Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Σε αναζήτηση υποψηφίων το ΠΑΣΟΚ

Μόλις δύο άτομα κατέθεσαν τελικά υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Φλώρινας.
Πρόκειται για το Νίκο Σαμαρά και τη Σοφία Ηλιάδου – Τάχου, κάτι που σημαίνει πως το τοπικό ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση υποψηφίων. Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η στάση που θα κρατήσουν οι πολιτευτές Θόδωρος Σουμπάσης και Όλγα Μούσιου – Μυλωνά, ενώ δε θα πρέπει να αποκλείονται και ονόματα – εκπλήξεις, καθώς η τελικά επιλογή θα γίνει με βάση διάφορα κριτήρια.

29 σχόλια:

  1. ΛΙΑΝΗ, ΒΑΛΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΟΦΙΑ ΤΑΧΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΛΑ ΤΖΕΤΖΗ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ:

      ΣΑΜΑΡΑΣ - ΤΖΕΤΖΗ - ΤΑΧΟΥ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

      Χαρη στον Μπάμπη θα μας στηρίξει και ο Βοσκός.

      Διαγραφή
  2. XAXAXA τι μας θυμισες τωρα

    Κουλα Τζέτζη

    Αααααχ ωραίες εποχες που το πασοκ επελεγε υποψηφιους με βαση την αξια τους και το βεληνεκες τους στην κοινωνια....

    Δεν αρχισαμε βρε μπενι...γυρισαμε θα ειναι το συνθημα για την φλώρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια μην σμπρωχνεστε!!! ένας ενας τη δηλωση υποψηφιότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ ρε Βαγγέλη...Αχ!!!
    Τα κολλητάρια σου στην Φλώρινα είναι ικανά να σου στερήσουν την έδρα έτσι όπως πάνε. Οι μ&^%κες και οι νεροκουβαλητές μας τελείωσαν. Ξύμνησαν όλοι και δεν παίζουν παιχνιδάκια με σημαδεμένη τράπουλα. Ακόμα και αυτή η Όλγα ετοιμάζεται να χάλασει το μοναδικό σερί υποψηφιοτήτων της παρά να σας φέρει τα όποια σταυρουδάκια έχει.

    Μαθαίνω για πανικό και εώ και στην Αθήνα γιατί τα παραμυθάκια με τον γιατρό που δήθεν θα φέρει ακόμη και δεξιούς ψήφους στο ΠΑΣΟΚ, απλά δεν έχουν δράκο και το τοπικό ΠΑΣΟΚ πάει για πατατράκ χωρίς προηγούμενο σε αυτές τις εκλογές. Εάν μάλιστα κάτσει κανά σοβαρό όνομα στον Κουβέλη πάει για τρίτο κόμμα...

    ΔΥΟ είναι τα ενδεχόμενα. Ή θα αποφασίσει ο Λιάνης να ξανακατέβει μία ακόμη φορά τώρα που είναι και πάλι δίπλα στον αρχηγό ή θα πάμε με Σαμαρά σε έναν αγώνα για να κρατηθεί η έδρα με αβέβαια έκβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A ρε κατακαϋμένη Φλώρινα......
    ετοιμάσου να αποκτήσεις βουλευτή από την Πτολεμαϊδα, που δεν έχει πιει ούτε πορτοκαλάδα στον πεζόδρομα και με πολιτική υπόσταση ...TRAGIC. Και το χεορότερο μαριονέτα όλων των παλαιοκομματικών και καταδικασμένων...
    Και γιατί αυτό? Γιατί τα λαμόγια πρέπει να κρυφτούν πίσω από την άσπρη μπλούζα του και επειδή έχει μαγαζί γωνία στο Μποδοσάκειο ....
    Περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ; ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΥΦΩΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΕΙΝΑΙ....


      Τ Ε Λ Ο Σ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ.

      ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...

      Διαγραφή
  6. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.
    Ο ΝΙΚΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΟΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ: ΜΕ 150 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΓΑΝΤΑ Λιάνη!!!

