Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ο Γιάννης Μίσκας συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Φλώρινας (video)

Με 28 ψήφους, στη δεύτερη ψηφοφορία, ο Γιάννης Μίσκας εκλέχτηκε από το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, για πρώτη φορά στην ιστορία του δήμου.
Εντυπωσιακή ωστόσο είναι η μεταστροφή των ψήφων προς τον κ. Μίσκα, κυρίως από την παράταξη της πλειοψηφίας. Πιο συγκεκριμένα, κατά την πρώτη ψηφοφορία ο Αντώνης Νάτσης, συνδικαλιστής της ΔΕΗ – και όπως φάνηκε επιλογή του δημάρχου Γιάννης Βοσκόπουλου – έλαβε 20 ψήφους (όλες της πλειοψηφίας), έναντι 6 ψήφων της Ελεονώρας Μπέσσα, δικηγόρου και πιστοποιημένης διαμεσολαβήτριας του υπουργείου Δικαιοσύνης, και 5 μόλις ψήφων του Γιάννη Μίσκα, διευθυντή του δημοτικού σχολείου Μελίτης.
Με δεδομένο ότι απαιτούνταν 22 ψήφοι για την εκλογή, υπήρξε και δεύτερη ψηφοφορία στην οποία, όπως προαναφέρθηκε, το αποτέλεσμα άλλαξε άρδην. Ο κ. Μίσκας έλαβε 28 ψήφους (23 παραπάνω), η κα Μπέσσα 3 ψήφους και ο κ. Νάτσης μηδέν (0) ψήφους!!!
Δείτε στο video όλη τη συζήτηση για το θέμα, καθώς και τα βιογραφικά των υποψηφίων, τις δηλώσεις και τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών.


19 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΣΚΑ, ΕΝΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 10.53 ζεις στον κόσμο σου ή δεν έχεις καμία σχέση με τη Φλώρινα. Ο κ. Μίσκας και ο κ. Κωνσταντινίδης έχουν να ανταλλάξουν έστω και έναν χαιρετισμό περισσότερα από δέκα χρόνια. Έχεις χάσει πάρα πολλά επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια θα είναι η αμηβή;
    ΣΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης...

    ο Νατσης τι θέλει με τους υποψήφιους αφού δεν είναι επειχειρηματίας βρε ανθρωποι αλλα συνδικαληστης...

    Για την τοποθέτιση του ΚΚΕ τι έχεται να πείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε κάτι έπρεπε να κάνει κι αυτοςςςςς.....κουβαδακια με νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.
    ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΝΙΞΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΤΥΧΙΑ ,ΤΡΕΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν πειράζει την επόμενη φορά για να έχει πιο πολλά χρόνια επαγγελματίας

      Διαγραφή
  7. Μια θέση χωρίς ουσία. Αφού κατάφερε ο Μισκας να τους δουλέψει και τους δυο μπράβο του. Είναι γνωστό ότι προεκλογικά έπαιξε και με τους δύο και βοηθήθηκε στον προσωπικό του αγώνα για την περιφέρεια από ανθρώπους του Στάθη που ήταν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Τυχαίο;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και που έχει δικηγορήσει ρε 10.34 η μεγαλοδικηγόρος σου ή μήπως είναι μια καθηγήτρια του μπαμπά και της μαμάς εντελώς άκαπνη και άπειρη. Είδες τα βιογραφικά των άλλων υποψηφίων Αλλά στην κακόπιστη κριτική είμαστε πρώτοι και φυσικά ΑΝΩΝΥΜΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ για τους τίτλους τιμής, μόχθησα πολύ για να τους κατακτήσω! Τόσο το "μεγαλοδικηγόρος και καθηγήτρια", όσο το "άκαπνη και άπειρη", πολύ δε περισσότερο το "του μπαμπά και της μαμάς" με κάνουν να αισθάνομαι κάθε στιγμή και πιο περήφανη!
      Ελεονώρα Δ. Μπέσσα

      Διαγραφή
    2. 12.06 Καλά τα λες, κοινό μυστικό όσα "αχ μωρέ μόνο του το πουλάκι μας η Ελεονώρα προσπαθεί και καταφέρνει χρόνια τώρα στην περιοχή μας" Για τα άξια πτυχία, το πώς και το πότε είναι άλλη ιστορία. όσο για την απάντηση της Μπέσσα... αλλού βαρούν τα τύμπανα, αλλού χορεύει η νύφη...

      Διαγραφή
  9. Ο ΜΙΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.34 πέντε πτυχία αλλά ατυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θυμάμαι έναν ΜΙΣΚΑ (το 1980) που ήταν γραμμένος στην νεολαία της ΕΠΕΝ Μήπως αυτός είναι ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Όμως 12:14 ή κοντή μνήμη έχεις ή είσαι ένας ακόμα κακοπροαίρετος ΑΝΩΝΥΜΟΣ! Για την αποκατάσταση απλά της αλήθειας 1980 έως και 1982 υπήρξα πρόεδρος της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Φλώρινας.Γ. Μίσκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 12.06
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΦΕΡΝΕΙ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ......ΓΛΥΨΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δε βαριέσαι ακόμα ένας δάσκαλος κι εμείς όλοι του δημοτικού.
    Πότε θα προαχτούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απλά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο έργο του! Ένας πάλιος Δαπίτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.