Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο Φλώρινας ο Χ. Μποντζίδης (video)

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για το δήμο Φλώρινας προχώρησε χθες ο Χαράλαμπος Μποντζίδης, αναλύοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

16 σχόλια:

  1. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΡΕΤΡΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκανα ενα σχολιο πριν κ δεν το δημοσιευσατε.το ΕΣΡ ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήγε για βουλευτής δεν βγήκε, πήγε για νομάρχης δεν βγήκε, πήγε για δήμαρχος δεν βγήκε. Μπάμπη πήγαινε για δημοτικός σύμβουλος τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν η οδος ονειρων ξαναγινει μπλακ ρεντ! Ερχεται η ωρα του δημου θεοχαριδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ρουφιάνοι της φλωρινας ντάγκαρα παίζετε;

      Διαγραφή
  5. ΣΕΜΝΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι προπαντός πολιτικός μηδενιστής των πάντων

      Διαγραφή
  6. ξαναψηφιστε αυτους που μας φεραν εδω που μας φεραν και μετα να κλαιγεστε οτι μας εχουν γ@@@.το νου σας στις εκλογες μην ξεχνατε ευκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί αναγνώστες
    Υπάρχουν αρκετά σχόλια με σοβαρές καταγγελίες και ακραίες εκφράσεις, τα οποία όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να δημοσιευτούν χωρίς αποδείξεις.
    Ζητούμε την κατανόηση και τη βοήθεια σας ώστε όλα όσα θα δημοσιεύονται, για όλους ανεξαιρέτως, να είναι σε κόσμια πλαίσια, ειδικά όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πριν μας σώσει με την εντιμότητα και τις ικανότητες του να μας πει αν θέλει την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
    Το 1993 διορίστηκαν πολλά άτομα στη ΔΕΗ να μην ξέρουν αν θα ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπάμπη που ειναι οι Δεητζηδες και οι αστυνομικοι που τους εβαλες στη δουλεια και ζησανε και μεγαλουργησανε απο αυτην την εξελιξη;;; Εκει να ψαξεις υποψηφιους οχι σε αυτους που αδικησες τοτε. Αλλα ολοι αυτοι οι ευνοημενοι σου γυρισαν την πλατη, κρυβονται και οι χειροτεροι δηλωνουν και Συριζαιοι σημερα. Αυτοι ειναι οι Φλωρινιωτες Μπαμπη. Φταις και εσυ ομως γιατι δεν εκανες σωστες επιλογες τοτε. Τα λαμογια βολεψες και τους πλουσιους. Οχι φτωχοπαιδα οχι παιδια του λαου. Ψαξτους τωρα για να τουσ βαλεις υποψηφιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιον και να έβαζε σε θέση φίλε,πάλι τα ίδια θα πάθαινε.
      Ετσι είναι το παιχνίδι,και το ήξερε.Συν το γεγονός οτί η συντριπτική πλειοψηφία των Φλωρινιωτών,έιμαστε παρτάκηδες και αχάριστοι γενικότερα.Ενα σωρό ΔΕΗτζηδες ξέρω,και ζήτημα να λένε καλή κουβέντα δυο-τρείς,που τους αποκατέστησε δια βίου.

      Διαγραφή
    2. Αποκατασταση με το αζημιωτο .

      Διαγραφή
  10. o BOSKOS poy krivete ? boske krivese alla arga i grigora tha erthi i ora na bgeis ki esi sto..klari na se RANTISUME ....boske poy exeis tin kripsona na erthoume na se perilaboyme TO TELOS BOSKE GIA SENA TA ERTHI MIA GIA PANTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DEN TO EIXE KAI DEN UA TO EXEI POTE. AS PAEI GIA CAREMA KALYTERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.