Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Η Φλώρινα βράζει…



10 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΒΡΑΖΕ ΑΠΟ ΘΥΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ρε αποστακτηρια του δήμου; τα αγορασε ο βοσκόπουλος;
    και ποιος βραζει τα τσίπουρα;
    ο βοσκοπουλος με την τεχνικη υποστήριξη της αν.φλω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιορτινή κεντρική πλατεία της Φλώρινας. Η φάτνη χωρίς φωτισμό δεν φαίνεται. Τα φωτάκια που στόλιζαν τα δέντρα της πλατείας δεν ανάβουν. Όλος εκείνος ο διάκοσμος που είχε καθειρωθεί επί Δημαρχίας Τάκη Στύλου δεν υπάρχει. Αντί δηλαδή για καλύτερα, χειρότερα.
    Ποτάμι άστα να πάνε. Στην πλατεία μπροστά από τον Αριστοτέλη ο δημόσιος φωτισμός κλειστός. Μόνο 2-3 δέντρα κατά μήκος του ποταμιού από τα δεκάδες που υπάρχουν ψευτοστολισμένα με ελάχιστα φωτάκια κι αυτά ατάκτως ειρημμένα. Μικροσκουπίδια παντού στους δρόμους. Πάλι καλά μαζεύουν τα χοντρά.
    Η πλατεία μπροστά από τους παλιοημερολογίτες σε κατάσταση ελέους. Τα λαμπιόνια στα δέντρα του ΚΤΕΛ και σε άλλα σημεία που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια τα έφαγε το σκοτάδι.
    Κι άμα τους πεις, τι έγινε ρε παιδιά, γιατί τέτοιο χάλι, η δικαιολογία έτοιμη. Δεν υπάρχει επαρκής χρηματοδότηση στους Δήμους, δεν υπάρχουν κονδύλια και άλλα τέτοια.
    Από την άλλη δεκάδες χιλιάδες ευρώ πηγαίνουν σε αναθέσεις δεξιά και αριστερά.
    Κρίμα για την πόλη μας, δεν της αξίζει αυτή η κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To άλλο το ξέχασες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΛΗΣΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ αλλα για τσιπουρα λεφτά έχει ! Μέχρι να τους στολίσει κανέναν στο δημοτικό τσιπουράκι συγνώμη συμβούλιο και τρέχουν να κρυφθουν....Ούτε επι ΧΟΥΝΤΑΣ δεν τολμούσαν να μην στολισουν Χριστουγεννιάτικο δένδρο. Ρε σύ αυτοί οι σημερινοί ή πολύ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ είναι ή πολύ Μ@@@...δεν υπάρχει εξήγηση με αυτό που συμβαίνει στο κέντρο της πόλης ..Ρε στα μπίτολα όταν έχει Χριστούγεννα εκεί τουλάχιστον στολίζουν δέντρο χριστουγεννιάτικο εδώ γιορτάζουν τα μεθυσια ..

      Διαγραφή
  4. Αλήθεια , γιατί είναι τόση η διαφορά τιμών στα καύσιμα η Φλώρινα από την υπόλοιπη Ελλάδα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΊ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΦΟΡΑ ...

      ΡΩΤΑ ΣΤΟ ΕΒΕ....
      ----ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΕ ΜΠΕΝΤΖΙΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΈΝΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ????? ΡΩΤΑ ΕΚΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....?

      αΛΛΙΩς ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΚΟΥΡΟ ΚΙ ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΕ///

      Διαγραφή
    2. ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ;

      Διαγραφή
  5. Πάλι οι ίδιες μαλ κάνουν την εμφάνιση τους...Αυτοί ΔΕΝ βάλαν μυαλό στο Δημαρκείο. αμα συνεχισουμε οι φλωρινιωτες να δεχομαστε παθητικα παρόμοιες "εορταστικάς εκδηλώσεις" θα μεινουμε πρωτα χωρις στρατοπεδο,μετα χωρις πανεπιστημιο,μετα χωρις νοσοκομειο,μετα χωρις εφορια και στο τελος θα μας παρουν και τα τσιπουραδικα θα τα πανε αλλου κι ισως τοτε να αντιδράσουμε Βράζουν τα καζάνια μέχρι και ΄να μπούν κάποιοι μέσα σ αυτά να τους ..βράσουμε ζωντανούς...Μεθύστε μερακλήδες με ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ....μετά όταν έρθει η ώρα μάλλον θα βράζετε μέσα στο ζουμί σας.....¨Ακου γιορτές τσίπουρου ;;; ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ....Αντι να ταίσετε γιορτινές μέρες κανέναν φτωχό και κανέναν πεινασμένο ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΑΤΕ ΣΤΑ ..ΚΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ και ΄ρίχνετε κανένα πεντοχιλιαράκι στους Καζανάδες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός...Εμείς θα γιορτάζουμε και άλλοι θα τρώνε τα αποφάγια μας...Τα χρήματα που σπαταλάνε σε τέτοιες εκδηλώσεις να τα μοιράζουν σε πραγματικούς απορους γιατί υπάρχουν και άποροι στην Φλώρινα με πολυκατοικίες στην Θεσσαλονίκη....

      Διαγραφή
    2. ουτε .....Κτηματομεσίτης ο κύριος πμ...940

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.