Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στον Άγιο Παντελεήμονα (video)

Περισσότερα από 10.000 άτομα βρέθηκαν χθες στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα, στη λίμνη Βεγορίτιδα για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.
Δείτε στο παρακάτω video του kozan.gr το πρώτο μέρος της χθεσινής συναυλίας διάρκειας περίπου μίας ώρας με τον γνωστό καλλιτέχνη να ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες…


Πηγή: kozan.gr

13 σχόλια:

  1. orea kai otan psaxnoume petrelaia ton remo na ferete na tragoudisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδί μου στη Φλώρινα με τους γνωστούς καλλιτέχνες, από τη μία γκρινιάζουμε για τις χιλιάδες ευρώ που έρχονται και παίρνουν στο πέρασμα τους από εδώ, από την άλλη στο «τζάμπα» τρέχουμε σαν «πρόβατα» στις συναυλίες τους. Μέχρι και ο «τελειωμένος» Πασχάλης στο νέο πάρκο έφερε τον περισσότερο κόσμο από τις δύο προηγούμενες βραδιές που τραγουδούσαν Φλωρινιώτες, απλά για να τον δουν από κοντά… 10.000 λέει το ένα ρεπορτάζ, 18.000 το άλλο για τον κόσμο στον Ρέμο, για να πάνε να ακούσουν ένα μάτσο σαχλοτράγουδα σε μπιτ ρυθμούς και να τσιρίζουν τα κοριτσάκια… Πολιτισμός σημαίνει «τέχνη» και ότι «διεγείρω» το πνεύμα μου με αυτό που βλέπω ή ακούω, γιατί να ακούσω σε πολιτιστικές εκδηλώσεις ένα μάτσο «σκουπίδια»; Δεν παρεξηγώ το Δήμο Αμυνταίου, έφερε ένα εμπορικό όνομα για να τραβήξει κόσμο (όντως πρώτη φορά έβλεπε ο Άγιος τόσο κόσμο και γενικότερα ο Δήμος Αμυνταίου), αλλά αυτή η «υποκουλτούρα» που μας χαρακτηρίζει γενικότερα με προβληματίζει, καθώς «καθρεφτίζει» γενικότερα τον τρόπο που σκεφτόμαστε και την κοινωνία γύρω μας. Πέρσι που στον ίδιο χώρο ζήσαμε μια «μαγική» βραδιά με την Ρεμπούτσικα και τον Καλατζόπουλο δεν είχε ούτε 2.000 κόσμο… Τόσα χρόνια υπέφερε αυτός ο τόπος με το «ώπα», τα παλαμάκια, τα γαρύφαλλα στις πίστες, τα εύκολα σαχλοτράγουδα, χωρίς να δίνουμε ίχνος σημασίας στον πολιτισμό, την τέχνη, τον κοινωνικό προβληματισμό και αυτό ξέρετε μας «διαμόρφωσε» χαρακτήρα, γι’ αυτό καταντήσαμε έτσι… και συνεχίζουμε βλέπω… Θα μου πεις ο κόσμος θέλει να το ρίξει έξω, να διασκεδάσει ακούγοντας εύκολα τραγουδάκια με τον καλλι-(τέχνη) Ρέμο (μην παρεξηγηθώ, ο άνθρωπος έχει φωνάρα, αλλά αυτά που τραγουδάει όπως και οι άλλοι συνάδελφοι του εμπορικού είναι τραγουδάκια γυμνασίου (σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς, χωρισμός, έρωτας, κλάμα, γέλιο, σε θέλω, με θέλεις κ.τ.λ.) παρά να «δυσκολευτεί» και να «ακονίσει» το μυαλό και το πνεύμα του με πραγματικά αριστουργήματα της μουσικής. Μάθαμε πάντα στα εύκολα, τις εύκολες λύσεις, την πνευματική «φτήνια» και καταντήσαμε όπως καταντήσαμε… Πριν δω αυτό το βίντεο του Ρέμου, είχα μπει και είδα το άλλο βίντεο (δύο ειδήσεις πιο πριν στο Blog) που παίξανε τα παιδιά από τη Φλώρινα, το αφιέρωμα στα παλιά καλά ελληνικά τραγούδια, συγκινήθηκα βλέποντας νέα παιδιά, συμπολίτες μας να τραγουδάνε και να παίζουν τόσο σπουδαία τραγούδια, μεγάλων συνθετών και καλλιτεχνών, δείχνοντας μια ωριμότητα στις επιλογές τους και ένα