Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Τα νέα δρομολόγια της γραμμής Φλώρινα – Θεσσαλονίκη

Τα νέα δρομολόγια που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 έστειλε στο Δήμο Αμυνταίου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μετά τη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο.
Τα τραίνα των τριών δρομολογίων Θεσσαλονίκης – Φλώρινας θα κάνουν στάση στο Αμύνταιο στις 9:21, στις 14:29 και στις 21:36.
Τα τραίνα των τριών δρομολογίων Φλώρινας – Θεσσαλονίκης θα κάνουν στάση στο Αμύνταιο στις 6:43, στις 10:26 και στις 16:40.
Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των δρομολογίων όπως το απέστειλε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο δήμο Αμυνταίου στη φωτογραφία του κειμένου.

21 σχόλια:

  1. Και οι τιμές ποιες θα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές οι ώρες που δρομολογήθηκαν, καλοί και οι χρόνοι των δρομολογίων. Μακάρι να γίνουν πραγματικότητα.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante epiteloys oi foithtes na mhn xreiazetai na noikiazoyme flwrina.syndiasmos ktel trenoy kai antio flwrina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. thn ma... blakia tin eipes den antexes na tin amolisis..na soy sistiso kanenan kalo psixologo? oi fitites tha fefgan ean i katastasi sta ktel sinexizotan os monopolio ... allaxe plebro kai roxalise monos sou

      Διαγραφή
  4. Από Φλώρινα το τελευταίο είναι πολύ νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα νεκρωσει η φλωρινα ρε φιλε αν πηγαινοερχονται οι φοιτητες.η φιλη μου που δεν εχει υποχρεωτικα μαθηματα ηδη συζηταει να ξενικιασει αφου την βολευει ο συνδιασμοσ τρενου_κτελ.αν ακολουθυησουν ομως το παραδειγμα της κλαι αλλοι,μηπως βαλαμε τα χερακια μας να βγαλουμε τα ματακια μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tελικά οι Φλωρινιώτες δεν παίζονται Είμαι σίγουρος οτι δεν ξέρουν τι θέλουν γιαυτό δεν έχουν και τίποτα .

      Διαγραφή
    2. Προτείνω να ξανασταματήσουμε το τρένο και να κλείσουμε και τα κτελ για να μην φεύγει κανείς. Αν ανατινάξουμε και τους δρόμους τότε θα σωθούμε σίγουρα!

      Διαγραφή
    3. Βγηκαν παλι οι ιδιοι και οι ιδιοι να συκοφαντουν και να τρομαζουν! Ασε ρε φιλε , σας πηραμε χαμπαρι πια!Η φλωρινα θα νεκρωσει οταν θα παψει να εχει φοιτητες και θα μεινουμε μονοι με τα διαφορα ντοπια κοπουκια Και το τρενο ηταν και ειναι βασικοτατο κριτηριο για να επιλεξουν την πολη, ως τοπο σπουδων. Τα ξερεις βεβαια ολ αυτα, αλλα .. κανεις και συ τη δουλιτσα σου μαλλον.

      Διαγραφή
  6. Θα εχει ανταποκριση με intercity για Αθηνα?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tha pigainoume gia psosnia stin. thessaloniki tora me tsampa isitiria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε μεγαλε τις συκοφαντιες ακομα δεν ηρθε.Πας ετσι κι αλλοιως στα Bitola!

