Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Φορτωμένοι εμπειρίες

Επέστρεψε η αποστολή του Ο.ΞΙ.Φ. από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και Εφήβων που έγινε στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. Όλοι, αθλητές, αθλήτριες και προπονητές γύρισαν φορτωμένοι με πολύτιμες εμπειρίες και βιώματα και σίγουρα πολύ πιο σοφοί στο σπαθί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο ξίφος μονομαχίας εφήβων (139 συμμετοχές) ο Αστέριος Τσώκας με 3 νίκες και 3 ήττες στον 1ο γύρο, διεκδίκησε την πρόκρισή του στους 64 απέναντι στον Andrews από την Ιρλανδία αλλά δυστυχώς στο τελευταίο χτύπημα κρίθηκε η πρόκριση (14-15, τελική κατάταξη 93ος). Στα κορίτσια οι Ρίκη Καλυβιάνου και Άρτεμις Μπαντίκη δεν κατάφεραν να προκριθούν στα νόκ – άουτ από τους ομίλους (133 συμμετοχές)
Στους Νέους ο Νικόλας Τσώκας «πέρασε» τον γύρο με 2 νίκες – 4 ήττες, στην συνέχεια κέρδισε τον Μαλεσιανό Weil στο νοκ – άουτ για τους 128. Την πρόκρισή στους 64 την πήρε ο Μεξικανός Ibara από τον οποίο έχασε 10-15. Τελική Κατάταξη 125ος σε 175 συμμετοχές. Ο Δημήτρης Δούδος στο ξίφος ασκήσεως δεν κατάφερε να προκριθεί στα νοκ-άουτ.
Το Δ.Σ. θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια τον Σάκη Σουμπάση, ο οποίος πρόσφερε ζεστή φιλοξενία στην αποστολή του Ομίλου.

Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Μαρίας Κεβρεκίδου στο Διεθνές Τουρνουά του Ζρένιανιν στην Σερβία, την προηγούμενη εβδομάδα. Η Μαρία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο αφού στον τελικό έχασε για ένα μόλις χτύπημα!

Δυστυχώς σεβόμενη την σύσταση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας για αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας το διήμερο 12 κ 13 Απριλίου, η Ο.Ε. του Kid's Grand - Prix ανακοινώνει την αναβολή του Kid's Cup vol.4 στα Ιωάννινα το Σάββατο 12 Απριλίου. Με νέα ανακοίνωση η Ο.Ε. θα ορίσει νέα ημερομηνία τέλεσης στον ίδιο τόπο.

Ανήμερα του Πάσχα, ο Αστέριος Τσώκας θα ταξιδέψει στο Ικόνιο της Τουρκίας για να συμμετάσχει στο International Child Cup (21-23 Απριλίου) καλεσμένος των Τούρκων διοργανωτών.

Από Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.