Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Έξω η «Χρυσή Αυγή» από κάθε εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας που έγινε την Δευτέρα 1 Απρίλη οι Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης κατέθεσαν προ ημερησίας διάταξης θέμα για συζήτηση: «Να μην ξανακαλεστεί η Χρυσή Αυγή σε επετειακές ή άλλες εκδηλώσεις της Περιφέρειας».
Ο Περιφερειάρχης κ. Δακής και η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου επέλεξαν το «στρίβειν δια της νομιμότητας» και δεν έβαλε σε ψηφοφορία το θέμα. Επικαλέστηκε ότι δεν μπορεί να παραβεί τους νόμους. Δηλαδή να μην καλεί το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, λόγω της εκπροσώπησης της στο Κοινοβούλιο. Ξέχασε πρωτίστως τον ρόλο των αιρετών, που σημαίνει να υπηρετεί και να εκφράζει το λαό της Περιφέρειας, που έχει δώσει αναρίθμητα θύματα στη μάχη κατά του φασισμού, που έζησε τα ολοκαυτώματα σε Πύργους – Μεσόβουνο – Κλεισούρα κτλ. Η αξιωματική αντιπολίτευση του Ιωάννη Παπαϊορδανίδη έκρινε ότι σ’ αυτή τη περίπτωση «η σιωπή είναι χρυσός». Αυτά πράττουν όσοι υπηρετούν την εξουσία του συστήματος.
Τα λαϊκά στρώματα, ο λαός, να βγάλουν συμπεράσματα ποιοι αποδέχονται, ανέχονται και νομιμοποιούν τους νοσταλγούς του Χίτλερ, επικαλούμενοι την Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί το λαό, να κάνει δική του υπόθεση την απομόνωση της Χρυσής Αυγής, να τσακίσει τον ναζισμό, τον φασισμό και τον ρατσισμό όπου εμφανίζεται.
Μόνο το οργανωμένο εργατικό – λαϊκό κίνημα μπορεί να τους απομονώσει, να ανατρέψει με την πάλη του την αντιλαϊκή πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης, της ΕΕ και της εξουσίας των μονοπωλίων, που οδηγεί τα λαϊκά στρώματα στην εξαθλίωση και τροφοδοτεί την Χρυσή Αυγή και τα φασιστικά μορφώματα.
Το κείμενο που κατέθεσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
«Τα πρόσφατα γεγονότα στην πόλη του Βόλου, με τη σύλληψη 3 «χρυσαυγιτών», υπευθύνων για τον εμπρησμό σε ΑΤΜ, προστέθηκαν στις 10αδες και εκατοντάδες γεγονότα – δράσεις της εν λόγω οργάνωσης, που επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά τον επικίνδυνο αντιδραστικό χαρακτήρα του συγκεκριμένου μορφώματος.
Ποιος στ’ αλήθεια δε θυμάται τον αναρίθμητο κατάλογο των εγκληματικών ενεργειών της δήθεν αντισυστημικής γκρούπας; Νόμιμος διάδοχος των ταγμάτων ασφαλείας εμφανίζεται ανά μπουλούκια θρασύδειλων τραμπούκων για να δέρνει μεροκαματιαρήδες μετανάστες, να σπέρνει το φόβο και την τρομοκρατία. Από την άλλη, ο ρόλος του στη βουλή και στην κοινωνία είναι να ζητούν την πώληση νησιών σε εμίρηδες, ανασφάλιστη δουλειά με αμοιβές κάτω από τη ΣΣΕ, φοροαπαλλαγές κα.
Νομίζουμε ότι δε χρειάζονται άλλες αποδείξεις να δώσει η ζωή για να πειστεί και ο πλέον δύσπιστος, ότι οι υμνητές του φασισμού, οι απόγονοι του Χίτλερ, μόνο δεινά μπορούν να φέρουν στο λαό. Ότι είναι δικτυωμένοι με παρακρατικά κέντρα, με υπόκοσμο της νύχτας. Αυτοί είναι τα πρωτοπαλίκαρα της!
Σας καλούμε να πάρουμε απόφαση στο να μην καλούμε σε οποιαδήποτε εκδήλωση παίρνει μέρος στην επικράτεια της ΠΔΜ, το φασιστικό – ρατσιστικό μόρφωμα της ΧΑ.
Ατόπημα και λάθος από μέρος του Περιφερειάρχη, να καλέσει τους νοσταλγούς του Χίτλερ να καταθέσουν στεφάνι στην επέτειο της 25ης Μαρτίου. Η ΠΔΜ έχει πληρώσει με ποτάμια αίματος τη δράση του φασισμού. Αναρίθμητα τα θύματα τους! Το μαρτυρούν οι «τόποι μαρτυρίου» Πύργοι- Μεσόβουνο – Κλεισούρα κα. Καμιά κοινοβουλευτική ευαισθησία δεν μπορεί να τους νομιμοποιήσει από την πίσω πόρτα με πρόσχημα την εκπροσώπηση στη βουλή. Νομίζω ότι αυτά τα ζητήματα δεν χρήζουν τυπολατρίας, αλλά είναι ζητήματα ουσίας.
Κλείνοντας να σημειώσουμε πως η ΧΑ είναι αυτή που φωνάζει τιμή και δόξα στα Τάγματα Ασφαλείας. Ε λοιπόν, οι πολιτικοί τους πρόγονοι έλεγαν «Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ…».
Οι αξίες τους είναι οι αξίες των φούρνων του Αουσβιτς, που εκεί ποζάρουν και φωτογραφίζονται στελέχη της, θυμίζοντας τη φρίκη των Ναζί.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Βογιατζής Μανώλης
Χόλμπα Αντωνία

