Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Σύσκεψη για τον προγραμματισμό έργων της Π.Ε. Φλώρινας

Ευρεία τεχνική σύσκεψη με αντικείμενο την «πορεία υλοποίησης των έργων της Π.Ε. Φλώρινας ανά άξονα προτεραιότητας» πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 2 Απριλίου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε εκτενής συζήτηση και κατατέθηκαν προτάσεις για όλα τα έργα, ανά θεματική ενότητα, ενώ επισημάνθηκαν οι όποιες παραλείψεις υπάρχουν και δόθηκαν κατευθύνσεις, ώστε να υπάρξει πλήρης ετοιμότητα.
Στη σύσκεψη προήδρευσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής και συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτρης Ηλιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Προγραμματισμού κ. Γιάννης Αντωνιάδης, οι δήμαρχοι Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης και Πρεσπών κ. Βασίλειος Τσέπας, ο προϊστάμενος και στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας, καθώς και στελέχη της ΑΝ.ΦΛΩ., της ΑΝ.ΚΟ. και των δήμων της Π.Ε. Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.