Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Προαγωγικές εξετάσεις και κοπή βασιλόπιτας από τον Shogun

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκαν την Κυριακή 18 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ οι καθιερωμένες προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και η κοπή της βασιλόπιτας των λιλιπούτειων αθλητών του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φλώρινας SHOGUN.
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας και τα αθλήματα στα οποία εξετάσθηκαν οι αθλητές ήταν τα εξής:
KARATE-DO (KATA, KION KUMITE)
KICK-BOXING
ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ
Ηαίθουσα ήταν κατάμεστη από την παρουσία των γονιών αλλά και άλλων ενδιαφερομένων, μικροί και μεγάλοι μαχητές του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούσαν χωρις βέβαια να λείπει το αναμενόμενο άγχος,αλλά παρόλα αυτά η παρουσία τους ήταν δυναμική περνώντας τα τεστ τόσο τα πρακτικά όσο και της θεωρίας. Οι αθλητές κατάφεραν να ενθουσιάσουν το κοινό με την άψογη εμφάνισή τους. Το αποτέλεσμα αυτό ωφείλετε στην πολύμηνη σκληρή προπόνηση που αγόγκιστα ακολούθησαν όλοι οι αθλητές αλλά και στην πολύχρονη εμπειρία των καταξιωμένων προπονητών
Η εξεταστική επιτροπή που εξέτασε τους αθλητές ήταν η εξής:
Πρώïος Σταύρος 8 DAN παευρωπαïκά Τ.Κ.D
Πρώïου Νίκη 3 DAN παευρωπαïκά Τ.Κ.D
Σμάιλης Κωνσταντίνος Δάσκαλος muay tai και kick boxing
Βουλγαρίδης Αθανάσιος 7 DAN T.K.D πανευρωαïκά

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Όλγα Μούσιου που μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου και τις δικές της φυσικά για μια καλή και δημιουργική χρονιά. Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί ιδιαίτερα.
Στο τέλος της εκδήλωσης το λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου και αφού και αυτή με τη σειρά της ευχήθηκε για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2015 καλοσώρισε τους καινούργιους μαθητές των δυο νεοσίστατων παραρτημάτων Αρμενοχωρίου και Βεύης και ανακοίνωσε με πολύ χαρά ότι τα παραρτήματα πλέον είναι πέντε Κλείνοντας αναφέρθηκε με λίγα λόγια στο 2014 και είπε τα εξής: Έχοντας αποχαιρετήσει για τα καλά το 2014 επιχειρούμε μία γρήγορη ανασκόπηση σε γεγονότα που συνέβησαν στον Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φλώρινας SHOGUN σε συμμετοχή μας σε πανελλήνιους και διασυλλογικούς αγώνες η σοδειά μας ήταν πολύ καλή γυρίσαμε και στις αποσκευές μας υπήρχαν χρυσά 12 ασημένια 4 Πρωταγωνιστές αυτών των γεγονότων ήταν οι αθλητές του συλλόγου μας και τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.
Η εκδηλωση έκλεισε με τη βράβευση του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΩΤΣΟΥ ΜΕ 1DAN την κοπή της βασιλόπιτας και την παρουσίαση του νέου Δ.Σ του Συλλόγου:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΡΑΣΙΤ ΜΥΡΙΑΜ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΤΣΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ:ΚΑΡΚΑΡΕΤΣΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΜΕΛΟΣ:ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ:ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων είναι οι εξής:

KARATE-DO

ΚΙΤΡΙΝΗ
ΤΣΕΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΡΑΠΑΣΑΝΗ ΑΓΑΠΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΡΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
ΗΛΙΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
ΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΥΡΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΡΑΠΑΣΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΖΗΒΑΡΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΒΟΖΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΖΟΥΡΝΑΝΤΖΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΠΡΑΣΙΝΗ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑÏΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΥΡΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑÏΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΛΕ
METAΞΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΟΥΠΗ ΑΝΝΑ
ΔΟΥΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΑΡΑΝΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΡΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ Γ
ΒΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΥΣΣΙΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ Β
ΜΠΟÏΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

KICK BOXING

ΚΙΤΡΙΝΗ
ΜΑΤΣΚΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΝΤΟΝΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

KICK BOXING

2 ΜΠΛΕ
ΚΑΡΑΜΗΤΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.