απεριόριστο σεβασμό στο καλό ελληνικό τραγούδι... Εκεί να είχε 500-600 άτομα; (δεν γνωρίζω καθώς έλειπα εκτός Φλώρινας). Στον Ρέμο όμως 18.000… ήμαρτον, πόσο «πρόβατα» είμαστε μόλις ακούσουμε γνωστό όνομα και από την άλλη που είναι η στήριξη στους Φλωρινιώτες; Τα παιδιά παίξανε 100 φορές ανώτερα και πιο σπουδαία τραγούδια και η υποκουλτούρα αυτού του τόπου τους «σνόμπαρε»… Ο ένας έφυγε με πόσες χιλιάδες ευρώ στη τσέπη του (λεφτά που φεύγουν από τη Φλώρινα και το Δήμο Αμυνταίου) ενώ οι άλλοι απ’ ότι ξέρω παίζουν αφιλοκερδώς στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, για να διασκεδάσουν τους συμπολίτες τους.
    Αυτό το «ώπα» και το «τραλαλά» όλα πολύ καλά, κατέστρεψε αυτό τον τόπο (την Ελλάδα εννοώ), πόσο καιρό έχουμε να βγάλουμε σπουδαίους πνευματικούς ανθρώπους, καλλιτέχνες αληθινούς που θα μας κάνουν να σκεφτόμαστε και να μην πέσουμε στον «λήθαργο» που είμαστε τώρα; Έχουμε γίνει «πρόβατα» και γι’ αυτό μας κάνουν ότι θέλουν… Δεν υπάρχει σκέψη, δεν υπάρχει προβληματισμός… κυρίως στους νέους και αυτό με ανησυχεί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με συγχωρεις αλλά πιστευεις ότι η Ρεμπουτσικα και ο Καλατζόπουλος πέρσυ τραγουδησαν για την ψυχή της μάνας τους;εννοείται πληρώθηκαν. ο λόγος που δεν είχε κόσμο είναι γιατί αυτοί οι καλλιτέχνες της κουλτούρας δεν έχουν την ιδια απήχηση στο κοινό με τους εμπορικους. Αυτό συμβαίνει παντού όχι μόνο στην Φλώρινα. Εξάλλου για τον Ρέμο είναι από τα ονόματα με μεγάλη επιτυχία φέτος στις καλοκαιρινές του συναυλίες και αυτό έγινε και στην Φλώρινα που το παράδοξο που πήγε ο κόσμος να τον δει; Ο κόσμος ήθελε να διασκεδάσει και να ξεχαστεί λίγο τόσο ζόρια τραβάει. Τι να ακούει κλαψιάρικα τραγούδια να πέσει σε κατάθλιψη χειρότερα, επείδη κάποιοι θέλουν να βαφτίζουν τα υποτονικά και μελαγχολικά τραγούδια ως εκδήλωση κουλτούρας;Διαφωνώ κάθετα με την άποψη αυτή και θεωρώ ότι κάθε είδους μουσική έχει τον δικό της χαρακτήρα και σκοπό. Μπράβο στον Δήμο Αμυνταίου που έφερε τόσο κόσμο στον Άγιο Παντελεήμονα να βγάλουν και οι άνθρωποι που μένουν εκεί κανένα ευρώ. Όσο για τις εκδηλώσεις της Φλώρινας που έγιναν αφιλοκερδώς δυστυχώς τόσο χρόνια η διασημότητα φέρνει κέρδη αυτό συμβαίνει παγκοσμίως δεν θα το αλλάξουμε εμείς τώρα. Σε κάθε περίπτωση οι πελατειακές σχέσεις και η ατελείωτη διαφθορά κατέστρεψαν αυτόν τον τόπο και όχι το ώπα και το τραλαλα στα μπουζούκια. Η δε έλλειψη πολιτισμού στην χώρα και κυρίως στους νέους ξεκινάει από τα προβλήματα της εκπαίδευσης και δη από το σχολείο . Τρεις ολόκληρους μήνες τώρα τα παιδιά κάθονται και φέρνουν βόλτα ασκοπα στις πλατείες και το ποτάμι της Φλώρινας χωρίς να ανοιγούν ένα βιβλίο. Αδιανόητες οι διακοπές τριών μηνών σε σχολεία του εξωτερικού. Πως θα μορφωθούν αυτά τα παιδιά με τόσες λίγες διδακτικές ώρες ετησίως; Που να βρεθεί χρόνος να συμπεριληφθεί μάθημα για πολιτισμό και τέχνη όταν όλη την χρονιά τρέχουν οι καθηγητές να τους μάθουν τα βασικά και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο αρέσει όμως σε "σκυλάδες", να το παίζουν, καθώς πρέπει....

