Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Απολογισμός αγωνιστικής σεζόν για τον «Παγκράτιον»

Άλλη μια αγωνιστική “σεζόν” έφτασε στο τέλος της, για τον Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Μια περίοδος που κρίνεται άκρως επιτυχημένη, αφού οι αθλητές του συλλόγου, συμμετέχοντας ΜΟΝΟ σε επίσημα αναγνωρισμένους αγώνες της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 73 μετάλλια, εκ των οποίων 23 χρυσά 21 ασημένια και 29 χάλκινα, η συγκομιδή αυτή φέρνει τον σύλλογο στην 3η θέση στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα ανάμεσα σε 53 συλλόγους και στην 5η Πανελλήνια θέση ανάμεσα σε όλους τους συλλόγους της Ελληνικής Επικράτειας.
Κορομπίλης Γεώργιος (sensei): Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τα “παιδιά” μου, που με κάνουν περήφανο όπου και να παίζουν, με την αγωνιστικότητα τους και προπάντων με το αγωνιστικό τους ήθος. Να ευχαριστήσω το βοηθό προπονητή Κορομπίλη Νίκο για την καθοριστική συμβολή του στο αποτέλεσμα αυτό, αλλά και την διοίκηση του συλλόγου που στάθηκε αρωγός σε όλα μας τα “θέλω” και στους γονείς και φίλους του αθλήματος.
Νικόλαος Κορομπίλης (senpai): Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά διακριθέντες και μη, με το Σύλλογο την αγωνιστική σεζόν αυτή συμμετείχαμε σε 8 επίσημες εκδηλώσεις (πρωταθλήματα και κύπελλα) στα οποία οι αθλητές μας έκαναν περήφανους όλους και διαφήμισαν πρώτα την Πόλη μας και στην συνέχεια τον σύλλογο και την δουλειά που γίνεται στο dojo του συλλόγου.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (Γ.Γ. της Ένωσης Καράτε Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδος και Πρόεδρος του Συλλόγου): Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στον “άθλο” αυτό των αθλητών μας. Αθλητές – Προπονητές – Διοίκηση – Γονείς είναι μια αλυσίδα που όσο είναι ενωμένη θα έρχονται επιτυχίες, αν σπάσει ένας από τους κρίκους αυτούς χαλάει η συνταγή. Τα παιδιά κατάφεραν κάτι πολύ σημαντικό έφεραν έναν Ακριτικό σύλλογο στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και κατέχοντας “επιτελική” θέση στην διοίκηση του Ελληνικού Καράτε σας διαβεβαιώνω πως μόνο τυχαίο δεν ήταν. Αγωνίστηκαν με συλλόγους που είχαν αμέτρητες συμμετοχές αθλητών σε κάθε πρωτάθλημα, προπονούνται κάτω από δύσκολες συνθήκες σε σχέση με τους συλλόγους των κέντρων, οι οποίοι δουλεύουν με σύγχρονα εργομετρικά γυμναστήρια όργανα και γυμναστές για κάθε ειδικότητα με χορηγούς και πολιτική στήριξη και τα κατάφεραν.
Είμαι πολύ θυμωμένος και θέλω να τονίσω εδώ πως οι επιτυχίες αυτές ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝ τους αθλητές για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο. Το τονίζω αυτό γιατί ακούω από κάποιους “σαλτιμπάγκους και τυχοδιώκτες” που μπήκαν στον χώρο και αντί να διαφημίσουν το άθλημα που “πρεσβεύουν” προσπαθούν να μειώσουν τις επιτυχίες των αθλητών μας. Μιλάω για συλλόγους που ποτέ δεν έπαιξαν σε επίσημους αγώνες, ποτέ δεν διακρίθηκαν, δεν έχουν αναγνωρισμένους προπονητές, ούτε ανήκουν στις αναγνωρισμένες από την ΓΓΑ Ομοσπονδίες. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει οποιοσδήποτε απλά μπαίνοντας στο site της ΓΓΑ και να δει ποιοι είναι οι σύλλογοι και οι προπονητές που αναγνωρίζει. Δε θα ασχοληθώ άλλο με αυτούς γιατί δεν αξίζει τον κόπο, κρούω όμως τον κώδωνα στους γονείς να προσέχουν και να ελέγχουν όταν εγγράφουν το παιδί τους σε σύλλογο που ασχολείται με πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα.
Όταν πάμε να γράψουμε το παιδί μας σε φροντιστήριο κάνουμε έρευνα αγοράς για το ποιος καθηγητής είναι καλύτερος και έχει επιτυχίες, ενώ εδώ που πάμε στα τυφλά ενώ κινδυνεύει να τραυματιστεί το παιδί μας πάμε με “ελαφριά την καρδιά”. Παρακολουθούν αγώνες οι γονείς ανυποψίαστοι και δεν βλέπουν το πιο απλό, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΤΑΜΙ, δεν υπάρχει ΓΙΑΤΡΟΣ, σε πρωταθλήματα που τα βαφτίζουν Πανελλήνια, Βαλκανικά και Παγκόσμια.
Και πάλι συγχαρητήρια στους αθλητές και προπονητές του Α.Σ. “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ σύλλογο που εκπροσωπεί και διαδίδει το Άθλημα του Καράτε στην Περιοχή.
Τέλος είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε θέλει να ενημερωθεί επίσημα και ΣΩΣΤΑ για το Καράτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.