Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ο εργοφυσιολόγος Dr. Γεώργιος Ζιώγας στην 4η επιστημονική ημερίδα του ΠΑΣ Φλώρινα

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την 4η Επιστημονική Ημερίδα που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ την Παρασκεύη 20-12-13 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στο Νέο Πάρκο. Καλεσμένος φέτος ήταν ο Εργοφυσιολόγος Δρ. Ζιώγας Γεώργιος (ΠΑΟΚ, Scoda Ξάνθη, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.) και μίλησε στους περισσότερους από 100 παρεβρισκόμενους για τη " Μεγιστοποίηση της απόδοσης στους νεαρούς ποδοσφαιριστές".
Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος νεαρών ποδοσφαιριστών με τους γονείς τους, έμπειροι ποδοσφαιριστές, προπονητές από όλον τον Νομό, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας Αντωνιάδης Κων/νος, ο αντιπρόεδρος Δούμτσης Κων/νος, ο εκπρόσωπος των διαιτητών Ψαλίδας Γεώργιος αλλά και αθλητές της περιοχής άλλων αθλημάτων (Ξιφασκίας, Χιονοδρομίας, Δρομείς κ.α).
Ο κος Ζιώγας μίλησε για το είδος και την ένταση της προπόνησης που συστήνεται για κάθε ηλικιακή κατηγορία μέχρι τα 18 έτη, έδωσε πολλά και χρήσιμα παραδείγματα μέσω της τεράστιας πείρας του από τον τρόπο δουλειάς σημαντικών αθλητών καθώς και διατροφικές συμβουλές για τους αθλητές.
Μετά την ομιλία ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος που προήλθε από τις ερωτήσεις - απορίες που δημιουργήθηκαν ενώ η βραδιά έκλεισε με απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Γ. Γραμματέα του ΠΑΣ Φλώρινα κο Σταύρο Τσώτσο στον κο Ζιώγα για την παρουσία του στην πόλη της Φλώρινας και την συνεργασία του με την ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.