Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Πήρε «φωτιά» η κορυφή της Α’ Ε.Π.Σ.Φ.

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Φλώρινας μετά τα χθεσινά παιχνίδια για την 19η αγωνιστική.
Η Ελλάς Άνω Καλλινίκης, μετά την απώλεια του κυπέλλου και την ήττα για το πρωτάθλημα από τον Μελιτέα Μελίτης, ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά μέσα στο Αμμοχώρι.
Έτσι, απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας που επιβλήθηκε με 4-1 του ΠΑΣ Φλώρινα, ενώ μόλις δύο βαθμούς πιο κάτω βρίσκεται ο Ηρακλής Αρμενοχωρίου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Θύελλα Φιλώτα - Δικέφαλος Αετός Αγ. Παρασκευής 2-2
Άρης Λόφων - Ατρόμητος Σιταριάς 1-0
Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας - ΠΑΣ Φλώρινα 4-1
Ηρακλής Αρμενοχωρίου - Παύλος Μελάς Φλαμπούρου 3-0 ά.α.
Απόλλων Αμμοχωρίου - Ελλάς Α. Καλλινίκης 2-0
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα, στις 4 το απόγευμα, με τις αναμετρήσεις Μελιτέας Μελίτης - Μακεδονικός Αγ. Παντελεήμονα και Ερμής Αμυνταίου - Μακεδονικός Βεύης.

Πηγή: florinasport.gr

2 σχόλια:

  1. τελικα εσεις στην Καλλινικη ειστε μονο δηλωσεις...Χασατε το κυπελλο σας εφταιγε η τυχη των αντιπαλων.δηλωσατε οτι ολοι θυμουνται τον πρωταθλητη και θα τιμωρησετε τους Μελιτιωτες στο πρωταθλημα.Ξαναχασατε.Παλι απο τυχη...Αντε βγαλτε τα χειμωνιατικα ρουχα κατω στα πεδινα δεν κανει κρυο.Ηδη ακουω το ΤΡΕΝΟ σας ερχεται να σας παρει να σας παει βολτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.