Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Το τελευταίο αντίο στον ήρωα Ηλία Κωστένη (video)

Πάνω από 2.000 άτομα αποχαιρέτησαν χθες το μεσημέρι τον ήρωα αστυνομικό Ηλία Κωστένη και τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία, σε κλίμα οδύνης.
Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιτιάς, παρουσία του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια, της ηγεσίας της ΕΛ.Α.Σ, τοπικών φορέων, συγγενών, συναδέλφων και φίλων του Ηλία.
Της τελετής χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Φλώρινας, Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητος, ο οποίος απηύθυνε λόγια παρηγοριάς στους οικείους του. Επικήδειους εκφώνησαν ο διοικητής του Α.Τ. Αγίου Γερμανού Στέφανος Γάλλιος, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Αντώνης Σίπκας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

11 σχόλια:

  1. Καλό ταξίδι φίλε Λιάκο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντρόπη σου Δενδια ντροπη και στον θεοκλητο για το γλειψιμο που του εκανε αντι να του τα χωσει στα ισια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν προκειτε να σε ξεχασουμε οσα χρονια κι ας περασουν , ισουν εισαι κ θα εισαι παντα στις καρδιες μας..καλο ταξι =[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΛΙΠΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η κορουλα σ ειναι μικρη μα οταν το ξεπερασει αυτο θα καταλαβει πως ο μπαμπας της ειναι ενας ηρωας..σταθηκε παλικαρισια για ολους εμας.. (προς την μικρη) συλλυπιτηρια αγαπουλιτσα μ θα το ξεπερασεις σιγα σιγα θελω να φανεις δυνατη σαν τον πατερα σ..ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΥΟΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...σ'αγαπαμε και σε θελω δυνατη =]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΘΑΝΑΤΟΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντροπή σας! Την κηδεία του ανθρώπου σε βίντεο! Γιατί δεν κάνατε και ζουμ στο φέρετρο να το κάνατε πιο πιασάρικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.