Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα του βουλευτή Κώστα Σέλτσα

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Π.Ε. Φλώρινας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ΣΥΡΙΖΑ, τον πολιτικό φορέα που σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία έχω την τιμή να εκπροσωπώ ως βουλευτής του στην Π.Ε Φλώρινας.
Οι εκλογές αυτές έστειλαν πολλαπλά μηνύματα και έδειξαν ότι η κοινωνία μέσα από τις δυσκολίες της κρίσης ωρίμασε βίαια. Η ωριμότητά της πολλές φορές ξεπέρασε αυτή των πολιτικών κομμάτων που προσπαθούν να την εκπροσωπήσουν.
Στους 7 αυτούς μήνες της θητείας μου ως βουλευτής αλλά και κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα και εγώ με την σειρά μου προσπάθησα να αφουγκραστώ αυτήν την βίαιη κοινωνική αλλαγή. Βασικό μου μέλημα λοιπόν ήταν να έρθω σε επαφή με όσους το δυνατό περισσότερους κατοίκους της Π.Ε. Φλώρινας έτσι ώστε να έχω καλύτερη εικόνα για τις ανάγκες και τις αγωνίες των πολιτών της περιοχής μας.
Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στην Φλώρινα είναι πλέον φανερό ότι οι πολίτες βαρέθηκαν τους αυτόκλητους σωτήρες. Αποζητούν μερίδιο στις αποφάσεις και απαιτούν πλέον οι εκπρόσωποί τους να τους ακούνε και όχι να τους υποδεικνύουν προαποφασισμένες λύσεις.
Δεν εντυπωσιάζονται από πολιτικούς σταρ οι οποίοι μέσα στην αλαζονεία τους πίστευαν ότι μπορούν μόνο και μόνο με την παρουσία τους για λίγες μέρες κάθε χρόνο στην περιοχή να επηρεάσουν της πολιτικές επιλογές των πολιτών.
Βαρέθηκαν επίσης τον στείρο πολιτικό λόγο και τον παραγοντισμό και επιζητούν την αλήθεια ασχέτως αν αυτή πολλές φορές είναι σκληρή. Και αυτό είναι το σημαντικότερο όλων, ότι πλέον η αλήθεια είναι το ζητούμενο από όλους.
Οι πολίτες έχουν αρχίσει δειλά δειλά να πείθονται ότι στο κράτος αυτό υπάρχουν νόμοι και θεσμοί, οι οποίοι είναι πάνω από κάθε είδους επίδοξους σωτήρες που διαλαλούσαν ότι μπορούν να επηρεάζουν διάφορες καταστάσεις.
Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ξανά για το ότι τιμήσατε τον ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο σας και σας διαβεβαιώνω ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στην βαριά ευθύνη να εκπροσωπήσω επάξια την Π.Ε. Φλώρινας στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Κωνσταντίνος Σέλτσας
Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας ΣΥΡΙΖΑ

5 σχόλια:

  1. H γνωστή του ασυναρτησία σε όλη της την μεγαλοπρέπεια και ο μόνιμος εφιάλτης του, η Πέρκα, στην οποία αφιερώνει υπό μορφή σπόντας το μισό κείμενο...Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει σπίτι του το συντομότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα ήταν η Πέρκα αν δεν είχε τη σχέση που έχει με τον Βίτσα; Πότε είχε αρθρώσει πολιτικό λόγο στον τόπο μας; Πότε είχε αριστερή πολιτική άποψη και θέση; Εκεί που ήταν Παπανδρεϊκή Πασόκα ήταν! Για να λέμε τα σύκα σύκα .....

      Διαγραφή
    2. Η Πέρκα είναι στέλεχος του Σύριζα (Συνασπισμού παλιότερα) για πάνω από 20 χρόνια και συνεχώς υποψήφιά του, όπως και συνδικαλίστριά του πολύ πριν γνωρίσει το Βίτσα. Πασόκα Παπανδρεική δεν υπήρξε ποτέ, για να λέμε τη λάσπη λάσπη...

      Διαγραφή
  2. Και ο Τσίπρας για πολιτικούς σταρ μίλησε. Και αυτός ασυναρτησίες έλεγε? Και από ποτέ η ανύπαρκτη Περκα έγινε σταρ όταν δεν είναι καν πολιτικός αφού όπου και αν κατέβηκε σε εκλογές έχανε ακόμα και από τον Σέλτσα. Ρε που πάμε ρε σύντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πώς έχασε από τον Σέλτσα, άστο...Η Πέρκα είναι στέλεχος του κόμματος και πάντα υποψήφιά του από τότε που υπάρχει. Η είσαι επαγγελματίας λασπάς ή δεν έχεις ιδέα από πρόσωπα και πράγματα στην Αριστερά!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.