Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Διάθεση χρημάτων από τους φοιτητές του ΤΕΙ για τις ανάγκες κατοίκων της Φλώρινας

Μετά την επιτυχία του ποντιακού χορού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σπουδαστών στις 15 Ιουνίου, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι μετά το πέρας της εκδήλωσης και αφού καταφέραμε να καλύψουμε όλα τα έξοδα της οργάνωσης με τη βοήθεια του κόσμου, που στήριξε την προσπάθεια μας, αποφασίστηκε από κοινού να μην δεχθούμε την χορηγία του Δήμου και το συγκεκριμένο ποσό (1.000 ευρώ) να παραχωρηθεί στο Μητροπολιτικό ναό Φλώρινας, ώστε να βοηθηθούν άνθρωποι και κάτοικοι της πόλης που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε από το συμβούλιο του Συλλόγου και πιστεύουμε ότι την κίνηση μας θα μιμηθούν και άλλοι Σύλλογοι στο μέλλον.
Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε τον κ. Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους κ.Καραγκιοζίδη και κ.Μπαρδάκα και όλο το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο είχε κάνει δεκτό το αίτημα μας για χορηγία των χιλίων ευρώ.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Φλώρινας
Θεόφιλος Θεοφίλου

2 σχόλια:

  1. Μακάρι να βρεθούν και άλλοι Σύλλογοι που πέρνουν επιχορηγήσεις απο τον Δήμο και να πράξουν το ίδιο με τους φοιτητές μας .
    Αλλά τα παιδιά όπως πάντα είνα μπροστά απο τους μεγάλους.
    Α.Π ως ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε στους νέους του ΤΕΙ μας. Λέτε κάτι να αλλάξουν οι Νέοι από τα αίσχη των "meg;alvn";
    Κ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.