Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Οι υποψήφιοι με «Το Ποτάμι» στη Φλώρινα


Γυμνόπουλος Λάζαρος
Κατρίνη Αλεξάνδρα
Μάρδα Μαρία

16 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει περάσει από όλους τους χώρους ανάλογα με τα συμφέροντά της στιγμής. Όλοι για την καρέκλα τρέχουν πάρτε το χαμπάρι. Και ιδίως αυτοί που βάζουν υποψηφιότητα με τα μικρά κομματα θέλουν μια θέση στο σύστημα εξουσίας.

      Διαγραφή
  2. Ο πατέρας του παρίστανε το μεγαλοστελεχος του ΠΑΣΟΚ. Τα καλά και συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
    ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΦΙ Η ΤΟ ΠΡΑΣΣΙΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός από τον Σακουλέβα, τώρα αποκτήσαμε και τον Μπομπολο-πόταμο. Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είναι ο μοναδικός...ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ έχει αγοράσει όλη την Φλώρινα...

      Διαγραφή
  5. εδω στο χωριο του πηρε 40 ψηφουσ μονο δεν τον τημησαν καθολου οι χωριανοι του απο εμασ τι περιμενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως δουλεύει σε κάποια εταιρεία του μπομπολα και μας τον έστειλε να μας σώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γυμνοπουλος Γυμνοπουλος τι μου λεει αυτο το ονομα?? κατι μου θυμιζει, Δουλευε στον ΟΠΟΑΠ?? Ηταν σε καμια Επιτροπη του??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον κατεβασε ο πατερας του για βουλευτη για να εκπληρωσει το αποθημενο του οταν καποτε τον εκοψαν απο υποψηφιο του ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο κατι τετοιους υποφερει η φλωρινα. Δεν γνωριζουν τα προβληματα και τις αναγκες του τοπου ερχονται σαν σωτηρες ζηταν την ψηφο μας και μετα το μετανιωνουμε. Ζουν στην Αθήνα η την Θεσσαλονίκη και μας θυμούνται μόνο στις εκλογές στο παρελθόν οι φλωρινιωτες το εχου ξαναδεί αυτό το έργο και το έχουν πληρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΉΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΆΤΕ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΊΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΆΣΕΤΕ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ.
    ΉΡΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΉΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?
    ΤΟΣΗ ΕΊΝΑΙ Η ΑΓΆΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΏΡΙΝΑ ΠΟΥ ΈΡΧΕΣΤΕ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΜΑΣ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΡΌΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΣΑΣ ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΣΩΘΟΎΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στη Φλώρινα δεν πρόκειται να βγει "ποταμίσιος" Βουλευτής. Όμως η Φλώρινα μπορεί να συμβάλει στην εκλογή "ποταμίσιου" Βουλευτή, μέσω του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

    Πώς το είπε και το ξαναείπε ο αγράμματος τενεκές; Ο τσιβδός νεροκουβαλητής του Μπόμπολα και της γενικευμένης διαπλοκής, ντε: Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού είναι ένα κόσμημα, είναι σημείο αναφοράς, είναι ό,τι καλύτερο έχει παρουσιαστεί στα χρονικά και κάτι τέτοια; Βέβαια!... Το Ποτάμι που, προς Θεού, δεν έχει καμία σχέση με την παλαιοκομματική νοοτροπία, με παιδιά του κομματικού σωλήνα, με τη διαπλοκή των παλαιών και όλα αυτά –ιδίως στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας– τελικά είναι... πιο συστημικός πεθαίνεις!

