Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τους μαχητές του Δ.Σ.Ε. (video)

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας διοργάνωσε χθες στη Φλώρινα το ΚΚΕ. Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
Αμέσως μετά, ακολούθησε πορεία προς τον ομαδικό τάφο, όπου βρίσκονται θαμμένα τα λείψανα των μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ, που το Φλεβάρη του 1949 πήραν μέρος στη Μάχη της Φλώρινας.


8 σχόλια:

  1. TO 95% ΗΤΑΝ 20ΧΡΟΝΟΙ ΚΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ 5% ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ 1% ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΚΕΔΕΣ....ΚΑΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΛΙΑΚΑΔΑ ME ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ KAI TON MOYΛΗ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΤΟ...ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΙΝ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ,ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ!!

      Διαγραφή
    2. ΓΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ..ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ...ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ? ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ..ΚΟΥΚΟΥΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Η ΤΣΟΝΤΑΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ?

      Διαγραφή
    3. Ποιου στρατηγού? αυτού που είχε ως αρχιστράτηγο τον Βαν Φλιτ; και που έριχνε τις ναπαλμ στους αγωνιστές του ΔΣΕ; Μια ζωή εθνοπροδότες και γερμανοτσολιάδες είστε

      Διαγραφή
  2. Χαχαχα πόσο αγελαίος είσαι Ανώνυμε 17.02.2014 - 8:27μμ έκατσες και μέτρησες ηλικίες, καταγωγές, προέλευση κλπ κλπ αλλά καμιά κουβέντα, τσιμουδιά για τους 800 νεκρούς που είναι θαμμένοι στον λάκκο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι νεκροί αυτοί πολεμούσαν τον Ελληνικό στρατό!!!!!!

      Διαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2.08 Σοβαρα ? εκδηλώσεις ΜΙΣΟΥΣ? ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΙΓΚ ΜΑΛ ΚΑΦΡΕ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ Μ@@@@@ΚΙΑ ΕΙΠΕΣ? εκδηλώσεις ΜΙΣΟΥΣ? ΈΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Μ@@@@ΚΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ...ΒΛΑΞ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.