    Γι αυτό παραιτήθηκες από βουλευτής! Για να μας προετοιμάσεις, να δούμε πώς θα είναι χωρίς Βουλευτή ΠΑΣΟΚ στο Λέριν. Σε πληροφορούμε λοιπόν πως έκανες καλή δουλειά. Μια χαρά είναι!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟ ΧΑΟΣ, όπως λέει και το τραγούδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ:

    H Φλώρινα χρειάζεται ισχυρή εκπροσώπηση. Η Βουλή, η Αθήνα και τα κέντρα εξουσίας δεν είναι παίξε - γέλασε. Η έννοιες είναι 'καλό παιδί' και 'έκανε εξυπηρετήσεις' ως προσόντα για υποψήφιο βουλευτή που μάλιστα θα σηκώσει το πολιτικό βάρος των εκλογών σε έναν ολόκληρο νομό, εκφράζουν έναν παρωχημένο παλαιοκομματισμό, που όχι μόνον δεν μπορεί να μας πάει μπροστά σαν περιοχή και σαν ΠΑΣΟΚ, αλλά αντίθετα μας έφερε στο σημερινό χάλι. Ειδικά τον συγκεκριμένο, λόγω περιοχής επιτρέψτε μου να τον γνωρίζω λίγο καλύτερα και να έχω πλήρη εικόνα για το απόλυτο κενό που κρύβεται κάτω από τον ιατρικό μανδύα του.

    Να μου το θυμάστε ότι οι εδώ ΠΑΣΟΚοι κάνουν χαρακίρι προωθώντας έναν υποψήφιο που ενδιαφέρθηκε (?) 5 φορές να μπει στα ψηφοδέλτια, δεν μπήκε ποτέ και δεν φάνηκε ποτέ ως τώρα η απουσία του από αυτά. Τυχαίο; Δε νομίζω ....

    Αυτήν την φορά όμως οι απουσίες που διαφαίνονται θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην κάλπη. Κάποιοι αιώνιοι δούλοι και ρουσφετολόγοι του βόρειου λεκανοπεδίου μπορεί να έκλονται από το μύθο του ισχυρού γιατρού των 6500 ψήφων (σε τρισταυρία ΟΜΩΣ), εδώ κάτω όμως υπάρχει μεγαλύτερο πολιτικό κριτήριο και οι απώλειες θα είναι τεράστιες.

    Κάποιοι θέλουν ένα μικρότερο ΠΑΣΟΚ για να το ελέγχουν 100%, αλλά μπορεί να αποδειχθεί ότι πόνταραν σε εντελώς κουτσό άλογο.

    ΝΟΤΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΗΣ: Να ένα όνομα, όχι απλά έκπληξη, αλλά Kinder Έκπληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα θα τρελαθουμε?Η ΤΑΧΟΥ ρε παιδια δεν ηταν στην Νεα Δημοκρατια?αλλα δεν βαριεσαι,τι ΠΑΣΟΚ τι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το ιδιο ειναι τελικα.Τι πρασινο τι μπλε για ολους αυτους μονο χρωματα ειναι....Το ροζ ομως του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ της παει της Σοφουλας νομιζω περισσοτερο επειδη ειναι και ξανθεια....Ειναι και πανεπιστημιακος, ανθρωπος της κουλτουρας δηλαδη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προβλέπω μάχη για την δεύτερη έδρα. Σε ΚΚΕ - Κουβέλη - Καμένο άνοιξε η όρεξη. Ήδη μαθαίνω αλλάζουν σχεδιασμούς και ετοιμάζουν πρωτοκλασάτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ήρθε η ώρα του νέου δικηγόρου με εξαίρετο πολιτικό λόγο που ακούει στο όνομα Βασίλης Καραντζίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ASXETO poioi apo florina einai me ton Kammeno?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @9.45
    Προς το παρόν ο Παυλίδης από τον Αετό. Δεν ξέρω αν είναι και κάποιος άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H Taxou einai PASOK ke sas ponaei. Ti thelate opos ton Boridikai ton Georgiadi apo to LAOS. Opos ton Samara apo tin politiki anoixi. Opos tin NTORA apo ti DHMOKRATIKI SYmmahia. Ma pooi eiste telika..Giati i ND kani mono metagrafes..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  16. Ναι φίλε μου πολύ δυνατή μεταγραφή η Τάχου.
    Σαν του παιχταρά Τραϊκοσφύρη που μεταγράφηκε στον Ατρόμητο Κωλοπετεινίτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ Ε.....ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ...ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ!!!ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑ...ΚΙΕΣ!ΠΟΙΟΣ ΧΕ...ΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΥΖΥΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ....ΤΕΤΟΙΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί δεν κατεβαίνει ο Αιμίλιος ή ο Ναούμ ρε παιδιά να τελειώνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σου ρε Νίκο Σαμαρά από το αγαπημένο και κοντινό μας Βαρικό!
    Ένας ο Βενιζέλος κι ένας εσύ!
    Μοναδικός υποψήφιος, θα εκλεγείς σε μια πανηγυρική γιορτή της Δημοκρατίας στις εκλογές!
    Άντε και Υπουργός, ιδίως στο Υπουργείο Υγείας, να σπάσεις και τα κυκλώματα που κονομάνε από μίζες στις προμήθειες των νοσοκομείων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτά μόνο στο Λέριν συμβαίνουν: Θα μας βάλουν μοναδικό υποψήφιο από ένα χωριό που κάνει λαϊκές συνελεύσεις ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ να υπαχθεί διοικητικά σε άλλο νομό. Με γεια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάρδα μην προλάβει να φύγει από τον νομό πριν τις εκλογές...γιατί αυτές τις μέρες το ρουσφέτι πέφτει σύνεφο

      Διαγραφή
  21. Τελικά με μια βόλτα στον πεζοδρομο τα μαθαίνεις όλα γιατί θέλει η καυμένη να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει.

    Σε όσους απορούν πως η Σοφούλα θα μπει σ εα ψηφοδελτιο με τον Σαμαρά αφού έχουν την ίδια αφετηρία και άρα την ίδια κολυμβήθρα ψήφων το θέμα έχει ως εξής.

    Η ομάδα έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια για Σαμαρα. Επειδή όμως αυτός δεν είναι και τοσο δημοφιλής στην περιοχή της Φλώρινας και ιδίως στην Πόλη υπηρχε φόβος από Σουμπάση και Μούσιου. Έτσι η Σοφούλα θα έκοβε μέσα στην πόλη από την Μούσιου και θα την έβγαζε νοκ ουτ. Στον κάμπο ο Σουμπάσης θα έτρωγε τις γνωστές πισώπλατες οπότε ο Νικος θα πήγαινε καμαρωτός.

    Το Θέμα βέβαια ότι η Σοφία δεν ξέρει τα παραπάνω και θέλει πραγματικά να παλέψει για βουλευτής γι¨αυτό διάλεξε την ομάδα που "κερδίζει".

    Τον όλο παραπάνω σχεδιασμό ανέτρεψε το γεγονός ότι ούτε Μούσιου ούτε Σουμπάσης κατεβαίνουν οπότε χάνονται χιλιάδες ψήφοι για το ΠΑΣΟΚ κινδύνέυοντας ακόμα και να χαθεί η έδρα.

    Επίσης τον σχεδιασμό ανέτρεψαν και τα αποτελέσματα των γκάλοπ όπου δείχνουν ότι ο γιατρός...δεν περπατάει.
    Οπότε η υποψηφιότητα της Σοφίας φαντάζει πλέον για την ομάδα πολύ πιο δελεαστική για στήριξη σε σχέση με τον γιατρό...οπότε μπορεί και να δούμε νίψεις χειρών...

    Είδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. να κατεβάσετε τον Τριανταφυλλίδη Χαράλαμπο για υποψήφιο βουλευτή !!!!ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ απ το γραφείο του ..βοσκού.Θα εκπληρωθεί άλλωστε ο προ 30ετίας καυμός του μιά και έχει κάνει απέραντες κολοτούμπες μέχρι σήμερα ...αχάριστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.