Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Φλώρινας για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας (video)

Επίθεση προσωπικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε χθες από τη Φλώρινα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε εκδήλωση της τοπικής ΝΟΔΕ για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε επίσης πως ενόψει της Προεδρικής εκλογής, η Βουλή θα πρέπει να λειτουργήσει με σύνεση για να μην οδηγηθεί πρόωρα η χώρα σε εκλογές.
Δείτε στο video που ακολουθεί όλη την εκδήλωση.


23 σχόλια:

  1. Η συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα είναι έτοιμη για μετά τις εκλογές. Τί θα πείτε τότε ; Θα γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους και θα αποδοθούν κάποτε ευθύνες ; Ο λαός απαιτεί δικαιοσύνη και κάθαρση απ' την λέρα των λαμόγιων.
    Ποιός θα δικαστεί επιτέλους για το έγκλημα κατά του λαού και της Ελλάδος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας δεν θα δικαστεί...Η δικαιοσύνη είναι τυφλή...Δεν φταίνε οι πολιτικοί η γαμ....η η δικαιοσύνη μια ζωή στην Ελλάδα τους επιτρέπει να καταδυναστεύουν τον λαο μας...Αυτην φταίει οχι τα παιδάκια από τζάκια....Στην Αγγλία στείλαν φυλακή βουλευτή για υπεξαίρεση 10.000€...Οι δικαστές για χρέος 300€ στέλνουν φυλακή πολίτες...Ενω τα καμάρια οι πολιτικάντηδες με την ευλογία των δικαστικών αλωνίζουν...Καλα κάνουν....χρηστος.π

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΗ 7,25 ?

      Διαγραφή
  2. Άμα η Ευρώπη θα χορεύει με την λύρα του Τσίπρα Πεντοζάλι κάποιος πρέπει να τον μαζέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mιά συγκέντρωση παρωδία. Τον Συμπιλίδη τον καλέσατε;;; Με την αλαζονική συμπεριφορά σας μικραίνατε πολύ την Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μνημονιακός βουλευτής μιλάει για ενότητα ενώ αυτός πολλές φορές δεν σεβάστηκε τις κομματικές αποφάσεις. π.χ το αντάρτικο που έκανε στον Κ. Παπαναστασίου, κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι βολεμένοι παρόντες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρατρεχάμενοι του μνημονιακού βουλευτή ήταν και κάποιοι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πανηγυρίζουν γιατί κατάφεραν να μαζέψουν 70ή 80 άτομα μετά από μεγάλη κινητοποίηση. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Δεν μπόρεσαν να βρουν ανταπόκριση πουθενά. Βυθίσαν ένα ολόκληρο λαό στην θλίψη και στην δυστυχία και τώρα θέλουν να γιορτάσουν μαζί.

      Διαγραφή
  6. Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ''ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΟΣ'' ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ?ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ''ΜΠΑΙΡΑΚΙ'' ΣΤΙΣ ΜΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ!ΑΡΕ ΒΟΣΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ''ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ'' ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝΕ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Στάθη δεν τον ενδιαφέρει αν θα βγεί ή όχι η ΝΔ μόνο να βγαίνει αυτός Βουλευτής και παράλληλα να την ψάχνει και για Δήμαρχος κι ότι κάτσει.
    Υπολογίζει μάλιστα και πονηρά να ψηφίσουν όλο και λιγότεροι τη ΝΔ ώστε να πάρει 1.800 στις 3.500 και να ξαναβγεί Βουλευτής.
    Οπότε βουρ όλοι μαζί για 3.000 σε ΝΔ να στείλουμε επιτέλους το Στάθη στο τελωνείο και το Σαμαρά για σαμάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το καράβι το οδήγησε ο Σαμαράς σε ξέρα. Ο τοπικός μνημονιακός βουλευτής απελπιστικά λίγος. Όταν υποφέρει ολόκληρος ο ελληνικός λαός εσύ γιορτάζεις τι;;;Όταν πιάσεις πάτο δεν έχεις λόγο να φοβηθείς τίποτα. Οι μόνοι που έχουν λόγο να φοβηθούν είναι ο μνημονιακός βουλευτής και η παρέα του γιατί θα χάσουν τα προνόμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KΑΛΆ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΑΝ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΠΡΩΗΝ ΛΑΟΣ ΚΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΕ ΝΔ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί κάποιος λογικός άνθρωπος να μου εξηγήσει γιατί τα δύο κόμματα που μας φέραν σ αυτά τα χάλια είναι τα μοναδικά που μπορούν να μας σώσουν;; Ο τοπικός μνημονιακός βουλευτής να μας εξηγήσει γιατί όταν είναι για το συμφέρον του παίρνει ρίσκα και κοντράρει το κόμμα. π.χ τα γνωστά αντάρτικα σε Παπαναστασίου και Αλτίνη , στην περίπτωση του Άλτίνη είχε χαθεί και η ΝΟΜΑΡΧΊΑ και για την Φλώρινα δεν δίνει καμία μάχη και συμπεριφέρεται σαν πρόβατο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πουλημενοι ερχονται κρεμάλες (Ραχήλ Μακρή μέσα στη Βουλή). Θα κρεμαστητε για γενοκτονία.
    1) για τους 7000 έλληνες που οδηγήσατε στη αυτοκτονία
    και
    2) γιατί θεωρήτε τα παιδιά τεκμήρια και τα νέα ζευγάρια δεν κάνουν πάνω από 1 παιδί.

    Είστε εγκληματίες και σαν τέτοιοι θα δικαστήτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα ρε τζάτζο που θα δικάσεις. Να δικαστούν τώρα οι συμορίτες του 49 που αιματοκύλησαν τον τόπο και γέμισαν τάφους χωριά και πόλεις.

      Διαγραφή
  12. Συγχαρητήρια στον Άδωνι, που βρήκε 5-6 κορόιδα να φωτογραφιθούν μαζί του. Εγώ πάντως δε θα το έκανα. Δε θα πόζαρα δίπλα στον άνθρωπο-σύμβολο της μνημονιακής παρακμής και της κατοχικής αλητείας. Δε θα λέρωνα το όνομα το δικό μου και των παιδιών μου. Όσα και αν με τάιζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι εσείς οι "καθαροί" νεοδημοκράτες που θέλετε κάθαρση στο κόμμα, πως θα την πετύχεται; Πως θα φύγουν όλοι αυτοί τους οποίους αποκαλείται αντάρτες ή όπως αλλιώς; Περιμένεται να φύγουν μόνοι τους ή κάποιος να τους διώξει; Αν ναι, ποιός; Αν εσείς έχετε εγκαταλείψει τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έστω και για λόγους πικρίας, πως θα την ανακτήσετε; Πως θα την καθαρήσετε; Από τον καναπέ; Ένα τρόπος υπάρχει. Επανενταχθείτε στο κόμμα, οργανωθείτε μέσα σε αυτό και πολεμήστε για την εσωτερική κάθαρση. Αλλιώς είστε τζάμπα μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάλι αγάλι γίνεται η ΑΓΓΓΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ!
      Το Σαμαριστάν θα κάνει τελικά καλό στην μετά Τσίπρα ΝΔ γιατί ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΠΟΥΚΙΑ τελειώνουν ένα ένα.

      Διαγραφή
  14. ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟΣ. Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Ο ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΟΛ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ. Η Ν.Δ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛ.ΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΝΤΕΜΕΚ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΒΡΟΧΗ.
    ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΡΤΝΙΝΑΤΖΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΤΑΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ, ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΗ ΑΕΙ ΣΤΑΘΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ.
    ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΔΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.