Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Β. Τσέπα

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ» του υποψηφίου Δημάρχου Βασιλείου Ζ. Τσέπα, σήμερα Σάββατο 12 Απριλίου 2014, στις 8.30 μμ, στην ταβέρνα «το Νούφαρο», στο Λευκώνα Πρεσπών.

48 σχόλια:

  1. Με (πολύ) λογισμό και (φοβερό) όραμα,
    όπως την προηγούμενη 4ετία έτσι και τώρα!
    ''Δοξάστε'' τον και αυτόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίζουμε όλοι Τσέπα δαγκωτό. Είναι μεγάλος δάσκαλος. Αυτός είναι που πρώτος δίδαξε πώς έρχεται το γάλα από την Αλβανία και βαφτίζεται Ελληνικό, αυτός είναι που πρώτος δίδαξε πώς έρχονται τα αρνιά από την Αλβανία και βαφτίζονται Ελληνικά, αυτός είναι που πρώτος δίδαξε πώς όταν περνάνε τα φορτηγά με τα αρνιά οι συνοριακοί έχουν πολύ δουλειά στον απέναντι λόφο,αυτός είναι που πρώτος δίδαξε πώς έρχονται οι ψηφοφόροι από την Γερμανία με πληρωμένα τα εισιτήρια και ψηφίζουν Τσέπα δαγκωτό.Επομένως ψηφίζουμε όλοι τον ΜΕΓΆΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ. Τσέπα δαγκωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο τσεπας ξερει να διδασκει αλλα ξερει κ να σε πηδαει κ αν εχεις τα Αρ......τραβα πεστα στον ιδιο φοβισμενο σκουληκι που κρυβεσαι πισω απο μια οθονη εκει θα σε δω τι παντελονια φορας.....

      Διαγραφή
  3. k posa akoma pou den exoym ma8eytei file mou...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΥΡΟ σε δημάρχους λαθροκυνηγούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΄΄αγαπιτο΄΄ ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ καλα θα κανεις να δημοσιευεις ολα το σχολια και οχι αυτα που θυγουν τον κολιτο σου δημαρχο. ιδιως οταν δεν υπαρχει καμμια προσβολη στο προσωπο του.
    αλλα με το να μερολιπτεις δεν γινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαμέ κουστούμι και μυτερό σκαρπίνι...Θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o tsepas einai fygourini..:PPP pera apo ta papoytsia pou skotwnoun katsarida sthn gwnia, exei k polu akriba goysta sta rouxa.prosfata brethke sthn a8hna k sygkekrimena sthn perioxh tou kolwnakiou k mpainountas se akribo magazi me rouxa eipe sthn ypallhlo oti thelei na agorasei to akribotero kostoume tou katasthmatos..ta sxolia dika sas(phgh an8rwpos dikos tou pou htan mazi tou)

      Διαγραφή
  8. ΉΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΠΑ ΝΑ ΒΑΦΤΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΕΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ:

    Καποτε παλια,οταν εβαζα για προεδρος στο χωριο μου,προσπαθαγα να εχω απο κοντα τους δυνατους (παππα,δασκαλο,χωροφυλακα,καφετζη κλπ) ωστε να εχω ενα καλο αβανταζ για αρχη. πολλες φορες ομως δεν ηταν δυνατο να ειναι ολοι μαζι. οποτε επρεπε να τρεχω απο σπιτι σε σπιτι να μαζευω ψηφους απο τα γεροντακια και με διαφορα τεχνασματα να προσπαθω να τους πεισω.ακομη και ενα κερασμα βρε αδελφε! το αποτελεσμα ηταν πολυ κουραση,γιατι επρεπε εναν εναν να τους πιασεις αλλα υπηρχε και προβλημα εχεμυθειας. χωρια που ερχονταν αλλοι και ζηταγαν το κατι τις και αυτοι.
    Τα χρονια αλλαξαν. οι εποχες δυσκολεψαν.ολοι ειχαν αναγκη τον οβολο, καποια στιγμη.ετσι προς την δυση της καριερας μου εις την εξουσια δοκιμασα ενα αλλο τεχνασμα. αντι να τρεχω εγω,επρεπε να τρεχουν καποιοι αλλοι για εμενα αλλα με το αζημειωτο!! ετσι στραφηκα στους δυνατους.ο οβολος εγινε δεσμιδα. εγω απολαμβανα στο καφενειο το θεαμα. ο καθε υποψηφιος να λυσσομανα για να πεισει τον γεροντακο να τον ψηφισει. γλυτωσα απο πολλα. απο κουραση,απο εχεμυθεια (γιατι πλεον με 2-3 ειχα παρε δωσε) και το βασικο, οι δυνατοι ανανεωναν το προφιλ μου και επειθαν τους αναποφασιστους γιατι και εγω δεν ημουν αγιος ανθρωπος.ασε που αυτοι τα ελεγαν και καλυτερα απο εμενα.
    Και ετσι ακομη και την τελευταια φορα καταφερα να γινω προεδρος του χωριου μου.

