Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Συγχαρητήριο στο 3ο ΓΕΛ Φλώρινας

Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τους μαθητές και τους υπεύθυνους καθηγητές του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας για τη δημιουργία των ημερολογίων στο πλαίσιο των προγραμμάτων που εκπονήθηκαν στο σχολείο στη διάρκεια των τελευταίων σχολικών ετών.
Με το ημερολόγιο του 2013 «Οίνος γάρ…» «γευτήκαμε» τα κρασιά του τόπου μας και της ψυχής μας. Στη συνέχεια με το ημερολόγιο του 2014 «Μπάλα είναι…» οι μαθητές έφεραν στη μνήμη μας αξέχαστες στιγμές και πρόσωπα του ποδοσφαίρου, ενώ με το ημερολόγιο της νέας χρονιάς 2015 «Φλώρινα, της ομορφιάς, της τέχνης…» τίμησαν με τον τρόπο τους την πόλη που γέννησε τόσους ανθρώπους δημιουργικούς και ευαίσθητους που ανταποκρίθηκαν στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος τους και τα μετέτρεψαν σε θαυμαστή καλλιτεχνική δημιουργία. Εύχομαι καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους!

Όλγα Μούσιου Μυλωνά
Σχολική Σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστήριο προς τους μαθητές.
    Λογικό το βλέπω, για να ποτιστεί και η γλάστρα. Αυτό που δεν έκανε τόσα χρόνια η επίσημη πολιτεία, και οι άρχοντες του τόπου, το έκαναν οι μαθητές. Είναι αστείο αλλά είναι πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.