Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ευχές του Στ. Κωνσταντινίδη

Συμπατριώτες μου,
Ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα να σκεφτεί, τη δική του διαδρομή ν' αποφασίσει. Έτσι είναι. Όμως όλοι καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται η μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει ν' ανοίξει ο μεγάλος δρόμος για τη χώρα μας, για να μπορέσουμε να δώσουμε ο καθένας διέξοδο στο δικό του πρόβλημα, ασφαλή προορισμό στη δική του διαδρομή. Κι αυτόν, το μεγάλο δρόμο, όλοι εμείς θα τον ανοίξουμε. Επειδή σκεφτόμαστε, επειδή προσπαθούμε, επειδή πιστεύουμε ακόμη σε κάτι και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε γι' αυτό.
Σας εύχομαι υγεία και δύναμη που χρειάζεται ο καθένας ξεχωριστά, για να δώσουμε τις μάχες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

9 σχόλια:

  1. Ψήφισες όλα τα νομοσχέδια εναντίον του λαού και έχεις το θράσος να στέλνεις ευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΘΑΨΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΑΣ ΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο που ευχόμαστε για το 2014 είναι να καθήσουμε στο σκαμνί όσους ξεπούλησαν την πατρίδα μας και όσους ψήφισαν τα μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αει....χρονιάρες μερες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!! ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. elate re gatakia.. afoy otan eruei flvrina ua trexete to xeri na toy sfijte kai pali ND kai stauh uas blalei h flvrina... saw mauan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...... ?ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.