      Καλό το χαβαλεδίκι, αλλά στην Φλώρινα, υπερτερεί το "δείχνε σοβαρός"....

      Τι απ' όλα είναι;

      Διαγραφή
  4. Είτε 18.000 χιλιάδες πήγαν, είτε 8.000, είτε 1.000.000, πάλι το ίδιο πετρέλαιο θα πληρώσουμε όλοι, "χορεύοντας με τους λύκους" (στο τέλος).

    (Λες και θα περάσουμε καλύτερο χειμώνα, αν ήταν μεγάλη η προέλευση του κόσμου).

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DEN KSEREIS POSO SYMFONO MAZI SOU 10:45, MA POSO SYMFONO SE OSA LES +100000000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε (ή φίλη) 2:04 συμφωνώ μαζί σου ότι κάθε είδους μουσικής έχει το δικό της σκοπό και ότι ο καθένας φυσικά ακούει ό,τι του αρέσει και τον «γεμίζει» προσωπικά (αυτό όμως και τον χαρακτηρίζει). Σκοπός του ποιοτικού τραγουδιού είναι να παράγει πολιτισμό (γι’ αυτό μένουν διαχρονικά τα τραγούδια και 50-60 χρόνια μετά), να υπηρετήσει την τέχνη και να «διαγείρει» τον πνευματικό κόσμο του κάθε ανθρώπου, ανοίγοντας του περισσότερο τα μάτια και τη ψυχή. Στο εμπορικό τραγούδι, βγαίνουν κάποια σουξεδάκια για ένα χρόνο σαν «πυροτεχνήματα», πέφτει πολύ χρήμα (εξού και το «εμπορικό») και μετά χάνονται με το πέρασμα του χρόνου, χωρίς να αφήσουν κανένα στίγμα στον πολιτισμό αυτού του τόπου. «Αρπαχτές» δηλαδή με τα «πρόβατα» που δημιουργούν, για τραγουδιστές, μαγαζάτορες με κέντρα διασκεδάσεως, δισκογραφικές κ.τ.λ. Κύριο συστατικό δηλαδή το χρήμα και σαν «πρόσχημα» βάζουν ότι είναι «διασκεδαστές»… Αυτό νομίζεις δεν έχει περάσει και στον τρόπο που ζούμε; Στην κοινωνία γενικότερα; Όλοι δε μάθαμε να κινούμαστε έτσι, με ποιον εύκολο τρόπο να βγάλουμε χρήματα, να κάνουμε «αρπαχτές» και ας μην προσφέρουμε τίποτα στον τόπο… Νομίζεις ότι η μουσική δεν διαμορφώνει χαρακτήρα σε έναν άνθρωπο και δεν τον χαρακτηρίζει; Επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου και τον τρόπο που σκέφτεται, περισσότερο και από το σχολείο, γιατί προκαλεί έντονα συναισθήματα, ή τραλαλά όλα πολύ καλά, ή πνευματική ανύψωση και διαύγεια (εμένα προσωπικά η μουσική που άκουγα από μικρός διαμόρφωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό την προσωπικότητα μου και τον τρόπο που σκέφτομαι).
    Όσο για τη διασκέδαση που λες, πριν κάτι χρόνια, όταν ο κόσμος είχε ακόμα λεφτά (ή νόμιζε ότι είχε) πήγαινε στα σκυλάδικα (μαγκιά το θεωρούσε ο κάθε ελληνάρας που «σεβόταν» τον εαυτό του) και σκόρπαγε λεφτά σε γαρύφαλλα και ποτά γιατί τα είχε και δεν ήξερε τι να τα κάνει, τώρα στην κρίση πάει πάλι γιατί θέλει να «ξεδώσει» και να ξεχαστεί από τα προβλήματα… Μου θυμίζει το «μ’ αρέσει να πίνω και να μεθάω όταν είμαι χαρούμενος για να το ρίξω έξω» όπως επίσης και «μ’ αρέσει να πίνω για να πνίγω τη στεναχώρια μου». Δικαιολογίες δηλαδή, για να κρύψει μια αδυναμία του ή σε αυτή την περίπτωση την πνευματική «γύμνια» του…
    Επίσης δεν μου είναι τόσο πόσα λεφτά πήρε ο Ρέμος ή η Ρεμπούτσικα πέρσι (σίγουρα πάντως πολύ λιγότερα), αλλά το «ύφος» του καθενός… Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις προάγουν τον πολιτισμό, είναι «παιδεία» για τους νεότερους, τι δουλειά έχει ένας «σκυλάς» με χαζοτράγουδα σε πολιτιστικές εκδηλώσεις; Παράγει τέχνη και πολιτισμό ο Ρέμος; Για να φέρει κόσμο θα μου πεις, και; Όπως λέει ο άλλος φίλος, είτε με 10.000 κόσμο είτε με 500 άτομα αλλάζει κάτι στην καθημερινότητα μας; Διαφωνώ και εγώ κάθετα μαζί σου με το τι θεωρεί διασκέδαση και ψυχαγωγία ο καθένας. Ένας άνθρωπος ψυχαγωγείτε μόνο όταν ένα τραγούδι έχει μπιτ ή γρήγορο ρυθμό που τον παρασύρει, ότι βλακεία και αν λέει μέσα; ΟΚ χόρεψε, τραγούδησε, και την επόμενη μέρα; Το απόλυτο κενό, δεν θα του έχει προσφέρει τίποτα και τότε πέφτει πιο εύκολα σε κατάθλιψη (ευκαιριακή διασκέδαση, μόνο κάποιες στιγμές)… Εγώ προσωπικά όταν ακούω τραγούδια με στίχο που έχει νόημα, ανοίγει η καρδιά μου, το μυαλό μου και μου δημιουργούνται πολύ αισιόδοξα συναισθήματα για τη ζωή και το μέλλον μου γενικότερα, αυτό το θεωρώ ψυχαγωγία…(«αγωγή» της ψυχής). Δεν «βαφτίζουν» τα υποτονικά τραγούδια ποιοτικά κάποιοι (εξάλλου υποτονικά και «κλαψιάρικα» έχει και ο Ρέμος, αυτά είναι ποιοτικά;) αλλά ο στίχος που έχει κάτι να σου πει και οι ενορχηστρώσεις με τη μουσική. Τα τραγούδια δηλαδή του Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοίζου, Σαββόπουλου ή από σύγχρονους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μάλαμα, Αλκίνοο Ιωαννίδη κ.τλ. είναι «κλαψιάρικα-υποτονικά»; Μιλάνε μονότονα μόνο για χαμένους έρωτες; Εμένα προσωπικά που δημιουργούν τεράστια αισιοδοξία για το μέλλον και τη ζωή γενικότερα, και αντιθέτως με απομακρύνουν από την κατάθλιψη και τη μιζέρια της ευκαιριακής και στιγμιαίας «διασκέδασης» όπως θεωρούνται τα σκυλοτράγουδα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στο δωρεάν στην μαρμίτα και στην αρπαχτή όλοι φωνάζουν κι άλλο κι άλλο! μα στο "άλλο" όχι άλλο όχι άλλο 'όχι άλλο..γιατί πολύ απλά πληρώνουν την λυπητερή απο την τζέπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ…» (ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 30:12) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ………..
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΑΜΥΝΤΑΙΑ» ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΑΙΣΙΩΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1912…. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ: ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ – «ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΝΤΟΥΚΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ» ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ…. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ… ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ!!!!

