΝ Ρ@Π@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο εντιμο και γνησια πολιτικο αγωνα εκτος απο τον Δημαρχο δεν εδωσε κανενας. Ο Γιαννης ηρθε για να μεινει! Και να ανεβασει την Φλωρινα ψηλοτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποιοι πρεπει να ξεκαβαλησουν το καλαμι και να δουν με οσο μυαλο εχουν το εκλογικο αποτελεσμα και την σημασια του αλλα και να αναλογιστουν οτι μπορει να ξεγελασεις καποιους και να πετυχεις την ανοχη πολλων. Αλλα η ανοχη δεν ειναι για παντα και αυτοι που ενδεχομενως πλανηθηκαν καποια στιγμη θα ανοιξουν τα ματια τους. Δεν αναφερομαι φυσικα στον κ. Σταιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.