Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας

Στις 12 σήμερα το μεσημέρι θα συνεδριάσει στην Κοζάνη η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1) Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης

2) Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Υδροδότηση ΑΗΣ Αμυνταίου και Πτολεμαϊδας από δεξαμενές Δρεπάνου 110.000m3 και 30.000m3.»
Εισηγήτρια: Καλλιόπη Αδαμίδου, Γεωλόγος με Δ΄ βαθμό, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Κοζάνης

3) Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Έργα προστασίας από πλημμυρικές παροχές στην πεδινή διαδρομή του χειμάρρου «Θολόλακκα» Βελβεντού στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»
Εισηγήτρια: Φωτεινή Τσιολάκη, Περιβαλλοντολόγος με Β βαθμό, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Κοζάνης.

4) Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ ) του έργου: «Ανάπτυξη Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας στη Κοζάνη»
Εισηγήτρια: Φωτεινή Τσιολάκη, Περιβαλλοντολόγος με Β βαθμό, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Κοζάνης

5) Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Βελτίωση Δασικής Οδού από το Επταχώρι μέχρι τα όρια του Νομού Καστοριάς προς Σαμαρίνα μήκους 15.289 μέττρων, του Δήμου Νεστορίου, της Π.Ε. Καστοριάς, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας».
Εισηγήτρια: Μιχαλοπούλου Κωνσταντίνα, Γεωπόνος με Β βαθμό, υπάλληλος του τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.