Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Αποτελέσματα στο δήμο Φλώρινας (σε 93 από 108 ε.τ.)


15 σχόλια:

  1. Στάθη, πάμε γερά!!! Συσπειρωμένοι και πιο συνειδητοποιημένοι, γνωρίζοντας τα παιχνίδια που παίχτηκαν!!! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. telika eimaste aksioi tis moiras mas oi floriniotes ....alla kathe boskos exei kai ta probata tou ....giayto tha pame pali oloi stin sfagi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι. ναι. Ψηφίστε Στάθη να έρθει η αλλαγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικά,ψηφίστε στάθη για αλλαγή.την αλλαγή του πάτου... που πιο κάτω δεν έχει, όπως έχουμε πιάσει πάτο και τα τελευταία 7 χρόνια που είναι "βουλευτής".
      μην ξεχάσετε δώστε του άλλα 5 χρόνιανα μας βουλιάξει εντελώς...ψηφίστε τον κ. ΝΑΙ.. ΣΕ ΟΛΑ... ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς στη Φλώρινα ψηφίσαμε σαν να μην ζούμε στην Ελλάδα. Σαν να μην μας άγγιξαν όλα αυτά τα σκληρά μέτρα, χαράτσια, ανεργία,πετρέλαιο θέρμανσης,κλείσιμο καταστημάτων,μείωση μισθών,μετανάστευση των παιδιών μας κ.λ.π ή εκτός και αν είμαστε όλοι πλούσιοι και και δεν το γνωρίζω. Το τελικό αποτέλεσμα 82% ΝΔ είναι αποκαρδιωτικό. Τελικά εκλέξαμε αυτούς που μας αξίζουν, να τους χαιρόμαστε και να μην ξαναπαραπονεθούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό, αλλά από την άλλη εμπεριέχει και δόσεις ελπίδας. Χθες οι Φλωρινιώτες δώσαμε στους συνδυασμούς σύμπραξης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 82%. Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στον Α’ γύρο, τούς είχαμε δώσει 96%. Είναι, πιστεύω, σημαντική πρόοδος.
      Διογένης

      Διαγραφή
    2. Κερδισε το ρουσφετι παλι.Αδιορθωτοι ειμαστε.Δεν πειραζει,οποιος ξαναγκρινιαξει για την καταντια της Φλωρινας θα φαει βρισιμο μα τη Παναγια....

      Διαγραφή
  6. επίσημη γλώσσα της Φλώρινας:Μπέεεεεε με εναλλακτική τη: Μούυυυυυυυ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1ος ο Βοσκόπουλος και 2ος ο Κωνσταντινίδης. Το μη χείρον βέλτιστον δηλαδή;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αμμοχωριτες και συγκεκριμενα ο δημος περασματος αποφασισαν να βγαλουν δημαρχο φλωρινας τον βοσκο..ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Κριμα που θα υποφερουμε αλλα 5 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σου Φλώρινα. Ο τόπος της φυλής "ο κ@@@ μου πάνω απο όλα" που ανέδειξε για ακόμα μια φορά τον "Μάγο" της, συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία , χωρίς χρωματικές διακρίσεις, χωρίς κομματικές προκαταλήψεις, μόνο με σπατάλη δημοσίου χρήματος και ψέματα. Συγχαρητήρια. Να κανουμε και ένα δημοψήφισμα, μήπως θέλει ο Δήμαρχος να την πούμε Λέριν τη Φλώρινα να τελειώνει το θέμα, μην παλεύει άδικα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ! ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΕΙΖΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΗ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΜΠΡΑΒΩ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΜΕ ΤΗ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ.....ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.