    Υ.Γ το παραπανω αποτελει προιον μυθοπλασιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕΠΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΑΡΝΙΑ ΜΙΑ Κ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ....Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙς ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡ....ΔΙΑ ΠΕΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΟΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ Κ ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΟΣ Κ ΟΠΑΔΟΣ ΤΣΕΠΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o opoioshpote opados tou tsepa einai polu ligos gia na pianei sto stoma tou to onoma tou k. trasia..gia to mono pou mporoume na poume pou ekane lathos einai pou emplekse me ton tsepa !!an8rwpoi tou epipedou tou den prepei na anamoignyontai me a8rwpous anaksioys xwris paideia k ola osa einai o tsepas...ayta ta oliga..!!!!

      Διαγραφή
  12. anebase ola ta sxolia nea florina k oxi oti goystareis na mhn trelatho.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τρελενεσαι ετσι ανωνυμα , τρομαζεις τον κόσμο

      Διαγραφή
  13. λαμε κουστουμακι κ σκαρπινι παρα πανινο με γραβατα κ μπουφαν του σκι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TSEPA EISAI DHMARXOS PALI FOYSKOSANE TA PANIA APOTOMA K BOYLIAKSANE TOYS PIRES TA VRAKIA ASTOYS NA GAVGIZOYN EISAI ARXHGOS MI MASAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποιο παιδι της αλλαγης ρε ο συνταξιουχος του οτε τον λες παιδι δεν εισαι καλα εχεις προβλημα κ το λαθροκυνηγος που κολαει ρε τσεπα μηπως πυροβολησες κανα γουρουνι μεσα στο δημο χαχαχαχατι να πω ρε για γελια ειστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιος μιλαει για σεβασμο στο περιβαλλον!!! Αυτος που εχει ριμαξει ολα τα δαση...Ποιος μιλαει για καλη διαχειριση του δημου!! Αυτος που εχει χρεωσει το δημο με 1,5 εκατ. Ποιος μιλαει για αληθειες!! Αυτος που το ψεμα το διδασκει! Ψηφιστε τον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελλαδα μια μεγαλη Πρεσπα ψηφιστε προβατακια ετσι κι αλλιως ξυνεστε στην γκλιτσα του μεγα τσομπανη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εχθες εμαθα οτι στο εκλογικο του τσεπα γινοταν χαμος....δηλαδη εννοειται αγαπητε κ...οτι ειναι ολοι προβατα κ τον ακολουθουνε.προσβαλεις την νοημοσυνη των πρεσπιωτων.μαλλον ανηκεις σε κατηγορια ανθρωπων που ζουν σε σπηλιες η με διαταραγμενη ψυχολογικη υποσταση.σου συνιστω να επισκεφτεις κλινικη σε πτερυγα υψιστης ασφαλειας.ο κοσμος θα κρινει η καλπη θα το δειξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κυριε Δημαρχε ,ακουσα με μεγαλη προσοχη την ομιλια σας, κανατε τον απολογισμο σας,ειπατε για αυτα που κανατε,και για αυτα που δεν προλαβατε να κανετε.Ειπατε οτι σας φυγανε 4 και σας ηρθαν 14,αυτο εσεις το θεωρειτε επιτυχια?ΕΠΙΤΥΧΙΑ θα ηταν να μην σας φυγει κανεις.Δεν ξερω τι φταιει ,εσεις φταιτε?,φταινε εκεινοι?ισως να μην το μαθουμε ποτε.Ξερω ομως οτι καποιοι απο αυτους μιλανε και λενε πραγματα που φαινονται σωστα.Μιλανε για πολιτες δυο ταχυτητων,αυτους που εσεις υπολογιζεται και αυτους που δεν σας ψηφιζουν. Ξερουμε οτι πολλους απο κατοικους στον δημο πρεσπων τους κανετε ρουσφετια,ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ?Ξερουμε οτι στην Κρυσταλοπηγη σβησατε τα νερα της υδρευσης σε πανω απο 12 ατομα, τι ειναι οι υπολοιποι για σας κυριε Τσεπα? Λενε πως κανατε εργα στους ψαραδες και στο περιβαλι εκατο χιλιαδες ευρω και δεν το ηξερε κανεις παρα μονο εσεις και οεργολαβος.Ολοι αυτοι κυριε Τσεπα ,ειχαν και εχουν προσωπικοτητα ,αλλα ξερετε αραγε τη σημαινει αυτη η λεξη? Ηταν απο τους συμβουλους που δεν βλαψαν το δημο σε καμια περιπτωση.Οπως καποιοι με συνδικαλιστικη συνειδηση που βαζαν βεντζινες και στελναν τα ραβασακια στον δημο 340 ευρω(ξερει ο δημαρχος),350 ευρω(ξερει ο δημαρχος). Αν κοιταξετε γυρω σας θα δειτε ανθρωπους διπλα σας που ειτε σας εχουνε φτυσει ,ειτε σας ειπαν να φερεσετε φουστανια ,ειτε σας ειπαν χασισεμπορα,και σε αυτο το σημειο βλεπω οτι πραγματικα δεν ξερετε τι σημαινει προσωπικοτητα αρα για μενα ειστε ανθρωπος χωρις ντροπη χωρισ φραγμους χωρισ αγαπη στην ζωη σας
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. symfwnw apolyta....opou syndykalisths blepe x...as...!!kwlos k braki me ton dhmarxouko..a re polu endiaferon exoun ayta ta sxolia giati toulaxiston blepw oti olos o kosmos kserei akribws poios einai poios k ti exei kanei ston dhmo prespwn..pragmatika thelw na pisteyw oti oi prespiwtes den tha kanoun to idio lathos giati pragmatika den aksizei na katastrafei o topos tous gia 100 eyrw thn psifo...ayta!!