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΡΕΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ (ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ;) ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ.

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» ΜΕ «Κ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΕ, ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΌΛΑ ΓΝΩΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ «ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ» ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ……….

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ φίλε 9.23 Δεν μπορω να ακούω ότι η μπεκροκανατα ο μάλαμας και ο καλοβολεμενος Ιωαννιδης προβάλλουν τα ορθα πρότυπα; Διευθυντής μεγάρου μουσικής ο Αλκινοος, τα οικονομαει καλα , απο τοτε ξέχασε να βγάλει και κανενα τραγουδι για το ευρυ κοινο , απο τον προσκυνητη και μετα τον χάσαμε εμείς οι απολίτιστοι που ακούμε λαϊκά. Να είναι καλα ο μισθός του διευθυντή. Για του λοιπούς που αναφερεισ δεν διαφωνώ αποτελούν την μουσική κληρονομιά της συχγρονης Ελλάδας. Γι αυτό σου λέω όλα στην ζωη το χρήμα τα ορίζει και
    Κακώς εμείς εδώ διαφωνούμε όλοι κάνουν την δουλειά τους στο τέλος οι πελατειακές σχέσεις που λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΆ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΠΊΤΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mizeroi oloi sas axrhsti eiste mono thn parth sas koitate kala ekane k hrthe mpravo makh

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.