      Διαγραφή
    2. Ακομα δεν ηρθε και αρχισαν οι γνωστοι κυκλοι ,που εκαναν οτι μπορουσαν να το κοψουν και να το εμποδισουν να ξαναρθει, τις συκοφαντιες! Τι δηθεν τσαμπα εισητηρια ,τι θα φυγουν οι φοιτητες !Θα σας εχουμε απο κοντα! Η υπαρξη τρενου ηταν βασικο κριτηριο επιλογης για τους φοιτητες προκειμενου να επιλεξουν την πολη! Αυτες οι πρακτικες οδηγησαν τη χωρα στον πατο.Βλεπετε ,τα σημερινα παιδια δεν ειναι ζαγαρια να τα στοιβαζετε οπως οπως!Υπαρχει ομως και κατι ακομα!
      Ειτε το θελετε ειτε οχι ,η Φλωρινα ειναι μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ πολη και θα ειναι συνδεδεμενη με τρενο ,αυτοκινητο ακομα και αεροπλανο με την υπολοιπη Ελλαδα. Αμα δεν σας αρεσει παρτε την καινουρια αουτομπαν ,που φτιαχνεται για τα Bitola, και πηγαινετε εκει ,που θεωρειτε πατριδα σας! Γιατι τελικα με τις πραξεις σας αυτο δειχνετε.Επιθυμειτε με καθε τροπο να την εχετε απομωνομενη απο την υπολοιπη Ελλαδα.Ως εδω ομως!

      Διαγραφή
    3. Οτι του φανει του Λωλοστεφανη, αρχισε παλι η συκοφαντηση απο τους ιδιους και τους ιδιους.Αμα δε μου δωσουν τσαμπα εισητηρια -οπως λες εσυ- θα σε φωναξω να μου τα πληρωσεις!Γκκεγκε?

      Διαγραφή
    4. θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλίσταντα 7.53πμ και θα το τεκμηριώσω με μία ιστορική αναφορά....απο την περίοδο του Μακεδονικού Αγώνος και επι Γερμανοβουλγάρικης κατοχής ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ Β Ο Υ Λ Γ Α Ρ Ο Ι και οι κατα τόπους δοσίλογοι συνεργατές τους...¨οποιος δέν γουστάρει να ταξιδέψει με τραίνο τα μπογαλάκια του στο κτέλ και άς ταξιδέυει όπου θέλει.Κανείς δέν στερεί το δικαίωμα επιλογή σε κανέναν Προσωπικά θα επιλέξω τραίνο για τις μετακινήσεις μου προς και απο Θεσσαλονίκη.Κανείς δέν έχει το δικαίωμα να στερεί απο τον άλλον ποσώς απο όλη την Φλώρινα το τραίνο γιατί έτσι του την κάρφωσε στο μαυλό, έτσι εξυπηρετεί γνωστές συντεχνίες ή γιατί απλά νοσταλγεί τα έργα βουλγάρων στην περιοχή. Καλώς να ΄΄ερθει και να ριζώσει για πάντα το τραίνο το ο οποίο δέν είναι δικαιολογία για κάποιους να το πολεμούν γιατί θα διώξει ντεμέκ τους φοιτητές,σπίτια θα αδειάσουν ή απλά κάποιοι ενοχλούντε που ο κόσμος δέν θα ψωνίζει απο τα Σκόπια αλλα απο την ΜΑΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....τις κοπουκιές και τις κουτοπονηριές να τις κρατήσουν για τον εαυτό τους..

      Διαγραφή
  8. Μια χαρα είναι το τρενάκι. Για όλες τις εποχές και με αρκετά δρομολόγια. Τώρα με την βενζίνη που έχει παει στα ύψη, αναμφίβολα είναι ότι καλύτερο για τους φοιτητές και όχι μόνο.

    (εκτός και αν το γεμίζει "άλλος" το αμαξάκι).

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ? ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΤΡΕΝΟΣΕ? ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το φυσαει και δεν κρυωνει ,που ξαναρχεται το τρενο.Γνωστη η σταση του!

      Διαγραφή
  10. ΠΡΩΤΟΝ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ Ο ΜΙΣΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΗΜΩΣΕΙ ΛΟΓΩ "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ" ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ.ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΣΧΟΛΩΝ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΠΙΤΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ. Η' ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΠΥΚΝΟΤΕΡΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπομονή,Κυριακή κοντή γιορτή.Πόσα και τί τρένα θα δούμε.
    Πως είπε ο τελευταίος Κύκλωπας στη φίλη του, που χε κάνει μακιγιάζ;
    Σήμερα ..αγάπη μου έχεις ένα !!μάτι,μα ένα μάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.