Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα διάθλου βορείων αθλημάτων

Ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στους Πανελλήνιους Αγώνες Διάθλου δρόμων αντοχής, που πραγματοποιήθηκαν στο Φαλακρό Δράμας στις 14 και 15 Μαρτίου. Ο Σ.Ο.Χ συμμετείχε στους αγώνες με τέσσερις αθλητές. Με το κλείσιμο της αυλαίας του πρωταθλήματος Βορείων Αθλημάτων οι αθλητές του συλλόγου έδειξαν για μια ακόμη φορά τις δυνατότητες τους.

Το Σάββατο 14 Μαρτίου, λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών, αναβλήθηκαν τα προγραμματισμένα αγωνίσματα. Την επομένη πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης (sprint), όπου ο Τσούλης Γεώργιος, στην κατηγορία Παίδων (Π2), μετά από μια καταπληκτική προσπάθεια ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου (αργυρό μετάλλιο), χάνοντας το Πρωτάθλημα για μια εύστοχη βολή (12sec διαφορά από τον πρώτο). Την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο), στην κατηγορία Παίδων (Π2), κατέκτησε ο Κουσουρέτας Νικόλαος. Στην κατηγορία Κορασίδων 1 η Στανίδου Ελευθερία τερμάτισε 5η, ενώ στην κατηγορία των Ανδρών ο Κυρατσούς Λεονάρδος Ελευθέριος τερμάτισε 8ος αποδεικνύοντας ότι παραμένει ένας από τους καλύτερους αθλητές της χώρας.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές και τους προπονητές τους Παπακοσμά Βηθλεέμ και Ελευθέριο - Λεονάρδο Κυρατσού θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους και τα πολύ καλά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας http://www.eox.gr

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.