Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Φλώρινα


Κατερίνα Σταύρου - Λιθοξοίδου
Ηλίας Ευαγγέλου
Χρήστος Δεληγιώργης
Ελένη Ζαμπούνη

4 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ Η ΜΕΛΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΖΑΜΠΟΥΝΗ, ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ ΔΕΗΤΖΗ ΦΤΑΝΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από επικεφαλής που μας γραφανε τα μέσα ενημερωσης ο Δεληγιώργης τρίτος τελικά.
    Εντάξει πολύ λογικό. Οι δύο πρώτοι δώσανε τη μάχη του σταυρού τον Ιανουάριο, καταξοδεύτηκαν και βάλανε το κόμμα στα δύσκολα στη Βουλή.
    Χώρια που Ευαγγέλου και Σταύρου είναι αυτοδημιούργητοι και μορφωμένοι και το ψωμί που τρώνε κύριε Δεληγιώργη δεν τους το έδωσε η Ν.Δ. ή κάποιο άλλο κόμμα διορίζοντας τους σε παχυλά αμειβόμενη θέση του δημοσίου.
    Δεν είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα που έγιναν όψιμοι επαναστάτες.
    Ήταν θέμα τιμής να μην περάσει το νταβατζηλίκι και δεν πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΟΙ ΑΝΕΛ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι θέμα προσώπων οι εκλογές . Ούτε είναι θέμα η ....Μελίτη ή ΔΕΗ να έχουν παντού μα παντου άτομα σε όλα τα ψηφοδέλτια κομμάτων. Οι εκλογές αυτές είναι στημένες και από τώρα ξεπουλημένες Ο Πάνος Καμμένος ( έκανε το λάθος να γίνει υπουργός) θα ακολουθήσει την ίδια πορεία που ακολούθησαν Καρατζαφέρης ο Λαφαζάνης και το Δημάρ Το σύστημα έχει επιλέξει για "μπαλαντέρ" όσο τρατζικ κι εάν ακούγεται Βασίλη Λεβέντη στην θέση του Καμμένου Κατερίνα και Κώστα ίσως αυτές οι εκλογές να είναι οι τελευταίες..Το βράδι των εκλογών θα νιώσετε μεγάλη απογοήτευση με την ενασχόλιση σας με την πολιτική. Είστε καθόλα άξιοι και αυτοδημιούργητοι να ασχοληθήτε με την εργασία που κάνετε τίμια εδώ και πολλά χρόνια . Η πολιτική στην Ελλάδα είναι το χειρότερο πράγμα που έχει να επιλέξει κάποιος ειδικά σήμερα .Φιλικά σας εύχομαι καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.