Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Επαφές των αστυνομικών της Φλώρινας στην Αθήνα

Την 17 και 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 23ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στην Αθήνα. Η Ένωση μας συμμετείχε στις εργασίες του Συνεδρίου με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της. Για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου καθώς και για το Ψήφισμα που υιοθετήθηκε θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την Ομοσπονδία μας.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους οι αντιπρόσωποι μας πραγματοποίησαν σειρά επαφών με φορείς της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με την παρουσία και του Γενικού Γραμματέα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Παναγιώτη ΛΑΖΟΥ και συγκεκριμένα:
- Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΔΕΝΔΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ
- Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο.
Κατά τη διάρκεια των επαφών τονίστηκε από την πλευρά της Ένωσης μας η αναγκαιότητα για την ενίσχυση της Α.Δ Φλώρινας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, η διακοπή των αποσπάσεων συναδέλφων μας στον Έβρο και η καλύτερη δυνατή θωράκιση των εξωτερικών μας συνόρων. Επίσης δόθηκαν σχετικά υπομνήματα με όλα τα αιτήματα που αφορούν το Αστυνομικό Προσωπικό της περιοχής μας.

ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΙΒΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΙΓΝΑΤΗ ΣΟΦΙΑ, ΛΟΥΛΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΠΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.