Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Εκδήλωση της Ομάδας Υποστήριξης Μητρότητας και Θηλασμού Φλώρινας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7/4 σε αίθουσα του Φ.Σ.Φ. «Αριστοτέλης» η φιλική συζήτηση-συνάντηση των μελών της Ομάδας Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας Φλώρινας με θέμα «Η ασφαλής προσκόλληση και τα όρια ως θεμέλια της υγιούς ανάπτυξης των παιδιών μας».
Τη συζήτηση συντόνισε η κ. Ξένια Καϊμάρα (MSc στην Εξελικτική Ψυχολογία, MSc στη Δημόσια Υγεία, Ψυχολόγος στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.ΑμεΑ, του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας) η οποία εκτός από την παρουσίαση του θεωρητικού πλαισίου ανταποκρίθηκε στις ερωτήσεις και απορίες των μαμάδων που παραβρέθηκαν εστιάζοντας σε καλές πρακτικές γονεϊκότητας. Η Ομάδα Υποστήριξης Μητρότητας και Θηλασμού Φλώρινας είναι κοντά στις μητέρες με τακτικές συναντήσεις για ανταλλαγή εμπειριών, απόψεων ή απλά φιλική συζήτηση, αλλά και με οργανωμένες δράσεις προσκαλώντας ομιλητές ειδικούς σε θέματα που αφορούν την μητρότητα. Τέλος, θα θέλαμε να απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στο Δ.Σ. του Αριστοτέλη για την παραχώρηση της αίθουσας και στην κ. Ξένια Καϊμάρα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας με την ιδιότητα τόσο της ψυχολόγου όσο και της μητέρας που ως μέλος της ομάδας υποστηρίζει έμπρακτα τον θηλασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.