Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

«Χριστουγεννιάτικα χαμογέλα» από την ΟΝΝΕΔ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πανελλαδική δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» με τη συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ Φλώρινας

Στο πλαίσιο της δράσης συγκεντρώθηκαν ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια, τα οποία παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας ώστε να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Συνολικά, η πανελλαδική πρωτοβουλία συγκέντρωσε 3.200 είδη ρουχισμού, 8.000 συσκευασίες τροφίμων και φαρμάκων και 2.050 παιχνίδια.

4 σχόλια:

  1. Να σε σφάξω Γιάννη να σ αλείψω μέλι. Συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής και μνημονιακοί προδότες που βύθισαν τη χώρα στη φτώχεια, τσικό της εγκληματικής οργάνωσης που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση μας παριστάνουν τους καλούς με ελεημοσύνες ψίχουλα. Αλλά οι μέρες τους είναι μετρημένες. Λυπάμαι μόνο τα παιδιά που σε νεαρή ηλικία λέρωσαν το όνομά τους σε τέτοιες νεολαίες. Ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Βγήκατε και φωτογραφίες να σας καμαρώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καποτε καποιο απο τα κορυφαια στελεχη του ΠΑΣΟΚ ειχε προτεινει την αλλαγη του ονοματος του κομματος τους ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ δεν τον ακουσαν και ξεφτελιστηκαν ισως να ξεγελουσαν τον κοσμο με νεο ονομα.
      Αυτοι στην ΝΔ και τα παιδια τους στην ΟΝΝΕΔ δεν θα το εχουν ακουσει,τους προτεινω να αλλαξουν τις ονομασιες τους γιατι ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ με τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
      Η Ντορα παραμονευει γιατι αυτη δεν καταλαβαινει τιποτα και να την φτυνουν χαμογελα,θα κανει τα αδυνατα δυνατα να πατωσει η ΝΔ για να γινει αρχηγος και τους δουλευει οτι θα αγωνιστει για την νικη.Ποσο μοιαζει στν ΔΡΑΚΟ που ακομα ζει πως να ξεχασεις εκεινο το 0+0=14 για τους εργαζομενους

      Διαγραφή
  3. Μετά τις αυτοκτονίες που προσεγγίζουν σε αριθμό περίπου τον πληθυσμό της Φλώρινας, με το "Μητρικό Απόκομμα" σας σφιχταγκαλιασμένο με τη "σοσιαλΗστική συνιστώσα" της συγκυβέρνησης των μνημονίων, της μπουρδολογίας των "Ζαππείων", του εξευτελισμού της Πατρίδας-Κοιτίδας του Δυτικού Πολιτισμού από ψοφοδεείς βορείους και εξ' ανατολών ημιάγριους γείτονες, πάλι ήλθατε δεύτεροι με δύο χρόνια υστέρηση από την Χρυσή Αυγή που όταν αυτή πρώτη και με τα πενιχρά και κατά ΣΔΟΕ ΚΑΤΑΛΕΥΚΑ οικονομικά της, καταπράυνε στο μέτρο των δυνατοτήτων της τους πένητες των μεγάλων αστικών κέντρων, στέλνατε τα ΜΑΤ του συνσταυλιζόμενού σας Καμίνη να τους σταματήσει. Το πυρακτωμένο όμως καμίνι του χειμαζόμενου Λαού σας περιμένει και θα το βρείτε μπροστά σας. Και το κρίμα δεν θα βαρύνει εσάς γιατί είστε νέοι. Θα πέσει βαρύ και αδυσώπητο στους βολεμένους και θρασείς πάτρωνές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.