Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Εγγραφές αθλητών στον Σ.Ο.Χ.

Οι εγγραφές του Συλλόγου άρχισαν. Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο, που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα πιο συναρπαστικά, γρήγορα και δυναμικά σπορ, να ζήσουν το βουνό σε κάθε εποχή του και να μάθουν τα μυστικά της Χιονοδρομίας, της Ορειβασίας και πολλών άλλων σχετικών δραστηριοτήτων.
Όλοι όσοι θέλουν να ενταχθούν στην οικογένεια του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας και να συνεχίσουν την μεγάλη ιστορία των (80) ετών, των αφιλόκερδων προσφορών και δραστηριοτήτων στην κοινωνία και τα δρώμενα της πόλης μας και όχι μόνο. Με συμμετοχές και διοργανώσεις μεγάλων αγώνων και εκδηλώσεων με την συμμετοχή των αθλητών του σε οχτώ ολυμπιακούς αγώνες, των αμέτρητων Πανελληνίων Νικών και όλων των άλλων επιτυχιών που έκαναν γνωστή τη Φλώρινα σε όλη την Ελλάδα, είναι ευπρόσδεκτοι.
Για την χρονιά που έρχεται θα λειτουργήσουν τμήματα Αλπικού Σκι διαφόρων κατηγοριών, Δρόμων Αντοχής διαφόρων κατηγοριών, Διάθλου διαφόρων κατηγοριών, Χιονοσανίδας, Ορεινής Πεζοπορίας, Αναρρίχησης.
Ο Σύλλογος διαθέτει το εμπειρότερο προπονητικό team. Επιστήμονες παιδαγωγοί φυσικής αγωγής, παλαιοί πρωταθλητές, που κατέχουν δίπλωμα προπονητή πιστοποιημένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας, αλλά και τα στελέχη του Σ.Ο.Χ., εγγυούνται την τεχνική εκμάθηση, την άριστη φυσική κατάσταση και το ήθος που θα μεταδώσουν στους μικρούς αθλητές.
Σας περιμένουμε στα γραφεία του Συλλόγου Π Μελά 9, κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή από τις 19:00 μέχρι τις 21:00., Τηλ 23850 29939 και 697 28 35 469. (www.soxflorinas.gr, soch_flo@cyta.gr) Η εγγραφή μέλους τουλάχιστον ενός γονέα και η συμμετοχή του σε κάποιες δραστηριότητες του Συλλόγου είναι απαραίτητη. Γιατί ο ΣΟΧ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, είναι όλων των μελών του, για αυτό και υπάρχει εδώ και 80 Χρόνια.

Επίσης επαναλαμβάνουμε το προηγούμενο δελτίο τύπου σχετικά με το νέο Δ.Σ. όπου υπήρχαν τυπογραφικά λάθη.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, που ελέγχθηκε να διοικήσει για την περίοδο 2014-2016 είναι το παρακάτω:
Πρόεδρος: Γιαζιτζίδης Σάββας
Γραμματέας – Έφορος Δρόμων Αντοχής: Τερεζή Σοφία
Ταμίας: Γεωργίου Λάζαρος
Έφορος Καταβάσεων : Δούμτσης Κυριάκος
Έφορος Ορειβασίας : Αγγελόπουλος Χρήστος
Έφορος Υλικού : Δάφας Ευάγγελος
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων : Καράντζας Δημήτριος
Αναπληρωματικό Μέλος: Μόμτσης Ιωάννης
Η γενική συνέλευση των μελών έγινε στις 17/9/2014, ενώ οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

2 σχόλια:

  1. ποσο πληρωνουν τα παιδια που γραφονται για πρωτη φορα ,ετησια συνδρομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ότι βλέπω με το ζόρι αναφέρει ο ΣΟΧ το νέο Δ/Σ . Στην αρχή δεν είχε εμφανίσει τον ταμία διορθώθηκε με την δικαιολογία τοπογραφικό λάθος. Για πείτε μας Πρόεδρε του ΣΟΧ, αντιπρόεδρο δεν έχετε? Έχετε? Η πάλι τοπογραφικό λάθος….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.