    Πρώτος και καλύτερος σε αυτό ο επικεφαλής του, Νικηφόρος Διαμαντούρος, ο "αντισυστημικός":
    Ξεκίνησε από το εκκολαπτήριο της διαπλοκής και του δωσιλογισμού, το Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών, ως μαθητής, διδάσκων και διευθυντής τού Γραφείου Ανάπτυξης, και έφτασε μέχρι την κορυφή του ευνοούμενου δουλοστασίου τής εγκληματικής διεθνούς, τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Εξέχουσα προσωπικότητα του Τιμητικού Συμβουλίου στο εν Ελλάδι "παράρτημα" της λέσχης, το ...περίφημο ΕΛΙΑΜΕΠ. "Fellow" του Rotary International. Υπότροφος, αλλά και χρηματοδοτούμενος στις ΜΚΟ όπου προΐστατο, από λογής ιμπεριαλιστικά κράτη, ιδρύματα κι επιχειρήσεις, κυριότατα από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία. (Πάλι "πακέτο-συμπλέοντες" οι ΗΠΑ με τη Γερμανία;!) Πρόκειται για έναν από τους μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη τού πρώην Υπ. Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, παλιού του γνώριμου από το Κολλέγιο Αθηνών και "ομοτράπεζού" του στην Μπίλντερμπεργκ. ...Και διάφορες άλλες τέτοιες "περγαμηνές". Γι’ αυτό, άλλωστε, το όνομά του "έπαιξε" μετά τον Γιωργάκη ως μεταβατικού Πρωθυπουργού, αλλά και προσφάτως ως υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας...

    Δεύτερος, ο κος Καρκατσούλης Παναγιώτης, ο "νεοκομματικός".
    Πρόλογος: «Όσοι ασκούν εξουσία σε γενικές γραμματείες και δημόσιους οργανισμούς δεν θα είναι υποψήφιοι αν δεν περάσουν 4 χρόνια από τη λήξη της θητείας»
    (#topotami, 30/12/2014)
    Και λίγες ημέρες αργότερα, ανακοινώθηκε από το κόμμα επικεφαλής τού ψηφοδελτίου Επικρατείας ο Παναγιώτης Καρκατσούλης.
    Πιο πριν, επί Παπανδρέου (Κολλέγιο Αθηνών, Μπίλντερμπεργκ):
    «Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2011 ... 1. Συγκροτούμε την Ομάδα ... και ορίζουμε τον Πρόεδρο και τα Μέλη της ως εξής: 1.3. Παναγιώτη Καρκατσούλη του Γεωργίου ... Προϊστάμενο της Μονάδας Α΄ της ΕΥΣΣΕΠ του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό, ως Πρόεδρο.»
    (ΑΔΑ: 4ΑΛΥΚ-Υ)
    Έπειτα, επί Σαμαρά (Κολλέγιο Αθηνών, Μπίλντερμπεργκ):
    «28 Μαΐου 2013 ... Με την αριθ. Υ288/13.5.2013 απόφαση του Πρωθυπουργού ... αποσπάται ο Παναγιώτης Καρκατσούλης του Γεωργίου ... σε θέση Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Διοίκησης της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού.»
    (ΦΕΚ 240/28-05-2013)
    Σε αυτήν τη θέση ο κος Καρκατσούλης είχε μια ιδιαιτέρως προνομιακή σχέση με το Ελληνικό Δημόσιο, καθώς, εργαζόμενος υπό το καθεστώς τής "έμμισθης εντολής", απολάμβανε τον σταθερό μισθό του Δημοσίου διατηρώντας επιπλέον το δικαίωμα να ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου.
    Ας αναφερθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτε, ότι ο κος Καρκατσούλης ήταν εισηγητής σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το ΕΛΙΑΜΕΠ το 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τρίτος, ο κος Σκόκος Αθανάσιος, ο "αντιδιαπλεκόμενος":
    «Το ίδιο διάστημα μπλέχτηκα με τα κοινά, στη διοίκηση του ΤΕΕ και σαν πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ.»
    (Θανάσης Σκόκος, συντάκτης στο protagon.gr, της ιστοσελίδας τού Θεοδωράκη, της θολοκουλτουριάρικης παγκοσμιοποιητικής διαπλοκής.)
    Ξεκίνησε από την αμφιλεγόμενων προθέσεων Αντι-ΕΦΕΕ (ΚΚΕ) για να γίνει στέλεχος του ΚΚΕ. Υπήρξε ιδιαιτέρως ενεργός συνδικαλιστικά στον χώρο των μηχανικών. Το 1992 ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ.
    – ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΤΑΜΙ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΨΕΥΔΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ κλπ... –
    Δηλαδή, ο κος Σκόκος συμμετείχε ενεργά και ως υψηλά ιστάμενος (για ποιόν λόγο και τι κατάφερε, δεν το γνωρίζω) σε μία εκ των πλέον ισχυρών κι εν πολλοίς διαπλεκόμενων συντεχνιών της χώρας, κι ως εκ τούτου ευνοούμενων από το πολιτικό σύστημα.