      Διαγραφή
  20. Πραγματικά βλεπω πραγματα να λεγονται εδω μεσα που θαρρεις ολοι ηταν το δεξι χερι του δημαρχου...εκτος και αν αυτοι που τα γραφουν "ηταν" οντως το δεξι του χέρι. Φλωρινιωτης ειμαι αλλα με ενδιαφερον για την Πρέσπα ,βλεπω κριτικη επιθετικη και μη βλέπω να γράφονται επιθεσεις επι προσωπικού προς τον κ.Τσεπα και ελαχιστα για το πολιτικο του εργο οποιο και αν ηταν αυτό. Ακουω για προσωπικοτητα απο ατομα που κατακρινουν και επικρινουν και κατα επεκταση κρινουν καποιον πισω απο την ασφάλεια του πληκτρολογιου και της ανωνυμιας τους και μιλανε για προσωπικοτητα. Δεν ξερω ποιος αξιζει τελικα για δημαρχος σε αυτόν τον τοπο αλλα πραγματικά είμαι σίγουρος πως αυτα τα ατομα που βγαζουν την χολη τους με αυτόν τον τροπο εχουν μαθει να το κανουν σε ολη τους την ζωή. Το εχουν κανει επάγγελμα και αυτη ειναι η μιζέρια τους. Θα μεινω και γω ανώνυμος για να μην χαλασω την κλικα. Αλλωστε οι μισοι απο τους ανώνυμους εδω μεσα ειμαι σιγουρος πως κατεβαίνουν έμμεσα ή άμεσα στις επερχόμενες εκλογές. .Καλη Επιτυχία?? Εσεις θα το αποφασίσετε εαν θα ειναι η όχι, ας ασχοληθουμε εμεις με τα της Φλώρινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δήμαρχε προχώρα... μην σε επηρεάζουν τα σχόλια των αντιπάλων σου, έχουν τρομοκρατηθεί και από τα λεγόμενά τους καταλαβαίνει κανείς το επίπεδό τους. Όλα αυτά είναι λόγια φθόνου και προφανώς ατόμων ανώριμων που προσπαθούν με αθέμιτες ενέργειες και ύβρις να πάρουν τη Δημαρχία και να διοικήσουν την Πρέσπα.
    Η ΠΡΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. να ζησεις εσυ ο οπαδος του τσεπα . Μην πληρωνεται κοσμο να σας ψιφησει να βγειτε με την αξια σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΕΣΠΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΧΟΛΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΡΕΣΠΑ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Π.Χ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ! ΗΡΘΑΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΜΗ ΚΑΙ ΤΥΧΩΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμε 3:11΄αν έχεις αρ@@@ επώνυμα


    Τράσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MALETSIO VLEPO OTI EISAI EDO KOLOTOYMPA PRODOTH THS DEKARAS POY SPAS PLAKA ALLA AN BGALO STH FORA AYTA POY EKANES SAN PROEDROS DEN THA KSEREIS POU NA KRIFTEIS....12 XRONIA EKANES OTI HTHELES K TORA MAS EFERES K TO PAIDI THS ALLAGHS SARESAN TA ONOMATA THS KRYSTALLOPHGHS XAMENO TO XEIS ESY K TO SKYLAKI S O MPOUMPI THA MEINEI ME TON SYNTAKSIOYXO PAIXNIDIA ALLOY OXI STO XORIO MAS .K KATI ALLO MASTE TOYS I5 TOY ELLHNIKOY STRATOU POY KATEVANOYN DHMOTIKOI SYMVOYLOI GIATI THN ALLH FORA THA PO K ONOMATA KATALAVES GIA POION LEO

      Διαγραφή
    2. axaxa..tragiko....apeilei an8rwpos tou tsepa(polu pi8anon k syggeneis)ton trasia oti tha bgalei sthn fora ti???????eleos pia exei k h blakeia ta oria ths..alloi kindyneyoun me fulakh otan bgoun sthn fora ta apluta toys !!!kseftiles milate kiolas anti na ta mazepsete k na pate sthn albania na kryfthte..!!

      Διαγραφή
    3. ΑΝΩΝΥΜΕ 10:26
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .
      ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
      ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ , ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ .
      ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ,ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΟΥΝ << Ο ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΑΤΣΑΣ >> ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ .

      ΤΡΑΣΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

      Διαγραφή
    4. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΛΙΓΑΚΙ.....ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.ΜΙΛΑΜΕ.ΗΣΟΥΝ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΛΕΤΣΙΟ ΑΠΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ

      Διαγραφή
    5. enw h dikh sou grammatikh einai epipedou panepisthmiou...den bgainei nohma me ayta poy grafeis...!!!

      Διαγραφή
  26. Φίλε μου και εγω Πρεσπιώτης είμαι, τα προβλήματα παντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, η ουτοπία που όλοι ψάχνουμε σε μία χώρα σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει γιατί πολύ απλά έτσι λειτουργεί το κράτος και κατ'επέκταση η τοπική αυτοδιοίκηση. Αν νομίζεις πως η δημοτική αρχή φερειπείν τα κάνει ολα αυτά εσκεμμένα, δλδ εσκεμμένα δεν φέρνει ασθενοφόρο και γιατρούς γιατί απλά γουστάρει να βλέπει να τον κόσμο να υποφέρει και να αρρωσταίνει χωρίς καμία βοήθεια τότε συγνώμη αλλά θα πρέπει να κοιταχτείς, αν εσυ νομίζεις ότι ο ο δήμαρχος που θα εκλεγεί την επόμενη μέρα θα τα έχει λύσει όλα αυτά τότε πράξε αναλόγως και ψήφισε κατά συνείδηση, αλλά έλα που μάλλον το πρόβλημα σου θα είναι κάποιο ρουσφέτι που δεν σου έγινε ή απλά ο συνυποψήφιος δήμαρχος σου έχει υποσχεθεί κάτι ανάλογο οπότε το συμφέρον πάνω απ'όλα. Και μη μου πείς το αντίθετο γιατί μια κατάσταση που επικρατεί απο την αρχαιότητα, οι πελατειακές σχέσεις δλδ με την πολιτεία, δεν μπορείς ούτε εσύ ούτε εγώ να την αλλάξουμε και αυτό γιατί δεν σε αφήνει η ίδια η πολιτεία να το αποβάλλεις απο πάνω σου, αυτοί είμαστε και αυτοί θα μείνουμε ες αεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητέ Φίλε Πρεσπιώτη 11:51' ηρέμησε γιατί πολύ απλά, όλος ο κόσμος δεν υποκύπτει στα ρουσφέτια και τις χρόνια ψεύτικες υποσχέσεις...Ψηλά το κεφάλι Κυρίες και Κύριοι της Πρέσπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δήμαρχε προχώρα... μην σε επηρεάζουν τα σχόλια των αντιπάλων σου, έχουν τρομοκρατηθεί και από τα λεγόμενά τους καταλαβαίνει κανείς το επίπεδό τους. Όλα αυτά είναι λόγια φθόνου και προφανώς ατόμων ανώριμων που προσπαθούν με αθέμιτες ενέργειες και ύβρις να πάρουν τη Δημαρχία και να διοικήσουν την Πρέσπα.
    Η ΠΡΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΙΣΤΕ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 'ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ' ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ Η' ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΦΘΟΝΟΥΝ ΤΟΝ Κ.ΤΣΕΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ - ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.ΗΔΗ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ! ΠΡΟΤΑΣΗ; ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΣΧΕΤΕΙ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φίλε Ανώνυμος 14 Απριλίου 2014 - 4:45 μ.μ. μια χαρά ήρεμος είμαι , εσύ απο την αντίδρασή σου δείχνεις το αντίθετο και ο λόγος της ανησυχίας σου θα φανει εν καιρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτές τις μέρες γράφτηκαν πολλά, κανείς όμως δεν παρατήρησε το βίντεο, η κουδούνα στα αριστερά του τα λέει όλα, δεν είναι κρεμασμένη τυχαία... κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτά είχε πει ο Κος Δήμαρχος Πρεσπών την προηγούμενη φορά που ήταν υποψήφιος ,στην παρουσίαση του συνδυασμού του .
    Δεν σας θέλουμε πελάτες ψήφων .
    Δεν θέλουμε συναλλασσομένους υπηκόους .
    Δεν θα κλείνουν τα κοινοτικά γραφεία και θα γίνονται περιστερώνες
    Δεν θα κλείνουν τα ιατρεία
    Θα έχουμε δρόμους και όχι ατραπούς
    Δεν θα λειτουργούμε με την λογική ,ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε !
    Δεν θα κλέβουν το μέλλον των παιδιών μας .
    Όχι πολίτες πρόβατα που θα ψηφίζουν οποίων τους τάζει την προσωπική τους βόλεψη .
    Έναν δήμο που δεν θα λέει ψέματα στον εαυτό του…

