Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

«Η Φλώρινα μέσα από τα μάτια των παιδιών»

Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας διοργάνωσε προγραμματισμένη ημέρα αφιερωμένη στην τέχνη με τίτλο «Η Φλώρινα μέσα από τα μάτια των παιδιών» στο 5ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας «Θ. Κάστανος».
Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Σύμπραξης Comenius Regio με τίτλο Visual arts, creativity and intercultural education based on local artistic repository και αριθμό σύμβασης: 2013-1-GR1-COM13-15123-1.
Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να δοθεί η ευκαιρία στους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου να κατανοήσουν ότι η τέχνη είναι στοιχείο συνυφασμένο με την καθημερινότητα, συνιστά μέσο επικοινωνίας και καθορίζει την ποιότητα της ζωή μας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες με τους δασκάλους τους πέταξαν στα σύννεφα της τέχνης με ενθουσιασμό και δημιουργική ένταση, καθώς απέδωσαν εικαστικά έργα με τη δική τους ξεχωριστή παλέτα, τις ευρηματικές τεχνοτροπίες και την ευφάνταστη χρήση υλικών.

2 σχόλια:

  1. Φανταστείτε αν όλα τα σχολεία δημοσίευαν όλες τις εκδηλώσεις τους, θα είχαμε καθημερινά μόνο αναρτήσεις με σχολικές εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ μονο κρητικη να κανεις φιλε μου.
      Κακο ειναι να ξερουμε τι κανουν τα παιδια μας.
      Ασχετος εισαι και ετσι θα μεινεις, στην κρητικη σου μονο κσι στον καναπε σου.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.