Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα στο δήμο Αμυνταίου

Ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Αμυνταίου. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν όλα τα οχήματα του Δήμου Αμυνταίου, τα εντεταλμένα για την περιοχή μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και όσα ιδιωτικής χρήσης μηχανήματα μπορούσαν να μισθωθούν.
Με το σύνολο του στόλου των μηχανημάτων της περιοχής να βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία ο αποχιονισμός καθίσταται δυσχερής, ιδιαίτερα σε κάποια σημεία του οδικού δικτύου, λόγω του συνδυασμού της πυκνής χιονόπτωσης και των θυελλωδών ανέμων που δημιουργούν συγκεντρώσεις χιονιού (ανεμοσούρια) και δυσχεραίνουν το έργο των συνεργείων αποχιονισμού.
Λόγω των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.
Υπενθυμίζεται ότι το Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμυνταίου λειτουργεί όλο το 24ωρο και οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο 2386024144 για ιδιαίτερα προβλήματα και έκτακτες καταστάσεις.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.