8 σχόλια:

  1. Α, να χαθείτε ρε μπαγλαμάδες υποκριτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιοι είστε εσείς που θα αποφασίσετε ποιος θα κληθεί και ποιος όχι σε διάφορες εκδηλώσεις; Έχετε καταντήσει περισσότερο φασίστες από τους φασίστες.
    Όταν σας εξόριζαν για τα πιστεύω σας ήταν φασισμός. Τώρα που εσείς εξορίζετε με τα λόγια σας όσους έχουν αντίθετη ιδεολογία από την δική σας τί είναι; Με την φασιστοειδή νοοτροπία σας, κάνετε ένα ακροδεξιό κόμμα να γίνει λαοφιλές και συμπαθές.

    "Η ΠΔΜ έχει πληρώσει με ποτάμια αίματος τη δράση του φασισμού."
    Είναι το λιγότερο τραγικά γελοίο να μιλάνε για ποτάμια αίματος στην Δυτ. Μακεδονία οι κομμουνιστές! Έλεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κυριος και οι κυρια που υπογραφουν το παραπανω κειμενο, υποβιβαζουν την νοημοσυνη μας.Συνηθως γινεται το αντιθετο.Ακουγονται αληθειες που πονανε και το ζητημα ειναι αν αντεχουμε να ξεβολευτουμε και να αντιδρασουμε. ΟΧΙ ομως ετσι, με τετοια υποκρισια, αλλα με αληθειες και οχι στις πλατες των αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έκκληση σε όλους τους εθνικιστές.ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ στις προκλήσεις των ΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ ΚοΜουνιστών. Δέν αξίζουν ούτε το σάλιο ούτε τον πολύτιμο χρόνο μας. Άς αυτοδιασυρθούν στις ανοησίες που γράφουν για να αποκαλύψουν τον σταλινοφασισμό που κρύβουν μέσα στην κόκκινη προβιά τους. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=RhnnB_2CW5g
    ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαύροι Χιτλερικοί φασίστες της Χρυσής Αυγής.
    Κοκκινοι Σταλινικοί φασίστες του ΚΚΕ.
    Δύο γάιδαροι μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ποιοι θα είναι στις εκδηλώσεις αυτοί που κατέστρεψαν και πούλησαν την Ελλάδα ή οι νοσταλγοί του αιμοδιψή Ιωσήφ Στάλιν.Όλοι αυτοί είναι καλύτεροι από την Χρυσή Αυγή;Τα είδαμε και τα καλά του Κομμουνισμού.Εξαθλίωση αλκοολίκη πουτανιά αίμα δολοφονίες δολοπλοκίες προδοσίες ίντριγκες και άλλα πολλά.Εγώ δεν αρέσκομαι στο να δουλεύω για ένα πιάτο ρύζι την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. …έφταιγαν αυτοί οι αλήτες στο Ρούπελ που ξόδευαν αλόγιστα σφαίρες λέγοντας “ΟΧΙ” στους φίλους μας Γερμανούς”.
    “Θα τους οδηγήσουμε στην δικαιοσύνη”

    Γεώργιος Τσολάκογλου

    Γεώργιος Τσολάκογλου του Κωνσταντίνου ήταν Έλληνας στρατιωτικός και πολιτικός, διορισμένος πρωθυπουργός κατά την περίοδο κατοχής της Χώρας 1941–1942 από τις δυνάμεις του Άξονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.