Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα του βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Αντωνιάδη

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Φλωρινιώτες και τις Φλωρινιώτισσες που για άλλη μια φορά στήριξαν τη ΝΔ, τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη.
Θα ασκήσουμε τα καθήκοντά μας ως αξιωματική αντιπολίτευση, στηρίζοντας όλα τα θετικά και ασκώντας κριτική στα υπόλοιπα. Στα τοπικά ισχύει η δέσμευσή μου για συστράτευση όλων των φορέων στην αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων του νομού. Ο άξονας Φλώρινας- Πτολεμαΐδας, το Πανεπιστήμιο-Τ.Ε.Ι., η Δ.Ε.Η. και τα αγροτικά είναι εκ των ων ουκ άνευ.
Εύχομαι αυτή τη φορά να υπάρξει κυβέρνηση που θα ασχοληθεί σοβαρά με τα μεγάλα θέματα του τόπου, γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλα πειράματα.

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

8 σχόλια:

  1. Την πρόκοψες τη ΝΔ Αντωνιάδη.
    Έκανες τη Φλώρινα Κρήτη. Συγχαρητήρια. Πέτυχες στο έργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια νεα δημοκρατια στηριξαν οι φλωρινιωτες, να μας τρελανεις μαλλον θελεις.
    Συριζα στήριξαν και τον βγαλανε πρωτο και η νδ στη φλωρινα με εσενα αρχηγο βουλιαξε.
    Να δουμε ποσο πιο χαμηλα θα την πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALA NA PATHOUN OI NEODIMOKRATES AUTOS TOUS AKSIZI GIA VOULEFTIS K GIA TI KATANTIA TIS PARATAKSIS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANTI ΑΛΛΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.
    ΄΄Μπράβο στο Νεα Φλώρινα. Κατατοπιστικό το βιντεάκι.
    Ο καίσαρας Αντωνιάδης με απογοήτευσε. Ουτε πολιτικό λόγο διαθέτει ούτε ρητορική ικανότητα. Δεν θα ξεκατινιαστώ να σχολιάσω την αδυναμία του στην σύνταξη στον προφορικό λόγο. Δεν θα σχολιάσω επίση ς οτι κουρασε και έκανε το plus για να καπελώσει και τον επίσημο προεκεκλημένο, ως προς τον χρόνο, αλλά δεν μπορώ να μήν σχολιάσω το γεγονός οτι μας ανέλυσε τι έκανε και τι δεν έκανε ο Τσίπρας, ενώ αρκέστηκε σε ένα λεπτό να μας πεί τι θα κάνει ο ίδιος και το κόμμα του..
    Βόσδου, Εδωσε το πολιτικό στίγμα του Β. Μειμαράκη και διαχειρίστηκε την υπομονή του κόσμου αξιοπρεπώς αφού κάλυψε το θέμα των εκλογών χωρίς να κουράσει τον κόσμο σε πέντε λεπτά.
    Η Κυρία το τράβηξε λίγο παραπάνω ελέω παιδείας (μεγάλο θέμα), αδιάφορο για τους παρισταμένους, κυρίως γιατί έμοιαζε να αναφέρεται σε μαθητές δυμοτικού....άντε σε μέλη συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.
    Ααααα....Στάθης....καλά που άντεξε να τελειώσει την ομιλία του ο Τζιτζικώστας. Βαρεμάρα, νεύματα σε ημέτερους, ματάκια σε άλλους, κρυφά χαμογελάκια....επιτέλους ήρθε η σειρά του να μιλήσει. Μπορει να μήν διαθέτει ρητορική ικανότητα αλλά είχε πολιτικό λόγο, αν και λόγω του περασμένου της ώρας, επίσης κούρασε. Συνοψίζοντας, κύριε βουλευτά η φιέστα δεν ήταν δική σας αλλά του κόμματος, άσχετα αν επιστρατεύσατε όλους τους μηχανισμούς που σας επέβαλλαν στον τοπο μας. Κι αφού θέλατε να μας δείξετε την ηγετική σας φυσιογνωμία (ατυχώς), έπρεπε να μιλήσετε τελευταίος, ωστε οι χειροκροτητές σας να παραμείνουν μέχρι το τέλος και να μην αποχωρούσαν, επιδεικτικά, αμέσως μετά την ομιλία σας.
    Μην ξεχνιέστε, ο κόσμος θα ψηφίσει την Νέα Δημοκρατία, όχι εσας.....και θα κάθεται στη άλλη πλευρά της τραμπάλας, την χαμηλή, για λίγο ακόμα...΄΄
    ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΝΔ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΣ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΝΤΙΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ.

      Διαγραφή
    2. To άξιος από που το κατάλαβες γλυφτράκι;;;;

      Διαγραφή
    3. Εδώ μεγαλε γελάμε.
      Τη κατεστρεψε ο αξιος τη ΝΔ.
      Αν δεν ηταν αξιος δηλαδη τι θα γινότανε.
      Αι πηγαιντε ρε γλυφτες του Αντωνιαδη.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.