    Άραγε τι από όλα αυτά που είχε πει είναι αλήθεια ;

    Υπάρχει κάτι που να έχει γίνει , εκτός από αναθέσεις των 5000 ευρώ ;
    Πόσοι από τους συμβούλους σας , έχουν πραγματικά πεισθεί , από την ικανότητα σας να διοικείται ;
    Πόσοι από αυτούς ,άραγε έχουν βλέψεις για επόμενοι δήμαρχοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ο τροπος που εκδηλωνεται καθε ατομο εδω μεσα με υβρις με κατηγοριες πισω απο την ασφαλεια του πληκτρολογιου σε εναν ανθρωπο που μπορει να εχει κανει οτι θελει στην προσωπικη του ζωη στην δουλεια του κ δεν με ενδιαφερει καθολου με αισχρο τροπο απεναντι σε καποιον που εχει φτασει εκει που εσεις δε θα μπορεσετε να περασετε ουτε απο εξω εκει που η καταντια το μισος η μιζερια σας κ καθε υπολλειμα του χαρακτηρα σας να εκδηλωνεται με παθος κ χαρα μειωνοντας βεβαια καθε μορφης επιπεδου στην περιοχη την οποια ζειτε.δεν ηθελα να ψηφισω τσεπα αλλα απο τα λεγομενα σας κ απο τις κατηγοριες κ τροπο που τα λετε καταλαβαινω πολλα.Μου θυμιζει αυτο που λεει ο λαος κ ταιριαζει απολυτα πισω βεβαια απο την οθονη κ την ασφαλεια σας χααχαχαχ.Το βλεπω στο προσωπο των μιζερων αυτων που φθονουν που μεχρι κ το ντυσιμο σ κριναν δημαρχε.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΝΑΝΕ Κ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ αυτο ειναι το επιπεδο των ατομων της υψηλης ταξης κ δεν το κατανοουν διαφημιζοντας τον τσομπανο παιζοντας κρυφτουλι πισω απο μια οθονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. like mpravo file theos ta logia peritta......egraces

      Διαγραφή
    2. den htheles na psifiseis tsepa alla aganakthseis apo ta sxolia mas k twra tha ton psifiseis e?ase mas kouklitsa mou.....!!!mas epeises..!!!

      Διαγραφή
    3. δεν πειραζει θα το καταλαβεις 18 μαιου οπως θα το καταλαβει κ καθε πρεσπιωτης εισαι επικινδυνος για το κοινο οφελος της περιοχης οταν συμπεριφερεσαι με τετοιου ειδους εκφρασεις εκπροσωπεις την μεριδα ανθρωπων που με το βρισιμο κ την κακοβουλη λασπολογια προσπαθεις να μαζεψεις ψηφους...

      Διαγραφή
    4. edw tha eimaste stis 19 maiou k tha doume tote poios tha katalabei ti kalytera...!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.