    Κι ακολουθεί ο κος Σκυλακάκης Θεόδωρος, ο "ακομμάτιστος":
    Μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 1976, με πολλές θέσεις και "διακρίσεις" στη "μεγάλη πατριωτική παράταξη", ώσπου κατέληξε Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Τζαννετάκη, καθώς και Προϊστάμενος του Γραφείου Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη (Μπίλντερμπεργκ) και Σύμβουλός του, περίοδος που υπήρξε και μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ. Στο μεγάλο φαγοπότι, ήταν Υπεύθυνος για την Προετοιμασία του Δήμου Αθηναίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και άλλα... Ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας του κόμματος «Οι Φιλελεύθεροι» του Μάνου (Κολλέγιο Αθηνών, Μπίλντερμπεργκ, συνεργάτης ΕΛΙΑΜΕΠ). Ιδρυτικό μέλος του κόμματος «Δημοκρατική Συμμαχία» της Ντόρας (Γερμανική Σχολή Αθηνών, Μπίλντερμπεργκ, συνεργάτιδα ΕΛΙΑΜΕΠ. Ο Κυριάκος, προκειμένου να διατηρούνται οι ισορροπίες, αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών). Τέλος, τον Νοέμβριο του 2012 προσχώρησε στο κόμμα «Δράση» του Μάνου, του Βερέμη (Κολλέγιο Αθηνών, Πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ, Μπίλντερμπεργκ) του Μπουτάρη (Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια), του "δυστυχισμένου Έλληνα-απογόνου τεκνοποιητικών μηχανών που συνευρέθηκαν με ομοφυλόφιλους" και αποφοίτου του Κολλεγίου Αθηνών κι εν συνεχεία γερμανοτραφούς, Δήμου κλπ., όπου το 2013 εξελέγη Πρόεδρος.

    Ε, δεν νομίζω να βγάλει πάνω από τέσσερις Βουλευτές Επικρατείας το Ποτάμι!...

    Στην τελευταία τιμητική θέση ο Αλιβιζάτος...

    Είδατε, όμως, κάτι συμπτώσεις που συμβαίνουν καί στο Ποτάμι!...

    Καλό βόλι (προς τα πού;),
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμπλήρωση, λόγω παράλειψης εξαιτίας κεκτημένης ταχύτητας, όσον αφορά τα στοιχεία στα βιογραφικά των ποταμιανών:
    «Θανάσης Σκόκος ... Από το 1992 έως και το 1995 ήταν αιρετός πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ.», λέει το Ποτάμι και αναπαράγεται από όλα τα ΜΜΕξαπάτησης. Όλοι τους παραλείπουν να μας πουν ότι η εκλογή του προέδρου του ΤΣΜΕΔΕ, επί προεδρίας Σκόκου, γινόταν από το διορισμένο με απόφαση του οικείου Υπουργείου εννεαμελές Δ.Σ. του – παρ’ όλο που εδώ και χρόνια ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. διορίζονται στις θέσεις τους χωρίς καμία εκλογική διαδικασία. Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση αυτό; Κανένας σε αυτήν τη χώρα δεν ξέρει ότι οι θέσεις στο Δ.Σ. του ΤΣΜΕΔΕ πλέον ορίζονται με απόφαση Υπουργού; Ή μήπως όλοι ξέρουν τη διαδικασία που ακολουθήθηκε το 1992, κι επειδή η εν λόγω πληροφορία, όπως την παρουσίασε το Ποτάμι, δεν είναι απολύτως ψευδής, κανένας δεν τη σχολίασε; Μόνον ο Θεοδωράκης ξέρει τις απαντήσεις. Όπως ξέρει και άλλα παρόμοια... Το 1992, λοιπόν, το μέλος του ΚΚΕ, Θανάσης Σκόκος, διορίστηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, και κατόπιν εξελέγη από τους υπόλοιπους όμοιούς του (συνδικαλιστές ΤΕΕ και λοιπών σωματείων των μηχανικών, όπου και ο ίδιος διέπρεπε) Πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ.
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το παλιο ΠΑΣΟΚ επικεφαλης στο ψηφοδελτιο της Φλωρινας

    ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.