Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Επίσκεψη Καπερνάρου στη Φλώρινα

Σήμερα Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, θα επισκεφθεί την πόλη της Φλώρινας ο Βουλευτής Β’ Αθήνας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλης Καπερνάρος.
Ο κ. Καπερνάρος θα βρίσκεται στις 12:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, προκειμένου να συναντηθεί με μέλη και φίλους του κινήματος, και φορείς της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας.

Από τη συντονιστική επιτροπή των
Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Φλώρινας

3 σχόλια:

  1. Ναι. Και θα μας πει να στηρίξουμε συριζα στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Να γίνουμε δηλαδή δεκανίκια στον τσίπρα και τσιράκια στις συνιστώσες. Μαύρο δαγκωτό στην πουλημένη δεξιά.
    Υπάρχει και η Χρυσή Αυγή αν δεν προκύψει κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα που δεν εχετε που να πατε δεξια παιδακια καλο θα ηταν να ψ........σετε εθνικη αυγη,σας εχουν μπερδεψει και σας.δεν πειραζει ο συριζα θα κανει περιπατο σε ολες τις αναμετρησεις.εσεις θα μαζευεσται στις πλατειες και θα κρατατε αναμενες δαδες οπως ο κασιδας σημερα που τον ειδα και θα τραγουδατε εμπρος-εμπρος παντα εμπρος.και σε κανα 3 χρονια σας βλεπω να κυβερνατε. μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.ανεγγεφαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστους εκεί τσομπανηδες που τους διορίζατε στη ΔΕΗ χωρίς κανενα κριτήριο. Δεν έχουν μπέσα και ντροπή τα παιδάκια γι αυτο θα πανε βόλτα με το σκάφος κατά Ικαρία μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.