Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τι δήλωσε ο Α. Παπαγεωργίου για ορυχεία, προσλήψεις, νέες μονάδες (video)

Στα μείζονα ενεργειακά θέματα που απασχολούν την περιοχή, όπως οι προσλήψεις στη ΔΕΗ, τα ορυχεία Βεύης και Κλειδίου, οι νέες μονάδες Μελίτης και Πτολεμαίδας, αλλά και τα φωτοβολταϊκά και τα αντισταθμιστικά της ΔΕΗ προς τον τόπο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του από τη Φλώρινα ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ασημάκη Παπαγεωργίου, που χαρακτήρισε τη Δυτική Μακεδονία, «η οποία πρέπει να στηριχθεί», ως τον ενεργειακό πυρήνα της Ελλάδας.

13 σχόλια:

  1. ΘΑ- ΘΑ- ΘΑ - ΘΑ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ. ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΜΕ ΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε καταντήσει κ@@@@, με το διαρκές ανάθεμα του μνημονίου, χωρίς να αντιπροτείνετε απολύτως τίποτε!
      Το γνωρίζουν οι πάντες ότι οι συνέπειες του μνημονίου είναι δυσβάσταχτες και εξαιρετικά επίπονες, αλλά έλεος πια, δεν είναι το μνημόνιο η αιτία του κακού αλλά το ότι πτωχεύσαμε σαν χώρα και αυτό το κατορθώσαμε προ μνημονίου!
      Είμαστε ένας δυστυχώς ασθενής ένας ασθενής στην εντατική με μηχανική υποστήριξη (μνημόνιο).
      Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο εκτός από ότι αν αναλάβει ο Τσίπρας, η Μέρκελ η τον συμπαθεί περισσότερο η θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα ενδώσει στις απαιτήσεις του;
      Αν έχεις κάτι να προτείνεις λοιπόν πες το μας, διαφορετικά πάψε επιτέλους εσύ και οι όμοιοί σου και αφήστε μας στον πόνο μας και μη μας πατάτε τον κάλο!
      Ένας πτυχιούχος άνεργος που απελπισμένα ζητά δουλειά και δεν βρίσκει πουθενά.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟ ΝΕΟ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ , ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΑ,ΑΥΤΟΚΤΟ ΝΙΕΣ Κ.Λ.ΠΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΦΙΛΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ.ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ .

      Διαγραφή
    4. Και πάλι, όπως πάντα βέβαια, τίποτα στο......δια ταύτα!
      ο προηγούμενος....... αμφισβητούμενος άνεργος.

      Διαγραφή
    5. Φίλε μου, δημοκρατία έχουμε και προφανώς μπορούμε ελεύθερα να λέμε και καμιά μ.....α, όπως αυτές του Τσίπρα, περί καταγγελίας του μνημονίου!!!!
      Η κυβέρνηση όμως που έχει την ευθύνη της χώρας οφείλει να είναι σοβαρή και υπεύθυνη!

      Διαγραφή
    6. Πτυχιούχε άνεργε,αν ο Τσίπρας σε απασχολεί περισσότερο απο το κατάντημα της χώρας σου,τότε το πρόβλημα σου φοβάμαι πως είναι μεγαλύτερο και απο αυτό της ίδιας της χώρας.Περαστικά σου.....

      Διαγραφή
    7. Επειδή με απασχολεί πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι το κατάντημα της χώρας μου, με ενοχλεί αφάνταστα η μη συστράτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς αυτής κρίσης!
      Με ενοχλεί όταν δεν αντιλαμβάνονται πόσο και πόσα υποφέρει ο κόσμος και συμπεριφέρονται σαν τα μικρά παιδάκια παίζοντας "κλέφτες και αστυνόμους"!
      Ο ένας δηλώνοντας ότι θα σώσει τη χώρα με όποιους αντέξουν και ο άλλος να.......χαίρεται γιατί λέει ετάχθη στην αξιωματική αντιπολίτευση και υπονομεύει την όποια προσπάθεια, χωρίς να προτείνει εναλλακτικά τίποτα!
      Τώρα έπρεπε να είχαμε γενική συστράτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων μπας και σωθεί η χώρα και μετά ας παίζουν όσο θέλουν το γνωστό παιχνίδι!Πριν μια εβδομάδα, το βράδυ των εκλογών της Γερμανίας και όταν διαφαινόταν πιθανότητα αυτοδυναμίας, η Μέρκελ δήλωνε ότι λόγω της κρίσης δεν πρόκειται να κυβερνήσει μόνη της! Η δική μας κρίση μήπως είναι μικρότερη και ο Τσίπρας (βασικά) αλλά και οι άλλοι το παίζουν ξένοιαστοι καβαλάρηδες;
      Συμπεριφέρεται σαν την ύαινα που γυροφέρνει το τραυματισμένο ζώο για να το κατασπαράξει όταν καταρρεύσει!
      Τότε εγώ πως και που θα βρω δουλειά;

      Διαγραφή
  2. Ακόμα περιμένω να ακούσω και κάποια πρόταση, εκτός από αναθεματισμούς του μνημονίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΤΟΙΕΣ Μ.............Σ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ. Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ. ΗΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

      Διαγραφή
    2. παπαγαλακια της μνημονιακησ κυβερνησης θελετε και προταση.ΠΑΣΟΚ- ΝΔ διαχρονικα διαλυσατε την ελλαδα.

      Διαγραφή
  3. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ;ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή τόσα χρόνια, με το πίστευε και μη ερεύνα, κουράστηκα και δεν αντέχω άλλη κοροϊδία, προσχωρώ στο "ερεύνα και πίστευε".
      Θέλω λοιπόν να εμπιστευτώ τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πρώτα να ακούσω την πρότασή του ! Υπάρχει;
      Κουράστηκα να ακούω πόσο κακό είναι το μνημόνιο (το ξέρω επειδή το ζώ), υπάρχει όμως κάτι άλλο;
      Το ΚΚΕ έχει τη δική του πρόταση, αλλά δυστυχώς είναι κολλημένη σε άλλες εποχές αδυνατώντας στοιχειωδώς να προσαρμοστεί στις σημερινές συνθήκες και τη τωρινή πραγματικότητα! Είναι κρίμα γιατί ήταν ότι προοδευτικότερο είχε να επιδείξει η κοινωνία και κατάντησε άκρως συντηρητικό και φοβικό! Δεν παύει όμως να έχει πρόταση!
      Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, ο Αλέκος Αλαβάνος προτείνει την μετάβαση στη δραχμή, προκειμένου να μπορούμε μόνοι μας να χαράσσουμε πολιτική μακρυά από μνημόνια και άλλες ξένες επιβολές! Είναι μια άποψη που πολύ θα ήθελα να αναλυθεί και από άλλους ειδικούς, αφού προσωπικά τουλάχιστον δεν είμαι και τόσο βέβαιος ότι είναι λανθασμένη!!!
      Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ προτείνουν να υποστούμε τη βάσανο του μνημονίου, ποντάροντας στους Ευρωπαίους εταίρους μας και τη βούλησή τους να μας συνδράμουν!
      Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, τι προτείνει;

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.