Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου

Συνεδριάζει σήμερα, στις 7 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 Δήμου Αμυνταίου .
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στην Τ.Κ. Βαρικού .
3. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα.
4. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Λεβαίας και λήψη απόφασης για εκμίσθωση.
5. Συζήτηση και λήψη Απόφασης α) για την ανάκληση της υπ’ αριθμ. 382/2014 Α.Δ.Σ., β) για την εκ’ των υστέρων παράταση του χρόνου παράδοσης των συμβατικών ειδών της προμήθειας του Πακέτου 1, της προμήθειας με τίτλο: “Προμήθεια εξοπλισμού Ειδικών Σχολείων Αμυνταίου” και γ) για την επιβολή προστίμου στην ανάδοχο εταιρία του παραπάνω Πακέτου, CAL Τεχνική Α.Β.Ε.Ε., για εκπρόθεσμη παράδοση του εξοπλισμού.
6. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Διάνοιξη δρόμων και κατασκευή κρασπεδώσεων περιοχής επεκτάσεων Αμυνταίου» προϋπολογισμού 120.000,00€
7. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου «Δεξαμενή ύδρευσης ΤΚ Αετού» προϋπολογισμού 375.000,00€
8. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Ανάπλαση παραλίμνιου χώρου Τ.Δ. Αγίου Παντελεήμονα».
9. Σύναψη Πρωτοκόλλου Συνεργασίας του Δήμου Αμυνταίου της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.
10. Συμμετοχή του Δήμου Αμυνταίου στην αθλητική διοργάνωση χειροσφαίρισης παγκοσμίου Βεληνεκούς.
11. Διοργάνωση από τον Δήμο Αμυνταίου συναντήσεων εργασίας μεταξύ οικονομικών στελεχών της Γερμανίας και Τοπικών Επιχειρηματιών.
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τα έξοδα κηδείας απόρων συνδημοτών μας.
13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το αίτημα ΔΙΕΚ Αμυνταίου για παραχώρηση χώρου στο ΕΠΑΛ για να λειτουργήσει ειδικότητα ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.
14. Έγκριση απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ Κοινωνικής προστασίας και Αλληλεγγύης-Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου που αφορά «Τροποποίηση προϋπολογισμού ».
15. Τροποποίηση της με αριθμό 83/2015 ΑΔΣ που αφορά τον «Ορισμό ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο έτους 2014 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμυνταίου.
16. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της με αριθμό 51/2015 απόφασης της οικονομικής επιτροπής.
17. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της απόφασης της οικονομικής επιτροπής.
18. Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.