Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Κάλεσμα του Σπύρου Γκολίτση για το League Cup «Νίκος Σαμαράς»

O Φλωρινιώτης προπονητής του βόλεϊ Σπύρος Γκολίτσης φέτος θα καθοδηγήσει τη ΜΕΝΤ στα σαλόνια της Α1 Ανδρών. Είναι ο άνθρωπος που την ανέβασε στη μεγάλη κατηγορία και όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζει την ιστορική αυτή ομάδα για τη μεγάλη πρόκληση.
Η μεγάλη αυτή διαδρομή στην προπονητική του καριέρα ξεκινά σήμερα Παρασκευή 17 Οκτωβρίου με το ξεκίνημα του League Cup " Νίκος Σαμαράς" που θα γίνει σε Ορεστιάδα και Θεσσαλονίκη. Ο Β΄ όμιλος θα γίνει στο κλειστό της ΜΕΝΤ και ο Σπύρος Γκολίτσης ως οικοδέσποτης προπονητής έκανε το δικό του πρόσκληση στον κόσμο:

«Έχουμε κάνει τιτάνια προσπάθεια για να μπορέσει η ομάδα να μπει με αξιώσεις στη νέα αγωνιστική περίοδο. Καλούμε όλους τους φίλους του βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη να μας στηρίξουν στο ταξίδι που αρχίζουμε. Το Λιγκ Καπ είναι ευκαιρία για να δούμε τις αντοχές μας και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας», είπε ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης.
Ο συμπατριώτης μας θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα εν όψει του μαραθωνίου της αγωνιστικής σεζόν 2014-15.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ LEAGUE CUP «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» 2014-15
Α΄ΟΜΙΛΟΣ (Έδρα: Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» - Ορεστιάδα)

Β΄ΟΜΙΛΟΣ (Έδρα: Γυμναστήριο ΜΕΝΤ - Τούμπα)
1η αγωνιστική – Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014
19.00: Α.Σ.Άρης – Μ.Ε.Ν.Τ.

2η αγωνιστική - Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
19.30: Μ.Ε.Ν.Τ. - Π.Α.Ο.Κ.

3η αγωνιστική - Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
18.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Σ.Άρης

Αναλυτικές πληροφορίες και στο http://www.volleyleague.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.