Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Άνοιξε το «Ξύλινο Χωριό»

Ξεκίνησε χθες τη λειτουργία του το Ξύλινο Χωριό του Δήμου Φλώρινας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Χειμώνας 2013-2014» στην πλατεία Γ. Μόδη.
Στην έναρξη της λειτουργίας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, όπου μαθητές του τμήματος μαγειρικής της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Φλώρινας ετοίμασαν εδέσματα για τους παραβρισκομένους, ενώ μαθητές του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων οργάνωσαν δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά.
Το πρωί της ίδιας μέρας ο Δήμαρχος Φλώρινας επισκέφθηκε το Φυλάκιο της Νίκης, το Τελωνείο και το Γηροκομείο Φλώρινας, καθώς και Παιδικούς Σταθμούς και σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, όπου έδωσε δώρα στους μικρούς μαθητές.
Το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Δημάρχου ξεκίνησε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 σε σχολικές μονάδες του Δήμου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 με τις υπόλοιπες σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και σε φορείς του Δήμου Φλώρινας.

5 σχόλια:

  1. Θα διαβάσει κανένας ξένος και ποιος ξέρει τι θα νομίσει. Τι χριστουγεννιάτικο αξιοθέατο είναι αυτό το ξύλινο χωριό. Πέντε περίπτερα στο κέντρο της πλατείας και αυτό είναι όλο. Ο δήμαρχος για τις εντυπώσεις κάνει φιέστες λες και κάτι έγινε. Μήπως ρε δήμαρχε άνοιξες κάτι σαν το μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα ή σαν την ονειρούπολη στη Δράμα; Για τράβα από εκεί να δεις τι φτιάχνουν εκείνοι οι Δήμαρχοι και πάψε να μας πουλάς το μπακίρι για χρυσάφι. Είπαμε να μας περνάς για βλάκες αλλά το παράκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας περνάει για βλάκες σαφώς
    Αφού τον ψηφίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την ίδια λογική πήγαινε και εις Παρισίους να δεις εκεί την Ντίσνευλάντ. Εμείς έχουμε τις φωτιές παλιό δικό μας έθιμο και αυτό πρέπει να αναδεικνύουμε πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Το να ψάχνουμε αποθήκες εγκαταλελειμμένες και να στήνουμε πλαστικούρες και κέρινα ομοιώματα, για τη χαρά του κιτς μας είναι περιττό.
    Για τις φωτιές ο Δήμαρχος φαίνεται πως κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΙΤΣ ΞΕΚΙΤΣ ΠΕΡΥΣΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑΝΕ 1,500,000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΙΖΕΡΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ...ΚΑΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ....ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ????ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ??????
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ......
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΑ ΣΤΟΛΙΖΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.