Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών (video)

Πολλές εκπλήξεις και ποικίλες δράσεις περιελάμβανε η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, με τα παιδιά να διασκεδάζουν και να παίρνουν πλούσια δώρα.


6 σχόλια:

  1. Συγχαριτήρια στους διοργανωτές, Ηταν μια όμορφη ζωντανή και γεματη χαρά εκδήλωση τόσο για τους μικρους μας φίλους όσο και για τους γονεις. Ηταν τοσο πετυχημένη και άρτια ως προς τις παρεχόμενες ευκαιρίες για διασκέδαση των παιδιών όσο και ως προς τα εδέσματα που κάλυψαν όλες τις απαιτήσεις. Εύχομαι του χρόνου να επαναληφθει τ γεγονός και να συμπεριλάβετε ανιχτά ολα τα παιδια της περιοχή που θελήσουν να συμμετέχουν. Καλές γιορτές και εύχομαι η χαρά των παιδιών να πολλαπλασιάζεται συνεχώς και τα γέλια και τα χαμόγελα των παιδιών να καλύψ όλον το κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη γιορτή. Τα παιδιά πέρασαν υπέροχα και δεν βαρέθηκαν ούτε λεπτό! Ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου ήταν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς ήταν ζεστός και ασφαλής ακόμα και για τα πολύ μικρά παιδιά. Από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες γιορτές. Πολλά μπράβο στους διοργανωτές.

    Υ.Γ. Γιάννης Λ. respect!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα παιδιά των ανέργων πότε θα γίνει γιορτή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σω στο το ερώτημα. Η ΕΑΥΝΦ και οι αστυνομικοί της περιοχής μπορούν να προκαλέσουν μια έκτακτη εισφορά της τάξης των 5 ευρω να να διοργανώσουν άλλη μία εκδήλωση για όλα τα παιδια των ανέργων της Φλώρινας, Ετσι κι αλιώς το Επάγγελμα του αστυνομικού έιναι να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πολίτη. Τώρα καλείται να βρεθεί (και ας γίνει παραμονές πρωτοχρονιάς στο πλευρό των παιδιών των ανέργων συμπατριωτών μας.

      Διαγραφή
    2. Μπές στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Το συγκεκριμένο για να γίνει οι αστυνομικοί πλήρωνουν ένα ποσό κάθε μήνα στον συνδικαλισμό. Όσο αφορά τους άνεργους σαν και μένα να αναλάβει ο δήμος τόσα πληρώνουμε και πόσα χαρίζουν στους καταστηματάρχες.

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στον εμπνευστη της ολης εκδηλωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.