Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Επιστολή προς τον δήμαρχο Φλώρινας

Μαθητές του 2ου γυμνασίου Φλώρινας έστειλαν επιστολή στο δήμαρχο για να αναβαθμίσει τις γραμμές του Ο.Τ.Ε.

12 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ (ΜΙΚΗ) !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπραβο, τετοια παιδια ειναι αξιεπαινα και τα χρειαζεται η Ελλαδα οσο ποτε αλλοτε. Η απαντηση σε αυτους που χαρακτηριζουν τα παιδια μας αναξια και αδιαφορα. Μπραβο και στους καθηγητες και τον διευθυντη του 2ου που υποστηριζουν τετοιες προσπαθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψήφισε Στάθη μικρέ και... ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραία λιτή και περιεκτική η επιστολή των πιτσιρικάδων
    επίσης και μη προσβλητική ....... έτσι για να παίρνουν παράδειγμα και οι μεγάλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού βρε παιδιά αυτός ο Δήμαρχος και ο άλλος που θα έρθει,ο Στάθης,στηρίζουν αυτά μέτρα που πέρνει η κυβέρνηση,η περιφέρεια και ο Δήμος.
    Αλλού ψάξτε να βρείτε συμπαραστάτες . Θερμούς συμπαραστάτες τους ανιδιοτελείς αγωνιστές του Π.Α.ΜΕ. και του ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΟΤΕ είναι ιδιωτική επιχείρηση. Επομένως η αναβάθμιση των γραμμών ειναι αρμοδιότητά του. Δημόσιο χρήμα για την αύξηση των κερδών του ΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για την επιστολή, και το ενδιαφέρον των παιδιών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γελάω. Όχι με την πρωτοβουλία των παιδιών. Αλλά με το εγχείρημα απο μόνο του. Είναι πραγματικά σαν να στέλνουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη τα παιδάκια. Δυστυχώς σύντομα θα καταλάβουν πως ο Δήμαρχος λαμβάνει περισσότερα μέτρα όταν η Τροχαία κάνει αλκοοτέστ στις φωτιές (και καταστρέφει τον... Τουρισμό όπως ισχυρίζεται ο Δήμαρχος που μάλλον προτιμάει μια πόλη μεθυσμένων οδηγών...) παρά όταν ανοίγει μια τρύπα 3Χ3 στη μέση του δρόμου. Παιδάκια αν θέλετε να δείτε τη δύναμη του Δημάρχου πηγαίνετε έξω απο το Δημαρχείο και πετάξτε κανα αυγό ή πείτε κάνα σύνθημα για τις... @@@ του. Με ευγενικές επιστολές... μη σας πω τι θα δείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στο εγχείρημα των μαθητών του 2ου Γυμνασίου. Έχουν κότσια και ξέρουν να πουν την άποψή τους. Ο Δήμαρχος θα πρέπει να βοηθήσει τα παιδιά με το αίτημα τους. Γνωρίζω τα παιδιά που έστειλαν την επιστολή και συγχαίρω και τους 2 μαθητές του 2ου Γυμνασίου (γιατί 2 παιδιά μόνα τους πήραν την πρωτοβουλία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΜΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.