Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Εκδηλώσεις του συνδυασμού «αλλάΖουμε εποχή» στη Φλώρινα

Ο συνδυασμός «αλλαΖουμε εποχη» με υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας το Θέμη Μουμουλίδη και o υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σάββας Σαπαλίδης, με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Φλώρινας, σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις του συνδυασμού μας:

1. Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 7:30 μ.μ., στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αμυνταίου, ομιλία-συζήτηση με τον υπεύθυνο Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητή Ε.Μ.Π και υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιάννη Μηλιό. Στη συνέχεια 9:30 μμ, ακολουθεί λαϊκή συναυλία με τον Κώστα Θωμαϊδη, στο bar Dizzy του Ξενοδοχείου “Άτερον”, στο 1ο χιλ. Αμυνταίου –Αγ. Παντελεήμονα.

2. Οι ίδιες εκδηλώσεις θα επαναληφθούν την επομένη Σάββατο 3 Μαΐου 2014 και στη Φλώρινα, στον πολυχώρο καφέ ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ, Κ.Καραμανλή 66 Φλώρινα. Πρώτα θα πραγματοποιηθεί η ομιλία με το Γ.Μηλιό 7:30μ.μ και στη συνέχεια 9:30μ.μ.,η μουσική εκδήλωση με τον τον Κώστα Θωμαϊδη.

Όλοι στο μεγάλο ξεκίνημα για αλλαγή σελίδας στη Δυτική Μακεδονία.

http://allazoumeepochi.wordpress.com

2 σχόλια:

  1. 50 ατομα με το ζόρι στο Αμύνταιο και αρκετοί απο Κοζάνη. Η συναυλία τελειώνει τώρα. Ο Καρυπίδης είχε κόσμο στον Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχικά όταν βγαίνει κάποιος και διατυπώνει αυτού του είδους σχόλια, καταρχήν δείχνει την κακεντρέχεια του διακατεχόμενος μόνο από κακοπροαίρετη διάθεση.
    Δεύτερον μάθε να μετράς καλύτερα γιατί ήταν οι διπλάσιοι.
    Τρίτον εσύ τελικά τι είσαι μεταφερόμενος πράκτορας που μετρά πόσο κόσμο είχε ο ένας και ο άλλος και μόνο που το λες αμέσως φαίνεται το ποιόν σου.
    Τέταρτον καμία κουβέντα για την ουσία του θέματος, δηλαδή για τον Μηλιό το Μουμουλίδη κλπ.
    Πέμπτον, καμία κουβέντα για αυτό που μας περιμένει αύριο αν συνεχίσουν να μας κυβερνούν οι ίδιοι και οι ίδιοι.
    Έκτον η συναυλία δεν τελειώνει τώρα, αρχίζει τώρα γιατί με πρωταγωνιστές σαν και εσένα που σκέφτονται μόνο το πως θα προπαγανδήσουν, τότε αυτοί που μας κυβερνούν θα έχουν την ευκαιρία να μας χορέψουν για τα καλά στο ταψί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.