Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Το Ε.Κ.Φ. στηρίζει την απεργία των εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, στηρίζει την απεργιακή κινητοποίηση που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο σπίτι», την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012.
Τα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και καιρό την χρηματοδότηση του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», είναι άδικα για όλους τους εργαζόμενους. Θεωρούμε απαράδεκτο ένα τόσο σημαντικό και απαραίτητο κοινωνικό πρόγραμμα, που αφορά χιλιάδες ανήμπορους συνανθρώπους μας, να μην υλοποιείται σωστά λόγο χρηματοδότησης και να δημιουργούνται συνθήκες ανασφάλειας και απαξίωσης της κοινωνικής μέριμνας των συμπολιτών μας.
Η πολιτεία και η κυβέρνηση θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν το εν λόγο πρόγραμμα, γιατί είναι απαραίτητο τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε να χαθούν παροχές και υπηρεσίες που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουν οι πολίτες της χώρα μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ.Φ.

2 σχόλια:

  1. ας δουλεψουν πρωτα......που τους χανεις που τους βρισκεις ολο στο παζαρι τους βλεπεις...στα souper markets,στο πεζοδρομο και παει λεγοντας!!!εκεινες τις βενζινες ποιος τις πληρωνει???? ΕΜΕΙΣ!!!! και οχι δεν ψωνιζουνε για τους γερους της φλωρινας γιατι η φλωρινα εχει δικο της προγραμμα βοηθεια στο σπιτι που κανει σωστα την δουλεια του..δηλαδη παει στους γερους....και οποιος καταλαβε καταλαβε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαραίτητη η ύπαρξη του συγκεκριμένου προγράμματος, αναμφίβολα.

    Αντί να δυναμώνει κάτι θετικό σε αυτη την χώρα, αποδυναμώνεται καθημερινά, ότι έχει να κάνει με κοινωνική συνεισφορά και παροχή, κάθε είδους βοήθειας, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.