Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο του συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία»

Ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιά μας, όλους τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας για την υποστήριξη του συνδυασμού μας «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».
Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την ολική ΑΝΑΤΡΟΠΗ την επόμενη Κυριακή 25 Μαΐου 2014 και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ της συμμετοχικής δημοκρατίας, για την αλλαγή και την αναπτυξιακή προοπτική που χρειάζεται και αξίζει ο τόπος μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

6 σχόλια:

  1. ΘΟΔΩΡΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Καρυπίδη ,εάν διαβάζεις το blog και τα σχόλια του ένα πρα γμα να γνωρίζεις, τό ποσοστό σου το ωφείλεις σε αυτούς που σταυροδοτήθηκαν στον νομό φλώρινας και όχι στο @@@ που κότσαρες "Μπροστάρη" στο ψηφοδέλτιο σου ,που το μόνο που κατάφερε είναι στο ίδιο του το χωριό να πάρει Τρίχες!
    Α.Π ως Ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημιουργία νέου κατεστημένου με πρασινοφρουρούς που τώρα και καλά γίναν σύριζα η απλά θέλουν το καλό του τόπου, άσε μας ρε Καρυπίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε Αντωνιάδη. Πάλι σε εκμεταλλεύτηκαν και σε έστειλαν εκτός εκλογής για να βγει μπροστά ο συνδικαλισταράς της ΠΑΣΚΕ και η κοπελίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!!!!
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ,,,,,,,,,ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά κατάφεραν οι ανθυγιεινές δυνάμεις του τόπου να εκλέξουν πάλι συνδικαλιστές.. Νομίζω ότι μας αξίζει καλύτερο μέλλον από αυτούς που χρόνια τώρα κάθονται σε θέσεις και περιμένουν το καλύτερο όχι του τόπου αλλά το δικό τους ΄καλή επιτυχία κύριε Καρυπίδη....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.