Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Γ. Βοσκόπουλος: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος δήμαρχος» (video)

Την πρόθεσή να είναι ξανά υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές εξέφρασε ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του West και κληθείς να σχολιάσει τις επικείμενες αλλαγές στο εκλογικό σύστημα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Δείτε το video του Δημήτρη Βακρατσά.



Πηγή: westtvnews.gr

32 σχόλια:

  1. Αυτό θα πει να είσαι παχύπετσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑΘΗΣ- ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΔΗΣ; ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακάρι , από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί.......

      Διαγραφή
    2. Οι Φλωρινιώτες θα τους ξαναψηφίσουν και τους τρεις φίλοι μου!
      Σ.Γ.

      Διαγραφή
  3. Τα ερωτήματα που πηγάζουν, από την απόφασή του, είναι 2:
    1ον Που θα βρει συμβούλους να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο;
    2ον Θα έχει την στήριξη από το κόμμα του, τέτοιος δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tσώκας η Βοσκόπουλος

    Τι να ψηφίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nea florina ΚΆΝΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βαλτε ρε ολα τα σχολια. λογοκρισια ακομα και σημερα !!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη, λογοκρισία θα υπάρχει όταν βρίζετε! Είναι αυτονόητο! Μπορείτε να γράψετε πολύ εύκολα την άποψη σας χωρίς να χρησιμοποιείται υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

      Διαγραφή
  7. Μα καλά ο άνθρωπος δεν έχει συναίσθηση της κατάστασης; Δεν αντιλαμβάνεται πως δεν είναι αγαπητός; Δεν αντιλαμβάνεται πως είναι ανεπαρκής; Μα καλά όλα για την καρέκλα;;
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ!!!

    Φανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι αυτος στην κοσμαρα του. Μαυροοοοοοοοοο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ισχύσει το νέο εκλογικό σύστημα κάνω μια πρόβλεψη με ρίσκο. Βασίλης Καρατζίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η καλύτερη επιλογή αν μπορούσε και ο ίδιος να ξεπεράσει τα κομματικά στεγανά

      Διαγραφή
    2. Αν έβγαινε ο Βασίλης θα ήταν πολύ καλύτερα σε θέματα αξιοκρατίας και δημοσίων εργων, αναθέσεις κτλ αλλά επειδή είναι ΚΚΕ δεν θα λαμβάνει επιδοτήσεις από την ΕΕ και δεν θα γίνουν μεγάλα έργα

      Διαγραφή
  10. Κι όμως υπάρχει κόσμος που θα τον ξαναψηφίσει... Δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν πιστευω να υπαρχει ανθρωπος με λιγο τσιπα επανω του που θα τον ακολουθησει.αν μπορουν και κοιμουνται ακομα τοτε ζωη στα μουλαρια τους. που ελεγε ενας παππους.που φτασαμε ρε.μας πηρε ο κατηφορος και σταματημο δεν εχει,βαλτε φρενο να σωθουμε.

      Διαγραφή
  11. Φλωρινιώτισσες και Φλωρινιώτες.
    Εκτυπώστε τη λίστα της ψηφοφορίας των "προθύμων" και των "αποστατών". Όταν σε 8 μήνες θάρθουν να ζητήσουν την ψήφο σας ρωτήστε το όνομά τους και ύστερα κοιτάξτε τη λίστα. Αν ανήκουν στις "ένοχες" κατηγορίες γυρίστε τους την πλάτη. Κάντε το για τα παιδιά σας, κάντε επιτέλους μια πράξη αντίστασης στο σάπιο κατεστημένο του Δήμου Φλώρινας. Να ξαναγίνει ο Δήμος Φλώρινας, Δήμος για τους δημότες και όχι για τον Βοσκόπουλο και τη Ζέτα.
    Άκη Καραγκιοζίδη ανήκεις εξ' αγχιστείας σε μια οικογένεια που είχε νεκρούς από την αντίσταση ενάντια στους Γερμανούς, σε μία σκληρή δηλαδή περίοδο. Εσύ τι φοβήθηκες και ψήφισες ΝΑΙ στο σάπιο κατεστημένο και κατέβασες μάλιστα και την εισήγηση; Θα περίμενα τουλάχιστον από σένα σαν πράξη παλικαριάς. Να τους τα βροντήξεις, να παραιτηθείς και να μη σκύψεις το κεφάλι. Τώρα είναι αργά και για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. με τον επόμενο εκλογικο νόμο ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ αν το έχεις καταλάβει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Xαίρομαι πολύ που βλέπω πολλούς σχολιαστές, να είναι αρνητικοί προς τον Δήμαρχο Βοσκόπουλο. Ελπίζω ένα μεγάλο ποσοστό, να κάνει πράξη τα λόγια του. Βέβαια αυτό είναι λυπηρό για τον ίδιο και ίσως θα μπορουσα να έρθω και στη δική του θέση αν και γνώριζε εκ' των προτέρων τις συνέπειες των πράξεων του. Τάσσομαι κι εγώ λοιπόν ΚΑΤΑ του Γιάννη Βοσκόπουλο και ΥΠΕΡ της όμορφης και με πολλές προοπτικές ανάπτυξης πόλης μας. Της ΦΛΩΡΙΝΑΣ...

    Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. den ton theloume ton voskopoulo na fygei epitelous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Bοσκέ τι μάθαμε; ο Δακής σε διόρισε δήμαρχο συγγνώμη πρόεδρο στα..σκουπίδια διάδυμα όπως λέμε δίδυμο της συμφοράς; Βοσκέ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε Σ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΕΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φυσικα θα σε ψηφισουν πρωτα απο ολα οι καθαριστριες σχολειον που απελυσες μετα ολοι οι αλλοι που τους εβαλες στην ανεργεια εχει μνημη οκοσμος δημαρχεεεε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ Η ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ .ΤΥΧΕΡΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΑΘΗ ΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΜΗΝ ΞΥΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ Η ΦΛΩΡΙΝΑ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ.ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟΚΑΙ ΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΑΘΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΜΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πραγματικά το σκέφτηκες καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δε μου καίγεται καρφί για τις υποψηφιότητες.Είναι νωρίς.Θα επέμβει ο εισαγγελέας να μάσει την εταιρία που με τις ανεμογενήτριες που μας φλόμωσε στη σκόνη και μας ταλαιπωρεί για δεύτερο καλοκαίρι.Κάποιος δε θα βρεθεί να τιμωρήσει την ασυδοσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.