Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου για τη σιδηροδρομική γραμμή

Σύσκεψη με εκπροσώπους του Νομού Φλώρινας συγκάλεσε στο γραφείο του ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μαυρουδής Βορίδης κατά τη διάρκεια της οποία συζητήθηκε η επανέναρξη λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές του Νομού Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και Γιώργος Λιάνης, ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος και εκπρόσωποι του Δήμου Αμυνταίου καθώς και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος.
Μετά τη συζήτηση με τους εκπροσώπους του νομού ο κ. Βορίδης έδωσε εντολή να εξεταστεί άμεσα η επαναλειτουργία της συγκεκριμένης σιδηροδρομικής γραμμής. Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν με τον ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη προώθηση του ζητήματος.

Γραφείο Τύπου
Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

5 σχόλια:

  1. Ο ανύπαρκτος τ.βουλευτής ΠΑΣΟΚ ήταν λιγουλάκι βιαστικός στην ανακοίνωση για τον ΟΣΕ.
    Και προεξοφλούσε την επαναλειτουργία του της σιδηροδρομικής γραμμής, το ίδιο έπραξε και η πλευρά του "Αγωνιστή" δημάρχου Αμυνταίου απαξιώνοντας να τιμήσει δια της παρουσίας του την επίσκεψη των φορέων στο ΥΠΟΜΕΔΙ--διότι θα έχανε τα πρωτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά τα άλλα ο κ. Βορίδης δεν μας έκανε γιατί είναι "ακροδεξιός". Ωστόσο ενδιαφέρθηκε για το νομό. Ο σοσιαλιστής κ. Λιάνης γιατί νοιώθει υπερήφανος; Γιατί επί των ημερών του σταμάτησαν τα δρομολόγια του ΟΣΕ στη Φλώρινα και από τότε προέκυψε το πρόβλημα; Παρ' όλα αυτά επιμένει να μας κοροϊδεύει. Καμαρώνει αντί να ντρέπεται. ΑΗΔΙΑ.

      Διαγραφή
  2. kai o xontros apo th n.d einai yparktos.Asta na pane o kalos o kakos kai o asximos Olo to kako sinapantima.Ante oloi sta spitia sas.Arketa mas fagate.ELEOS PIA DROMO............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και στις επόμενες εκλογές θα τους ξανασταυρώσεις!

      Διαγραφή
  3. Για μερικούς ''παράγοντες '' χρει'αζεται ένα τρένο χωρίς επιστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.