Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ευθείες βολές Τσέπα κατά Δένδια (video)

Ευθεία επίθεση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης έκανε ο δήμαρχος Πρεσπών Βασίλης Τσέπας, με αφορμή το θλιβερό περιστατικό στο Βροντερό και το χαμό του 43χρονου αστυνομικού Ηλία Κωστένη. Ο δήμαρχος ανέφερε πως εδώ και τρεις μήνες ζητά να συναντηθεί με τον κ. Δένδια για να τον ενημερώσει για τα προβλήματα της περιοχής.

17 σχόλια:

  1. ΚΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΣΟΠΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ΄΄ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΤΛ΄΄ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ;ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΣΙΦΛΙΚΑ ΤΣΕΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενημέρωση για τη χρόνια απόσπαση συναδέλφων θα κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απορο για τι πηγαν βραδι και δεν πηγαν πρωι αλλα σαν των κυριο ΔΕΝΔΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δν μπορείτε να τν φτάσετε τν τσεπα κ σκατε εεε;;; Κ θα σκατε για μια ζωή.... Ούτε μια τρίχα απο τα Α@@@@ του δν είστε .... Ανόητη !!!! Θα θέλατε πολύ να είστε στν θέση του .... αλλά με αυτό το όνειρο θα μείνετε, γιατί μόνο όνειρο θα μείνει.... Άντε γειαααα!!!!!! ΡΕΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ίδιος ο Τσέπας είσαι ή ο συνήγορός του; Το ύφος σου μοιάζει... να είσαι μάλλον ο Τσέπας! Σου κακοφαίνεται εεε;

      Διαγραφή
    2. Νομίζω κύριε Ρέτσο οτι είστε εκτός θέματος.Είναι πασιφανές οτι έχετε προσωπικά οφέλη απο το Δήμαρχο,εξού και ο φανατισμός.Η ουσία είναι μία,ένας άνθρωπος σκοτώθηκε εδώ και εσείς το περνάτε στο Ντούκου και ασχολείστε με τρίχες...κυριολεκτικά ομως!!!

      Διαγραφή
    3. Πρώτον δν είμαι εγώ εκτός θέματος όπως λες,ούτε ο Τσεπας είμαι !!!εγω έγραψα ποιος είμαι δν είμαι σαν εσένα που κρυβεσαι πίσω απο μια οθόνη υπολογιστή !!!!! Το αν έχω εγω προσωπικά οφέλη απο τν δήμαρχο εσένα δν σου πέφτει λόγος.... Ρέτσος είναι το όνομα μου στο ξανά λέω αν σου λέει κάτι... Τι το παράλογο είπε ο Τσεπας κ σε πείραξε τόσο πολύ εσένα ;;;; Αλλά όπως φενεται θα ήθελες εσυ να ήσουν στν θέση του κ να τα έλεγες κακομοίρη !!!! Δν το φτάνεις ότι κ να λες .....

      Διαγραφή
  5. Δε γνώριζα οτι ο Δήμαρχος ενός Δήμου (στη χώρα μας) πρέπει να συνδιοικεί την Αστυνομία ή οποιαδήποτε αλλη εκτός του Δήμου. Επίσης δεν καταλαβαίνω πως ο κ. Δήμαρχος γνωρίζει και δημοσιοποιεί στοιχεία που αφορούν την Αστυνομία. Είναι μέρος της αρμοδιότητάς του?? Μήπως ενημερώνεται και για τις δραστηριότητες της αστυνομίας?? Ισως (με τόσες γνώσεις ) να γνωρίζει και αλλα πράγματα, τα οποία θα βοηθούσαν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας της περιοχής.
    Από που προκυπτει οτι η εγκληματικότητα εισαγεται μονο από τα δυτικά συνορα και όχι από τα βόρεια?? Ισως δεν γνωριζει οτι η οριογραμμη εκτινεται μέχρι την Ηγουμενίτσα δυτικά και μέχρι το κιλκις Βόρεια. Ευτυχώς που οι λίμνες λέγονται Πρέσπες και όχι κολυμβήθρες του Σιλωάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EIΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ...ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ....Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...

      Διαγραφή
  6. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΙΝΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κυριε υπουργε ειμαι ενας μικρος φιλος που θα σε παρακαλεσω να κοιταξετε τα συνορα πρεσπων να κοιταξετε τους αστυνομικους μας και εξοπλισετε καταληλα που αυτο επρεπε να το κανετε εδω και παρα πολλυ καιρο.Και οχι τωρα που εφυγε ο ΥΠΑΡΧΗΦΙΛΑΚΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΗΛΙΑΣ ΚΩΣΤΕΝΗΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΙΝΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΙΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TΣΕΠΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ...ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟ.ΠΟ.ΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥΣ>>>ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ>>>ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝ ΟΙ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ....ΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.. ΤΣΕΠΑ ΜΠΡΑΒΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ Α@@@@@ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΡΑΒΑ ΠΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΕΠΑ ΑΥΤΑ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ @@@@ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ Π......ΣΠΕΡΜΑ ....ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Κ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ .....ΑΝΟΗΤΟΙ Κ ΟΧΙ ΑΝΟΗΤΗ ΒΛΑΚΑ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ Σ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΗΛΙΘΙΕ ΚΛΑΨΙΑΡΗ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΝΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΤΑ @@@@ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΗΝ ΠΡΕΕΣΠΑ ΤΗ Ν ΘΗΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΟΙ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΑΜΠΜΠΜΠΜΠΜΠΜΠΜΠ ΚΑΙ ΑΠΑΤΑΟΥΣ ΤΑΠΑ ΕΦΑΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΣΕΠΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.