Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Νέα επίθεση αδέσποτου σκύλου στο Αμύνταιο

Πληθαίνουν οι καταγγελίες αναγνωστών μας σχετικά με την επιθετική συμπεριφορά αδέσποτων σκύλων στο Αμύνταιο.
Θύμα τους αυτή τη φορά μια ηλικιωμένη κυρία η οποία δέχτηκε επίθεση στην περιοχή «Πευκάκια» και το δάγκωμα του αδέσποτου ζώου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τους οικείους της στο Κ.Υ. Αμυνταίου για τα απαραίτητα εμβόλια.
Το γεγονός –σαν γεγονός- το αναφέρουμε, γνωρίζοντας ότι η πολιτεία αποδείχθηκε ανίκανη να δώσει λύση στο πρόβλημα, αλλά με σκοπό να επιστήσουμε την προσοχή στους συμπολίτες μας έτσι ώστε να αποφύγουν δυσάρεστες παρόμοιες καταστάσεις.
Καλή τύχη, λοιπόν!

Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΟΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ζωα ειναι επιθετικα γιατι και εμεις ειμαστε επιθετικη απεναντι τους.Οπως γνωριζετε ολοι τα ζωα εχουν ενστικτο το οποιο τους οδηγει σε αυτην την συμπεριφορα και οχι αδικα.Προστατευστε,φροντιστε και φιλοξενιστε στο σπιτι ή στην αυλη λοιπον τα αδεσποτα και θα σταματησουν να ειναι επιθετικα αντιθετως θα σας το ανταποδοσουν.ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΧΤΗΠΟΥΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.